Tασο το κουτι ειναι στην ακρη για σεναΠου τα ξετρυπωνεις φίλε Τάσο ,κάνα φυσιγγι υπάρχει να πάρουμε μάτι.
Tασο το κουτι ειναι στην ακρη για σεναΠου τα ξετρυπωνεις φίλε Τάσο ,κάνα φυσιγγι υπάρχει να πάρουμε μάτι.
Αυτά είναι....κομμάτια!!! Φοβερή!
Φίλε ωραία δουλειά .....οδηγίες προς "ναυτιλομένους" για την αναπαλαίωση υπάρχουν ??Εχω 2-3 κομμάτια (καψουλωτες -ρελιαστρες) που εχουν τα μαυρα τους τα χαλια!!!!
σπρευ αντισκουριακο WD40 συρματοβουρτσα μπρουτζινη οχι ατσαλινη και υπομονηΦίλε ωραία δουλειά .....οδηγίες προς "ναυτιλομένους" για την αναπαλαίωση υπάρχουν ??Εχω 2-3 κομμάτια (καψουλωτες -ρελιαστρες) που εχουν τα μαυρα τους τα χαλια!!!!
τα ξυλινα μεροι τα ξαναπερνας καποιο λαδάκι???σπρευ αντισκουριακο WD40 συρματοβουρτσα μπρουτζινη οχι ατσαλινη και υπομονη
δεν θυμαμαι πως το λενε ειναι εμποτισμου και διαλιεται με νερο και το σκουρενεις οσο θελεις και μετα ενα χερι λουστρο ματ για προστασιατα ξυλινα μεροι τα ξαναπερνας καποιο λαδάκι???
φυλαξετα να τον θυμασε
καλύτερα και από τα μάτια μου τα φυλάω ( είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις ιστορίες του με έκανε κυνηγό και ας μην πρόλαβε να με δει να κυνηγάω ) !!! έχω και μερικά κουτάκια απο πυρίτιδες και κάποια εργαλεία !!!φυλαξετα να τον θυμασε
το κουτι του λαδιου ειναι αδειο αλλα στις ταμπλετες ειχαν στο ενα gm 3 στο αλλο ιντεαλ και στο διαφανο βαζακι special την οποια γεμιασ στο 32αρακι και τα μεζουρακια ειναι sipe cal 12 καιcal 16 οσο για την super balistite φοβερη πυριτιδα τη γεμισα κι αυτη με καψουλι 6,45 αλλα θελει πολλη προσοχηείχαν πυρίτιδα στο κουτί του λαδιού και στις ταμπλέτες
πολυεργαλειο ωραιο μπραβο φιλε