Mafia Calabria
Moderator
Πρώτη φορά βλέπω ιταλικό με τέτοιο παφυλα, και τον Αη Γιώργη πάνω άντε να το ρίξεις αυτό το φυσιγγι.
Πρώτη φορά βλέπω ιταλικό με τέτοιο παφυλα, και τον Αη Γιώργη πάνω άντε να το ρίξεις αυτό το φυσιγγι.
Βικτωρα ποτε γιορταζεις να σου στειλω ενα να το βαλεις στη βιβλιοθηκηΑυτα γραφουν το ονομα μου. Κυριολεκτικα
1990 πρωτη αδεια κυνηγιου, ειχε ο πατερας μου καμια 15αρια κουτια νο5 δεν αφησα ουτε ενα για δειγμα,τ`ριχνα σε οτι πετουσε, μετα απο χρονια χτυπουσα το κεφαλι μου στο τειχο.τα εψαχνα κ δεν μπορουσα να τα βρω,στερνη μου γνωση......
Και γω κάπως έτσι την έκανα την μαλ. με το μονοκανο όταν το πρωτοπηρα το έπαιζα Tom Knapp και πετούσα κουκουναρες στον αέρα και τούς έριχνα μου είχαν δώσει αρκετά παλιά φυσίγγια γιατί δεν τα έβαζαν στις καραμπινες οι μεγαλύτεροι.1990 πρωτη αδεια κυνηγιου, ειχε ο πατερας μου καμια 15αρια κουτια νο5 δεν αφησα ουτε ενα για δειγμα,τ`ριχνα σε οτι πετουσε, μετα απο χρονια χτυπουσα το κεφαλι μου στο τειχο.τα εψαχνα κ δεν μπορουσα να τα βρω,στερνη μου γνωση......
Γειά σου φίλε Νικόλα με τους θησαυρούς σού εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω αυτή τη μάρκα.Χαρτινα Αμερικανικα HAWTHORNE PELIANCE