Να δω ποτε θα κάτσεις σε ησυχία...Τωρα ξεθαψα ενα πρασινο
Να δω ποτε θα κάτσεις σε ησυχία...Τωρα ξεθαψα ενα πρασινο
τασο ενα εχω πρασινο ετσι για την ιστορια Ποιος τα γεμιζε ;Οχι δεν υπαρχουν πλεον..ειχα ριξει ενα πρασινο πιτσιρικας στις τσιχλες 32γρ..Ηταν καλο..Μια τελεια μεσα σε εναν κυκλο ηταν το "σημα" του πανω στο πλαστικο του φυσιγγιου..Το κουτι εξω ειχε δυο παπια..το ιδιο κουτι που εχει ο χατζιωτης στην σελίδα του ηταν..
αν κατσω ησυχα να ανησηχησεις οτι κατι επαθα χα χαΝα δω ποτε θα κάτσεις σε ησυχία...
http://gunandknifeclassics.gr/κουτι-φυσιγγιων-power-κωδ-40/τασο ενα εχω πρασινο ετσι για την ιστορια Ποιος τα γεμιζε ;
Δωσε μαχη γιαννηΤα βρήκα σε κυνηγωμάγαζο,του τα έστειλε σαν δείγμα για μια συμφωνία που δεν έγινε τελικά.
Έχει και ELEY alphamax 36 gr. του 90'
Έριξα κάμποσες μπαλοθιές,.. έκανα ρελιαστά με παλιές χάρτινες κερομένες τάπες,25 γρ. ν.9 για τσίχλεςΝα΄ναι καλά ο ΝίκοςΠολύ ωραίος καλυκας!Έκανες κάνα κυνήγι φέτος με το 16αρι?
Οι περισσοτεροι αν καταλάβουν ότι ο άλλος είναι συλλέκτης κοιτάνε να βγάλουν από την μύγα ξυγκι..Και ας τα έχουν είκοσι χρόνια στα ράφια..κ δεν μιλάω για τίποτα το σπανιο..Δωσε μαχη γιαννη
Πυραυλος s 400
Δε νομίζω... να είναι αυτό που λέγαμε!!! .buy buy..buy buy..buy buy. πάει ο ύπνος...Γιατί μου το κάνεις αυτό;;;;
Δε νομίζω... να είναι αυτό που λέγαμε!!! πάει ο ύπνος Δωρο πρωτοχρονιατικο
Γραφη μονο για μοντερνες καννεςΠριν το σβήσεις το πρόλαβε ο Νίκος, δώρο προτωχρονιάτικο!!άντε πάλι!!
Μα αυτό το φυσίγγη είναι ένα μέτρο που θα το βάλεις;
Καλημερα η VESP ηταν βιοτεχνια στην πατρα εφτιαχνε ταπες σκαγια καλυκες και φυσιγγια γεμιασμενα με μπαρουτι KUROPATWA και Τ ΓΑΛΛΙΑΣ
Τα φυσιγγια με Τ ΓΑΛΛΙΑΣ γραφη το κουτι ειδικη παραγγελιαΚαλημερα η VESP ηταν βιοτεχνια στην πατρα εφτιαχνε ταπες σκαγια καλυκες και φυσιγγια γεμιασμενα με μπαρουτι KUROPATWA και Τ ΓΑΛΛΙΑΣ
46,06 γραμαρια σκαγια φορτωμενο για την εποχη του ,Πανω απο 50 χρονωνΠυραυλος s 400