Έχω την εντύπωση πως αυτοί οι κάλυκες είναι τα σημερινά CLASSICA 32gr της ΝSI.Βρήκα πεταμένους δύο κάλυκες πορτοκαλί/κόκκινο που γράφουν" NOBELSPORT AZ-20" και "NOBELSPORT AZ-32". Τους γνωρίζουμε; Είναι παλιοί;
upload picture link
Αν δν μου τα ανέφερες εγώ δν θα μάθαινα ποτέ για αυτά. Θα ρωτήσω ένα δικό μου πρώιν τσιχλάς κ θα μου πει σίγουρα. Ειναι της δεκαετίας του '50 γεννηθείς κ θα ξέρει σίγουρα.Μπραβο αυτα ειναι!!αλλα εχει κλεισει το sport & hobby..
Aν πας προς Πυργο μαθε τιποτα παραπανω η ρωτα κανα παλιο..παντως δεν πρεπει να ηταν γνωστα φυσιγγια..
Φιλε εχεις απο τα πολυ παλια κ ειναι κ σε καλη κατασταση..Αυτα ηταν τα Ελληνικα gevelot,δεν υπαρχει αμφιβολια..
Εγω τα θυμαμε απο το 1997 πιτσιρικας που γεμιζοταν σε καλυκα cheddite με giovanni(αυτος δεν ειναι..)κ μετα γυρω στο "01-02 αλλαξε το κουτι ιορδανογλου κ ειναι το σημερινο που ξερουμε..
Άρα αυτά είναι πριν το '97 δηλαδή ; Πάντος θα πάω Ρουμελιώτη να πάρω ένα κουτί να τα ρίξω σε τσίχλες......Δν βαριέσαι θα πάω να δω κ ποια είναι στο ράφι.Φιλε εχεις απο τα πολυ παλια κ ειναι κ σε καλη κατασταση..Αυτα ηταν τα Ελληνικα gevelot,δεν υπαρχει αμφιβολια..
Εγω τα θυμαμε απο το 1997 πιτσιρικας που γεμιζοταν σε καλυκα cheddite με giovanni(αυτος δεν ειναι..)κ μετα γυρω στο "01-02 αλλαξε το κουτι ιορδανογλου κ ειναι το σημερινο που ξερουμε..
και πολυ πιο πισω.....Άρα αυτά είναι πριν το '97 δηλαδή ;
Επειδη απο οτι ξερω ειναι παλιο καταστημα ρωτησε τον για τα τοτε gevelot στο μπλε-μαυρο κουτι(25αδα)..θα τα θυματε σιγουρα..κ αν εισαι τυχερος μπορει να το βρεις κ στο ραφι του να εμπλουτισεις κ την συλλογη σου..Πάντος θα πάω Ρουμελιώτη να πάρω ένα κουτί να τα ρίξω σε τσίχλες......Δν βαριέσαι θα πάω να δω κ ποια είναι στο ράφι.
Τάσο απ αυτά που είναι στο μπλε μαύρο κουτί έχω...θα σου στείλω κ τέτοια..Αυτά εδώ που έχει ο (τυχερός) φίλος είναι αρχαία!!και πολυ πιο πισω.....
Επειδη απο οτι ξερω ειναι παλιο καταστημα ρωτησε τον για τα τοτε gevelot στο μπλε-μαυρο κουτι(25αδα)..θα τα θυματε σιγουρα..κ αν εισαι τυχερος μπορει να το βρεις κ στο ραφι του να εμπλουτισεις κ την συλλογη σου..
Που τα βρηκες Κρητη?Τάσο απ αυτά που είναι στο μπλε μαύρο κουτί έχω...θα σου στείλω κ τέτοια..
Μπουτσελακος 36γρ Ν5 σε πρασινο ημιδιαφανο,πριν 15 χρονια.Εβγαινα με το investarm ντουμπλε σε μπαλιζες και τους καπνιζα τα κεφαλιαΑυτο δεν το εχω ξαναδει..
Του Μπουτσελακου ειχα παρει πιτσιρικας ενα 36γρ πρασινο σε ημιδιαφανο καλυκα που εβγαζε κ μαλιστα σε ν7 1/2..το κουτι ειχε κατι παπιες απεξω..τοτε δεν εκανα συλλογη κ τα εριξα
Ενδιαφέροντα φυσίγγια και διαμετρημα , umc φτιαγμένα από την remington και κάποια ιταλική σήμερα φτιάχνει η clever mirage τα pmc δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συγγένεια .