Και γαλάζια τράπ.
Παλιές α;γάπες!!τα πρώτα μου φυσίγγια στις τσίχλες..
Και γαλάζια τράπ.
Παλιές α;γάπες!!τα πρώτα μου φυσίγγια στις τσίχλες..
Εγω τα εριχνα με μια φρανκι ελατηριου και κενταγαν τα μαυρατο μπλε εβγενε σε συσκευασια των 10 , και το κοκκινο , το μαυρο σε κουτι των 25
Σε αυτό το όπλο, ότι και να βάλεις κεντάειΕγω τα εριχνα με μια φρανκι ελατηριου και κενταγαν τα μαυρα
Χρόνια πολλά Νίκο και Βίκτωρα , όλα τις baikal φοβερά κομμάτια ,σχέση τιμής-ποιότητας!!!Χρονια πολλα με τετοια αλλα μαυρα ειχα κυνηγηση περδικες Θανατος
Μπορείς να πεις τι ακριβώς γράφει το 3ο το μαύρο επάνω στον κορμό και στον πάφυλα???Και γαλάζια τράπ.
Είναι το μόνο που γράφει ahota δεν έχω άλλο, απο μπροστά είναι σαν τα άλλα το ίδιο λογότυπο έχει, όπως και στο πάφυλα νομίζω.Μπορείς να πεις τι ακριβώς γράφει το 3ο το μαύρο επάνω στον κορμό και στον πάφυλα???
ΑΧΟΤΑ εγραφαν τα πρασινα σιγουραΝομιζω το ΑΧΟΤΑ το εγραφαν ολα. Ηταν η εταιρια εισαγωγης, αν δε γελιεμαι,
εμενα τα μαυρα γραφουν baikalΝικο και τα κοκκινα. Εχω 3 καλυκες που τους ανακαλυψα τυχαια αδειαζοντας το παλιο σακκιδιο του πατερα μου
τωρα με εβαλες σε δουλεια θα ψαξω μετα το σεντουκιΧτες τους περιεργαζομουνα, το ΑΧΟΤΑ νομιζω το θυμαμαι αλλα δεν ορκιζομαι κιολας. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι το πολυ σκληρο πλαστικο τους, και η χαρτινη πατουρα
Νικο βρηκα ενα απο το ίδιο ν9(το νούμερο το γράφει πιο δεξιά απο ότι στο δικό σου) και 70mm αλλά η λέξη ΑΧΟΤΑ δεν υπάρχει..