Παλιά φυσίγγια

Είσαι τυχερός που σου άφησε ο πατέρας σου έστω κ ένα.. Εγώ που έχω κουτια τα αγόρασα.
Να δω τη θα τα κάνεις τόσα.
Μαζεύεις,μαζεύεις,μαζεύεις και μια μέρα θα τα κάψει ο γιός σου στις τσίχλες για να δει αν κόβουν μακριά.....sarcastic..sarcastic.
(παιδικές απορίες αυτές)...κι εγώ την είχα μικρός......my man.

;)
Να δω τη θα τα κάνεις τόσα.
Μαζεύεις,μαζεύεις,μαζεύεις και μια μέρα θα τα κάψει ο γιός σου στις τσίχλες για να δει αν κόβουν μακριά.....sarcastic..sarcastic.
(παιδικές απορίες αυτές)...κι εγώ την είχα μικρός......my man.
Ρε ας κάνω εγώ Γιο κ ασ τα ρίξει κ σε κουρουνες;)

Last edited:
Εχω και κουτι πυριτιδας ROKET ρουμανιας και φυσιγγια ROKET και ρουμανικη μαυρη FFF εκανε εισαγωγη αν θυμαμε καλα ο Βραχνος
βρηκα τα κουτια απο πυριτιδα ROKET ο βραχνος την εφερνε και γραφουν και για 6,45, καψουλικαι φερμε πουθα παει θα βρω και τα φυσιγγια
Εχω και κουτι πυριτιδας ROKET ρουμανιας και φυσιγγια ROKET και ρουμανικη μαυρη FFF εκανε εισαγωγη αν θυμαμε καλα ο Βραχνος
Τα βρηκα τα κουτια ο βραχνος εφερνε τη ROKET Θα βρω και τα φυσιγγια καποια στιγμη

.congrats..congrats.
20190605-000947.jpg

Βιτρίνα
Ωραιο!!.congrats.

Τα εχω κυνηγησει αυτα. Και βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη :(:(:(
Και σε χαρτινα και σε πλαστικα
Σε πλαστικά για τσίχλες έχω δοκιμάσει αλλα δεν με συγκίνησαν κ ολας είναι κ ακριβά παίζει ρόλο κ αν τα πάει το όπλο μας.

Ισως και παλιοτερα και να ηταν απομειναρια. Τ συγκεκριμενα τα ειχα αγορασει απο κυνηγομαγαζο που υπηρχε απο παλια, και μου χε κανει εντυπωση το κουτι. Τα πλαστικα ειναι απο κεινη την εποχη σιγουρα, τα χαρτινα ειναι σαφως παλιοτερα

Από τα φυσίγγια που υπάρχουν τωρα στην αγορά πως θα ξεχωρίζατε κάποιο για να το βάλετε στη συλλογή σας ώστε σε λίγα χρόνια να γίνουν και αυτά «παλιά»;

Back