Παλιά φυσίγγια

Σπυρος Ζαγοραιος; .asking.
Ναι, Ο Ζαγοραιος ήταν ο ίδιος φανατικός κυνηγός..άνοιξε πολύ παλια στον γιο του Γιώργο μια επιχείρηση με φυσίγγια..Δυστυχώς όμως αρρώστησε ο γιος του και έφυγε από την ζωή το 2009 κ η επιχείρηση έκλεισε..
Τα τραγούδια του Ζαγοραιου θα τραγουδιούνται όσα χρόνια κ να περάσουν,και τα φυσίγγια θα μείνουν στην μνήμη όλων όσων τα χρησιμοποίησαν..
Κατά γενική ομολογία είχε εξαιρετικά φυσίγγια..

Ναι, Ο Ζαγοραιος ήταν ο ίδιος φανατικός κυνηγός..άνοιξε πολύ παλια στον γιο του Γιώργο μια επιχείρηση με φυσίγγια..Δυστυχώς όμως αρρώστησε ο γιος του και έφυγε από την ζωή το 2009 κ η επιχείρηση έκλεισε..
Τα τραγούδια του Ζαγοραιου θα τραγουδιούνται όσα χρόνια κ να περάσουν,και τα φυσίγγια θα μείνουν στην μνήμη όλων όσων τα χρησιμοποίησαν..
Κατά γενική ομολογία είχε εξαιρετικά φυσίγγια..
Ο Ζαγορεος ειχε το ενα χερι κομενω απο χηρομβοβιδα , μπορουσε να τουφεκαει

Γιατι οχι,εδω υπαρχουν ανθρωποι με ενα χερι που κανουν δουλειες που δεν μπορει να τις κανει αλλος που εχει δυο χερια..
Εχω ακουσει για πολλους κυνηγους με ενα χερι,απλα ακουμπουσαν το οπλο πανω στο κομμένο χερι..
Υπαρχει κ μια αναφορα στο βιβλιο του Ν.Μιχα(κυνηγι αθλημα η συνδρομο)για εναν γερο κυνηγο που εριχνε με αυτον τον τροπο,κ οτι πεταγονταν μπροστα του πεθαινε..

βρηκε μικρος μαθητης την χηρομβοβιδα , και νομηζε οτι ηταν μελανοδοχειο , και πρωσπαθησε να την ανηξει , για να γραφει με την πενα του που ειχαν τοτε ,και εξεραγει , ευτηχος που δεν δουλεψε καλα λογο υγρασιας , και γλυτοσε τον θανατο

Τάσο απόψε κονομισα λαβρακι φίλε, τώρα το καλοκαίρι συνηθιζουμε να καθόμαστε στα σκαλιά των σπιτιών και να κάνουμε αποσπεριες και να λέμε ιστορίες περί ανέμων και υδάτων .sarcastic. . Εκεί που συζητούσαμε για όπλα και κυνήγια ένας φίλος ξέροντας την τρέλα μου για τα εικοσαρια μου πρότεινε να μου δείξει ένα Ισπανικο πλαγιοκαννο που έχει, κατεβηκαμε λοιπόν στο υπόγειο του σπιτιού του να το δω. Ένα υπέροχο όπλο παναλαφρο αν και δεν ανέφερε όνομα κατασκευαστη αλλά μόνο 20ga 3" made in Spain Και απο κατω στη βάση μάλλον το όνομα του εισαγωγεα κάτι που συνηθιζοταν εδώ παλιότερα, αλλά ας μπω καλύτερα στο ψητό τον ρώτησα αν έχει τίποτα παλιά φυσιγγια και βρήκαμε μερικά.

20mb image hosting

uploading images

upload photos
how to screen capture

Τα πάνω είναι Καναδεζικα από την εταιρεία Canuck και από ότι ξέρω μάλλον ήταν η ίδια εταιρεία με την Imperial και σταμάτησε η παραγωγή τους το 1980 αν δεν κάνω λάθος.
Τα παρακάτω είναι γνωστά, το winchester είναι γεμισμενο στον παλιό λειο κάλυκα που χρησιμοποιουσε η εταιρεία.
Μου τα χάρισε και μου είπε ότι κάπου έχει καταχωνιασμενα κι άλλα όμως η ώρα ήταν περασμένη και ντρεπομουν να κάνω ανασκαφές στο ξενο σπίτι .xm.

Ευχαριστώ Νικόλα, αυτά που έχω εγώ βλέπω είναι με πιο κοντό παφυλα μάλλον χαμηλότερη γομωση.

εφυγε στα 46 του ο πατερας μου το 1980 ,απο αφνιδιο θανατο εφραγμα καρδιας , αυτος μου εμεθε να κυνηγαω , φανατηκος κυνηγος , και ιδιογωμοτης , και ανθρωπος καριερας , καθηγητης πανεπηστημιου σπανια μυαλα , εφυγε αδικα , εγω δεν του εμιασα ουτε στο μικρο του δακτυλακι , .drunk. μετα απο σουμα , τα λεω αυτα

VmPEwaW.jpg
X5h1pKH.jpg

Ξέρετε τίποτα για το φυσίγγι αυτό?

Back