Συνηθιζω μετα απο δυνατες οστριες (νοτιαδες) να κανω την βολτα μου στην παραλια..
Εχω δει οτι μπορει κ οτι δεν μπορει να φανταστει κανεις..ξυλα,μαδερια,φελλους,σημαδουρες,σχοινια,πλαστικα κ γυαλινα μπουκαλια,ξυριστικες μηχανες μιας χρησης,οδοντοβουρτσες σε συσκευασιες μιας χρησης,κομματια κατραμι(πισσα),κ παρα πολλα αλλα που πετανε οι ασυνηδητοι,ψαροκαικα,πλοια κλπ..
Η θαλασσα κ οι κατοικοι της ως γνωστον δεν παραγουν σκουπιδια που θα μπορουσαν να την βλαψουν εχει φροντισει να μας τα επιστρεψει στην ξηρα που ειναι κ ο τοπος που ζει ο ανθρωπος....
Μεσα σε ολα αυτα εχω βρει κ παρα πολλους καλυκες κ συγκεντρωτηρες ολα αυτα τα χρονια,σε ολους φυσικα ελειπε το μεταλλο γιατι ειχε σαπισει κ σχεδον σε ολους ειχαν σβησει τελειως τα γραμματα..
Σημερα θαυμασα για μια ακομα την φοβερη ποιοτητα του μελανιου(δεν συνεβαινε σε ολα τα παλια φυσιγγια αυτο) των παλιων ελληνικων rottweil..συν ενα παλιο bp mb που αχνοφαινεται το τυπωμα..και σκεφτειτε οτι ενδεχεται να περιπλανιοταν για παρα πολλα χρονια στο πελαγος..
Και μερικοι συγκεντρωτηρες..αριστερα φαινεται κ ενας που εχει κομμενα τα πτερυγια σε πολλα σημεια κ μαλλον αυτο προερχεται απο καποια ιδιογομωτικη πατεντα..