Φτιαχνονται Γιωργο...Για τους ιδιογομωτές είναι αυταά.... χρυσάφι!!!
Βελανιδοχαρτο(φλατζοχαρτο)2-3mm ,σωληνακι αναλογης διαμετρου και εμβολακι.
Φτιαχνονται Γιωργο...Για τους ιδιογομωτές είναι αυταά.... χρυσάφι!!!
Μπορείτε να πάρετε και από ζαχαροπλαστειο, βάζουν μέσα τα σουδάκια......seveys.Φτιαχνονται Γιωργο...
Στον βωμό της...παράδοσης, φαντάζομαι....mornin cofΓια ποιο λόγο όταν υπάρχουν οι πλαστικοί εμφρακτήρες που είναι πιο αποτελεσματικοι;
Είχα σφάξει και γω παλιότερα Νικόλα, αυτό ακριβώς είχε μέσα και ήταν κερωμενο αν θυμάμαι καλά και τάπα από χαρτοπολτο και ένα κομμάτι πλαστικό διαφανές γύρω από τα σκάγια.
Αφελείς απορίες: που και πως έμπαινε αυτό; με την κοιλότητα προς τα κάτω, καπάκι πάνω στο μπαρούτι, όπως το couvette ή η φούστα του συγκεντρωτήρα;;;;Φτιαχνονται Γιωργο...
Που το βρήκες αυτό το κόσμημα Κώστα, είχα βάλει παλιότερα φωτογραφία τους που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ το ωραιότερο φυσιγγι που έχω δει πραγματικά λυπάσαι να το ριξεις.
κωστα το τσιμπισες ε ; καλα εκανες εβγεναν σε διαφορα χρωματα εκτος απο πρασινο και σε κιτρινο σε διαφανο και σε αλλα .Που το βρήκες αυτό το κόσμημα Κώστα, είχα βάλει παλιότερα φωτογραφία τους που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ το ωραιότερο φυσιγγι που έχω δει πραγματικά λυπάσαι να το ριξεις.
Που το βρήκες αυτό το κόσμημα Κώστα, είχα βάλει παλιότερα φωτογραφία τους που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ το ωραιότερο φυσιγγι που έχω δει πραγματικά λυπάσαι να το ριξεις.
Αφελείς απορίες: που και πως έμπαινε αυτό; με την κοιλότητα προς τα κάτω, καπάκι πάνω στο μπαρούτι, όπως το couvette ή η φούστα του συγκεντρωτήρα;;;;
Είχε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό - πλεονέκτημα, πέρα από το ότι ήταν "οικολογικό" και "βιοδιασπώμενο" ;;;
Από έμφραξη πως τα πήγαινε; Αυτές οι πτυχές γύρω-γύρω δεν δημιουργούσαν κάποια, μικροσκοπικά έστω, κενά για διαφυγή αερίων;;;
Για ποιο λόγο να κάτσει κανείς να φτιάξει τέτοια;;; Αξίζει τον κόπο και το χρόνο ;;; Εννοείται, εκτός από την περιέργεια και τη "χαρά της δημιουργίας" ... ή για κάποια σπάνια διαμετρήματα, που δεν βρίσκει εύκολα σύγχρονα υλικά, π.χ. cal.24 ή cal.32 κλπ. ???????????
Αποκλειστικά για "οικολογικούς" λόγους Θοδωρή !!!Εντηποση μου κανει οτι δεν βαζουν πλαστηκο πανω απο την πυρητιδα κατι θα ξερουν
Όσα εγγλεζικα έχω δει σφαγμενα στο ίντερνετ Θεοδωρε είναι έτσι, είναι αυτό που λέει ο Στέλιος τώρα αν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα δεν ξέρω.Εντηποση μου κανει οτι δεν βαζουν πλαστηκο πανω απο την πυρητιδα κατι θα ξερουν
Εργα τεχνης πανεμορφα.....