το κοκκινο το L,Κ του κουτουμανου απο την καλαματα το δουλευα πολυ ηταν λιγο σκληρο θυμαμεΣκαλίζοντας τι βρίσκει κανείς!! Οχι κ πολύ παλιά φυσίγγια,όμως ήταν η αιτία πριν καμιά 20ετια σαν παιδί κ γω να αρχίσω να μαζεύω.. Η που...τάνα η ανάγκη κ η μα..λάκυνση με ώθησαν να τα ρίξω τότε σε τσίχλες μέχρι που αργότερα που μου ξανακόλλησε -για τα καλά- το μικρόβιο συλλογής φυσιγγίων κατάλαβα το λάθος που είχα κάνει,μιας κ δεν τα ξαναπέτυχα πουθενά...τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί που σκαλίζοντας βρήκα το Θείο δώρο,έστω κ ως άδειους κάλυκες!! Ειδικά αυτό το σοκολ,δεν το ξαναείδα ούτε σε φωτο απο τότε..
https://www.imageupload.co.uk/image/TJYL
Aυτο το SOCOL μου το εδωσε ενας φιλος σε γκρι και πρασινο γεματα ποιος τα εβγαζε ; Δεν τα εχω ξαναδειτο κοκκινο το L,Κ του κουτουμανου απο την καλαματα το δουλευα πολυ ηταν λιγο σκληρο θυμαμε
WINER το ελεγετο κοκκινο το L,Κ του κουτουμανου απο την καλαματα το δουλευα πολυ ηταν λιγο σκληρο θυμαμε
Βικτωρα εψαξα και τα βρηκα , ρωσικος καλυκας , μηπως ειναι σκοπευτικα ;
Τσεχοσλοβακία..μου τα έφτιαξε ένας φίλος που ξέρει να γεμίσει Γιατί εγώ δεν ξέρωΟι Καλυκες ειναι Τσεχικοι Sellier Belot
Τσεχοσλοβακία..μου τα έφτιαξε ένας φίλος που ξέρει να γεμίσει Γιατί εγώ δεν ξέρω
Αριστερά κάτω στην Τρίτη φωτογραφία, το μαύρο ποιο είναι;
Γερμανικό rottweil χάρτινο πρέπει να είναι ΒασίληΑριστερά κάτω στην Τρίτη φωτογραφία, το μαύρο ποιο είναι;