Παλιά φυσίγγια

Αlex αυτά εννοείς να φανταστώ........
Ακριβως το ιδιο κουτι αλλα σε κιτρινο,το φυσιγγι ειναι ιδιο οπως τοτε που λεω,
και το αγαπημενο μου νουμερο τοτε το 8,εκανα περπατητο τοτε πιο πολυ και
το χρειαστηκα αρκετες φορες για λαγο στο πεταγμα.

Ρε παιδιά δν τις γνωρίζω τις πυρίτιδες αλλά μου φαίνεται σαν ( ΜΒ32 ).......
Παρά μόνο την Αquilla γνωρίζω π είναι ρόζ ;) κ τη δουλεύω στα φυσίγγια μου.....
Ααα....ξέρω κ τη Gm3 κ τη CSB1.....sarcastic. όλες οι άλλες μου φαίνονται ίδιες την τύχη μου μέσα,αφού όλες είναι τετράγωνες σχεδόν..sarcastic.
ΟΚ!!! Αν κάποιος από το forum έχει την ικανότητα κ μπωρεί να γνωρίσει την πυρίτιδα δια μέσου οθόνης τότε εγώ πολύ ευχαρίστως να σφάξω ένα φυσίγγι κ να το αναρτήσω στη σελίδα.....Η διάγνωση δική σας....big smile.

url=https://postimages.org/]
20190119-200203.jpg
[/url]

Το φυσίγγι επάνω γράφει: HUNTER (ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙ Τηλ. 58 15 160) μου είχε δώσει 1 κιβώτιο ο θείος μου σε Νο:7 και Νο:8 πρίν 3 χρόνια τα οποία τα έκαψα τα περισσότερα στις τσίχλες στο καρτέρι....νωμίζω είναι 31gr με μέταλλο 10mm κ με psb1 ...δν είμαι σίγουρος. Πάντος έπερνα τσίχλες θυμάμαι κ καρακάξες μακρινές χωρίς πολλά αίματα κ κυρίως θέριζαν στο ψιλόβροχο κ γενικά στη νοτιαδούρα.....Αν ξέρετε περισσότερες λεπτομέρειες γράψτε...........

Αυτο δεν το εχω ξαναδει...well done.
Του Μπουτσελακου ειχα παρει πιτσιρικας ενα 36γρ πρασινο σε ημιδιαφανο καλυκα που εβγαζε κ μαλιστα σε ν7 1/2..το κουτι ειχε κατι παπιες απεξω..τοτε δεν εκανα συλλογη κ τα εριξαhippo

Αυτο δεν το εχω ξαναδει...well done.
Του Μπουτσελακου ειχα παρει πιτσιρικας ενα 36γρ πρασινο σε ημιδιαφανο καλυκα που εβγαζε κ μαλιστα σε ν7 1/2..το κουτι ειχε κατι παπιες απεξω..τοτε δεν εκανα συλλογη κ τα εριξαhippo
Μπράβο. Πράσινο κουτί με ένα αρσενικό πρασινοκέφαλο από τη μια όψη κ ένα θυλικό από την άλλη.

Ναι και αν θυμαμε καλα τα ελεγε special hunter..
Πανε κ 20 χρονια απο τοτε..
Ναι ρε μάγκα......congrats. τις προάλλες ο βλάκας το πέταξα τ κουτί τ τελευταίο κ ανέφερε ότι έβγαζε κ διασποράς κιόλας. Σύνολο έβγαζε 3 τύπους. 31gr 33gr διασποράς κ 36gr special hunter......
Αυτός τάσο γεμίζει ακόμη; Μπααα....

Ρε παιδιά δν τις γνωρίζω τις πυρίτιδες αλλά μου φαίνεται σαν ( ΜΒ32 ).......
Παρά μόνο την Αquilla γνωρίζω π είναι ρόζ ;) κ τη δουλεύω στα φυσίγγια μου.....
Ααα....ξέρω κ τη Gm3 κ τη CSB1.....sarcastic. όλες οι άλλες μου φαίνονται ίδιες την τύχη μου μέσα,αφού όλες είναι τετράγωνες σχεδόν..sarcastic.
ΟΚ!!! Αν κάποιος από το forum έχει την ικανότητα κ μπωρεί να γνωρίσει την πυρίτιδα δια μέσου οθόνης τότε εγώ πολύ ευχαρίστως να σφάξω ένα φυσίγγι κ να το αναρτήσω στη σελίδα.....Η διάγνωση δική σας....big smile.
Κώστα, εδώ έχει φωτό και λοιπά χρήσιμα στοιχεία για όλες τις μπαρούτες: http://www.idiogomosi.com/pages/pyritides.php

Κώστα, εδώ έχει φωτό και λοιπά χρήσιμα στοιχεία για όλες τις μπαρούτες: http://www.idiogomosi.com/pages/pyritides.php
Ευχαριστώ πολύ Νίκο εκεί γράφει αρκετά για πυρίτιδες...Χρήσιμη σελίδα για εμένα τν αρχάριο.
Νωμίζω την PSB 5 την έχω ξανά δει.....
(Αυτή είναι η psb 5) ή είναι κάποια άλλη ιταλική σκοπευτική πυρίτηδα;
Χρησιμοποιούν οι ιταλοί ισπανικές μπαρούτες; think

Ευχαριστώ πολύ Νίκο εκεί γράφει αρκετά για πυρίτιδες...Χρήσιμη σελίδα για εμένα τν αρχάριο.
Αυτή είναι η Vectan As Κώστα.
Ωραίο φυσιγγάκι το συγκεκριμένο !

Χρησιμοποιούν Κώστα σε πολλά φυσίγγια από 32γρ και κάτω πολλές εταιρείες ,τώρα η nobel sport δεν μου φαίνεται αφού έχει δικές της.

Back