Φούντωσαν και θέριεψαν τα σέσκουλα βλέπω !!! ... Και γ@μω τα λιπάσματα !!! ... 75% Νιτρικό Κάλι !!!
Φούντωσαν και θέριεψαν τα σέσκουλα βλέπω !!! ... Και γ@μω τα λιπάσματα !!! ... 75% Νιτρικό Κάλι !!!
Τον έβγαλα για βοσκή και να λιαστη μου αδυνατισε λίγο το χειμώνα κάνει κακακια παντού .wash.Φούντωσαν και θέριεψαν τα σέσκουλα βλέπω !!! ... Και γ@μω τα λιπάσματα !!! ... 75% Νιτρικό Κάλι !!!
Νικο καλημερα. Γιατι το συγκεκριμενο ειναι Αμερικανικο? Σε ρωταω επειδη μου εκανε εντυπωσηκαι ενα νεο το αμερικανικο super balistite
Ωραίο κουτάκι...Μπράβο κ.Αντρέα.
παρασκευαζετε στην αμερικη και οχι στην ιταλιαΝικο καλημερα. Γιατι το συγκεκριμενο ειναι Αμερικανικο? Σε ρωταω επειδη μου εκανε εντυπωση
Νικο τι κειμηλιο ειναι αυτο; Πρωτη φορα το βλέπω... Το " alfa" ειναι τυπωμένο ή γραμμένο στο χέρι;
Ετσι ειναι τυπομενο ειναι παλια πυριτιδα που εμοιαζε με τη sipeΝικο τι κειμηλιο ειναι αυτο; Πρωτη φορα το βλέπω... Το " alfa" ειναι τυπωμένο ή γραμμένο στο χέρι;
SLOVENIAN MADE SINCE 1852
Ίσως από τα πιο καλοσυντηρημένα που έχω δει και σε τέτοια ηλικία!!!!SLOVENIAN MADE SINCE 1852
ρωσικο μακαρονιΕνα sokol που δεν το συναντας ευκολα.