Είσαι τυχερός που σου άφησε ο πατέρας σου έστω κ ένα.. Εγώ που έχω κουτια τα αγόρασα.Έχω ένα imperial 8πτηχών κλείσιμο σε Νο:2.....
Πρείκα του μπαμπά.....
Να δω τη θα τα κάνεις τόσα.Είσαι τυχερός που σου άφησε ο πατέρας σου έστω κ ένα.. Εγώ που έχω κουτια τα αγόρασα.
Ρε ας κάνω εγώ Γιο κ ασ τα ρίξει κ σε κουρουνεςΝα δω τη θα τα κάνεις τόσα.
Μαζεύεις,μαζεύεις,μαζεύεις και μια μέρα θα τα κάψει ο γιός σου στις τσίχλες για να δει αν κόβουν μακριά....
(παιδικές απορίες αυτές)...κι εγώ την είχα μικρός.....
βρηκα τα κουτια απο πυριτιδα ROKET ο βραχνος την εφερνε και γραφουν και για 6,45, καψουλικαι φερμε πουθα παει θα βρω και τα φυσιγγιαΕχω και κουτι πυριτιδας ROKET ρουμανιας και φυσιγγια ROKET και ρουμανικη μαυρη FFF εκανε εισαγωγη αν θυμαμε καλα ο Βραχνος
Τα βρηκα τα κουτια ο βραχνος εφερνε τη ROKET Θα βρω και τα φυσιγγια καποια στιγμηΕχω και κουτι πυριτιδας ROKET ρουμανιας και φυσιγγια ROKET και ρουμανικη μαυρη FFF εκανε εισαγωγη αν θυμαμε καλα ο Βραχνος
Μπράβο!!!!!
Ωραιο!!
Βιτρίνα
Μπράβο!!!!!
Παιδιά είναι οικονομικό να φτιάξεις μια μικρή βιτρίνα 4 ευρώ στα jumbo το τζαμακι σιλικόνη 2 ξύλα κ λίγα παλιά υλικά
Ωραιο!!
Τα εχω κυνηγησει αυτα. Και βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη
Εδω πηγαιναν πολυ καλα αλλο κλιμα καμοια σχεση με το δικο σαςΤα εχω κυνηγησει αυτα. Και βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη
Και σε χαρτινα και σε πλαστικα
Σε πλαστικά για τσίχλες έχω δοκιμάσει αλλα δεν με συγκίνησαν κ ολας είναι κ ακριβά παίζει ρόλο κ αν τα πάει το όπλο μας.Τα εχω κυνηγησει αυτα. Και βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη
Και σε χαρτινα και σε πλαστικα
Εδω πηγαιναν πολυ καλα αλλο κλιμα καμοια σχεση με το δικο σας
Δεν τα έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα. Τέτοια εποχή είναι? Αυτά είναι μεγαλύτερα από εμένα.Μιλαω ιδια συσκευασια τελη 80-αρχες 90