Γιώργο, έχει καψούλια το κουτί, να βάλεις καμιά φωτογραφία να δούμε πως είναι;;;
Παλιατζής έχω καταντήσει ρε φίλε!Γιωργο, δεν ηξερα πως μαζευες και κουτια. Πριν καμποσες μερες πεταξα ενα παλιο κουτι απο Maionchi Golden Wing 34gr
Télécharger des photosΓιώργο, έχει καψούλια το κουτί, να βάλεις καμιά φωτογραφία να δούμε πως είναι;;;
Πριν κάμποσα χρόνια, κάποια φορά που πήγα να πάρω καψούλια από το μαγαζί εδώ που παίρναμε υλικά, μου είπε πως είχε μόνο ... κάτι φιλανδικά KEMIRA, (ούτε εγώ τα είχα ξανακούσει) και μου έδωσε μια 100αδα, αλλά τα είχε χύμα και δεν είδα το κουτί. Μάλιστα μου είπε ότι είναι μέσης ισχύος σαν τα 686, αλλά αν θυμάμαι καλά έμοιαζαν με τα Cheddite 2000 ... .xm.Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν του έχω εμπιστοσύνη, γιατί πολλές φορές μας έδινε υλικά άλλα αντ' άλλων (και πυρίτιδες, και νούμερα σκαγιών κλπ.) ...
γι' αυτό θα ήθελα να τα δω ... Άλλη φορά δεν έτυχε να τα ξανασυναντήσω ...
Ευχαριστώ Γιώργο. Χμ, καλά είπα εγώ "άλλα αντ' άλλων" !!!! Καμία σχέση !!! ... Cx2000 μου έδωσε ... και τα βάφτισε KEMIRA !!!!
Για να μη μου πει ότι δεν έχει ...
Παει ο υπνοςςςςςς γ@μο τα υληκαααααα
Ποοοοοοοοοοοοοοοοο υληκαρεςςςςς.ετημαζε πακεταααααΕυτυχώς υπάρχουν ακόμα καλοί παππούδες...!!!
Τι λέτε κύριε Γιάννη (Giannis k);
image gratuite à télécharger
photo libre
Χαχαχα και πουσε ακομαΤάσο τον ξέρεις;
hébergement gratuit
image a telecharger gratuitement
hébergeur image gratuit
Α ρε Γιάννη ζημιές που μας κάνεις!