Παλιά φυσίγγια

Χαιρετισμούς σε όλους!
τωρα που επεστρεψα απο Σέριφο,σα παιδί και εγώ είπα να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ να σας πω και για τα μαντάτα μου κι όλας..
λοιποοον.εχω ''κληρονομήσει'' απο καποιον μπάρμπα μου εκεί τα φυσίγγια του.Τον λέγανε Περικλή..Πρέπει να εχει πεθάνει καμια 20ετία απο οτι εχω καταλαβει απο τους μεγάλους. τα φυσίγγια ειναι πολλά για μένα. τα περισσότερα με σκουριασμένους κάλυκες και προχωρημένες οξειδώσεις ..ετσι λεω δηλαδή. καλα-καλά μέτρησα 41 σκουριασμένα απο τα αποία με συρματάκι τρυψε-τρύψε γλίτωσα τα 15. ηταν ξεχασμένα σε ένα κελί,σε μια πλαστικη ντουλαπα μεσα σε μια ναιλον σακουλα σκουπιδιών. αυτη η σακούλα τα φταιει όλα..αχ. μαζευε ολη την υγρασία..

Τα μπλε ειναι κατι LASER 9αρια διασπορας. υπαρχουν νόμπελ,ροτβάηλ και πολλά άλλα. θελω να μου πειτε τι γνωρίζετε ξεχωριστα για το καθενα και τι να τα κανω αυτα που ειναι μες τη σακούλα.

Να σειμειώσω επίσης πως κληρονόμησα και την ΔΕΡΜΆΤΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ!!!! με 35 θήκες.ηταν στη σακουλα και αυτη.. τα συναισθήματα οταν την άγγιξα δεν περιγράφονται. δακρυσα,και ουτε και ξερω ποσα ρίγη με διαπέρασαν! :):)
20170817_170326_1.jpg
20170817_170351_1.jpg
20170817_171246_1.jpg
20170817_171311_1.jpg
20170817_171419_1.jpg
20170817_171510_1.jpg
20170817_171525_1.jpg

για καποιους η σκουρια ειναι χρυσος και για αλλους σκουπιδια
φιλαρακιμου χαριτολογωντας το ειπα χωρις να θελω να θηξω κανεναν μιας και εγω εγω αρκαιτα παλια φυσιγκια σε αψωγη κατασταση και δεν θελω να τα ρηξωωωω .sarcastic.

μαζεψτε απο τους παππουδες γιατι οι νεοτεροι τα πετενε στα σκουπιδια ετσι για την ιστορια
Και στα σκουπιδια,αλλα συνήθως τα ριχνουν στο κυνηγι,η ασκοπα για χαβαλε..
Οταν δεν κανεις συλλογη η δεν σε τραβαει κατι λογικο ειναι να μην το εκτιμας,για καποιους αλλους θα ηταν πραγματικος θησαυρος..

Έτσι όπως τα λέτε είναι. ακόμη και το όπλο των προπάππουδων τους ειναι ικανοί μερικοί-μερικοί να πεταξουν γιατι θα το θεωρήσουν ''άχρηστο''. ετσι μου λέει ο πατέρας μου τουλάχιστον για τους γιούς του θείου Περικλή.

Εγώ, ευτυχώς απο ότι αντιλαμβάνομαι με βαση αυτα που γράφετε, κανω πολύ καλα που θέλω να γλιτώσω οτι κληρονόμησα . Για μένα οπως έγραψα στο άλλο ποστ, σημαίνουν παρα πολλά ..!ειδικά η ζώνη του θείου. Απλά δεν γνωρίζω πως θα τα ετοιμάσω για βιτρίνα τα φυσίγγια και ποιος θα ηταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τα καθαρίσω. Να επαναλάβω πως με ενδιαφέρει επίσης να μάθω την ιστορία του καθενός καθώς και τισ αποδόσεις του καθε φυσιγγίου που εχω. ειδικά το κόκκινο που μου κάνει εντύπωση.

χαιρετισμούς!!!

Και στα σκουπιδια,αλλα συνήθως τα ριχνουν στο κυνηγι,η ασκοπα για χαβαλε..
Οταν δεν κανεις συλλογη η δεν σε τραβαει κατι λογικο ειναι να μην το εκτιμας,για καποιους αλλους θα ηταν πραγματικος θησαυρος..
σε ενα γαμο εριχναν χαρτινα 3ιντζα ιμπεριαλ

Απλά δεν γνωρίζω πως θα τα ετοιμάσω για βιτρίνα τα φυσίγγια και ποιος θα ηταν ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τα καθαρίσω. Να επαναλάβω πως με ενδιαφέρει επίσης να μάθω την ιστορία του καθενός καθώς και τισ αποδόσεις του καθε φυσιγγίου που εχω. ειδικά το κόκκινο που μου κάνει εντύπωση.
Αν μου δώσεις όλο το κουτί τα Nobel θα μάθεις κάτι λίγα....my man..sarcastic..sarcastic.
Αύριο θα σου στείλω πμ για να μην γράφουμε τα ιδια κ τα ιδια μιας κ είναι γνωστά όλα αυτά τα φυσίγγια κ έχουν γίνει κ αρκετές αναφορές εδώ.
Και ενα μεγαλο μπράβο γιατί είσαι ένα πολύ νέο παιδί κ σου αρεσει να ασχολείσαι με όλα αυτά κ θες να μαθαίνεις...well done.

Last edited:
Back