Τάσο απόψε κονομισα λαβρακι φίλε, τώρα το καλοκαίρι συνηθιζουμε να καθόμαστε στα σκαλιά των σπιτιών και να κάνουμε αποσπεριες και να λέμε ιστορίες περί ανέμων και υδάτων
. Εκεί που συζητούσαμε για όπλα και κυνήγια ένας φίλος ξέροντας την τρέλα μου για τα εικοσαρια μου πρότεινε να μου δείξει ένα Ισπανικο πλαγιοκαννο που έχει, κατεβηκαμε λοιπόν στο υπόγειο του σπιτιού του να το δω. Ένα υπέροχο όπλο παναλαφρο αν και δεν ανέφερε όνομα κατασκευαστη αλλά μόνο 20ga 3" made in Spain Και απο κατω στη βάση μάλλον το όνομα του εισαγωγεα κάτι που συνηθιζοταν εδώ παλιότερα, αλλά ας μπω καλύτερα στο ψητό τον ρώτησα αν έχει τίποτα παλιά φυσιγγια και βρήκαμε μερικά.
20mb image hosting
uploading images
upload photos
how to screen capture
Τα πάνω είναι Καναδεζικα από την εταιρεία
Canuck και από ότι ξέρω μάλλον ήταν η ίδια εταιρεία με την Imperial και σταμάτησε η παραγωγή τους το 1980 αν δεν κάνω λάθος.
Τα παρακάτω είναι γνωστά, το winchester είναι γεμισμενο στον παλιό λειο κάλυκα που χρησιμοποιουσε η εταιρεία.
Μου τα χάρισε και μου είπε ότι κάπου έχει καταχωνιασμενα κι άλλα όμως η ώρα ήταν περασμένη και ντρεπομουν να κάνω ανασκαφές στο ξενο σπίτι .xm.