Καλημερα!γεια σου πατριωτη και εσυ υπηρξες γενναιοδωρος και σε ευχαριστω πολυ που εδωσες χαρα σε ολη την οικογενεια μου
για καποιους η σκουρια ειναι χρυσος και για αλλους σκουπιδιαβρεεε ρακοσυλεκτεςςς ολησαςςς που της βρησκαιτε αυτες της φυσιγκαρεςςςςς
Και στα σκουπιδια,αλλα συνήθως τα ριχνουν στο κυνηγι,η ασκοπα για χαβαλε..μαζεψτε απο τους παππουδες γιατι οι νεοτεροι τα πετενε στα σκουπιδια ετσι για την ιστορια
σε ενα γαμο εριχναν χαρτινα 3ιντζα ιμπεριαλΚαι στα σκουπιδια,αλλα συνήθως τα ριχνουν στο κυνηγι,η ασκοπα για χαβαλε..
Οταν δεν κανεις συλλογη η δεν σε τραβαει κατι λογικο ειναι να μην το εκτιμας,για καποιους αλλους θα ηταν πραγματικος θησαυρος..
Αν μου δώσεις όλο το κουτί τα Nobel θα μάθεις κάτι λίγα...Απλά δεν γνωρίζω πως θα τα ετοιμάσω για βιτρίνα τα φυσίγγια και ποιος θα ηταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τα καθαρίσω. Να επαναλάβω πως με ενδιαφέρει επίσης να μάθω την ιστορία του καθενός καθώς και τισ αποδόσεις του καθε φυσιγγίου που εχω. ειδικά το κόκκινο που μου κάνει εντύπωση.