Αμεση πληροφορηση ..Ευχαριστω.Αλέξανδρος και Άκης ( γιος ) Σαριτζόγλου Ελαφάκι,,,το μαγαζί το είχαν στην παλιά μου γειτονιά στην Ευγένεια Κερατσινίου απέναντι από τον Άγιο Ευθύμιο,,έχει κλείσει πολλά χρόνια το μαγαζί ,,,καλούτσικα φυσίγγια
Αμεση πληροφορηση ..Ευχαριστω.Αλέξανδρος και Άκης ( γιος ) Σαριτζόγλου Ελαφάκι,,,το μαγαζί το είχαν στην παλιά μου γειτονιά στην Ευγένεια Κερατσινίου απέναντι από τον Άγιο Ευθύμιο,,έχει κλείσει πολλά χρόνια το μαγαζί ,,,καλούτσικα φυσίγγια
Απιστευτο...Να προσθέσω ακόμα πως στους καλούς κυνηγότοπους σίγουρα θα τον είχαν συναντήσει η παλιοί,ερχόταν με το φορτηγάκι του φορτωμένος από φυσίγγια και τα πούλαγε επί τόπου
Περίεργο όντως το συνηθίζουν σε ποιό πολλά γραμμάρια, ο καλυκας πάντως είναι καλοτυπωμενος για να ειναι περίσσευμα?Βαζω ενα φυσιγγι ακομα, του οποιου το κουτι μου φανηκε παλιο και μου φανηκε παραξενο που γραφει "percorco di caccia"! Ειναι 28γραμμαρια και το κουτι εγραφε sporting!
View attachment 1661
View attachment 1659View attachment 1660View attachment 1658 c
Και με την δικη μου μικρη εμπειρια μου φανηκαν προσεγμενα φυσιγγια! Αλλα αν βλεπατε την συσκευασια ηταν περασμενης 15ετιας μην πω 20ετιας! Ξεχασα να αναφερω οτι το κουτι ηταν της Fiocchi.Περίεργο όντως το συνηθίζουν σε ποιό πολλά γραμμάρια, ο καλυκας πάντως είναι καλοτυπωμενος για να πρόκειται για περίσσευμα?
Βγάλε μια φώτο και το κουτίΚαι με την δικη μου μικρη εμπειρια μου φανηκαν προσεγμενα φυσιγγια! Αλλα αν βλεπατε την συσκευασια ηταν περασμενης 15ετιας μην πω 20ετιας! Ξεχασα να αμαφερω οτι το κουτι ηταν της Fiocchi.
Θα το βγαλω τις επομενες ημερες γιατι δεν το εχω κοντα μου..!Βγάλε μια φώτο και το κουτί
Αχ ρε Αλέξανδρε....μισές δουλειές κάνεις....Θα το βγαλω τις επομενες ημερες γιατι δεν το εχω κοντα μου..!
Εκανα μεγα παραλειψη αλλα θα επανορθωσω...!Αχ ρε Αλέξανδρε....μισές δουλειές κάνεις....
Όταν μπορέσεις θα περιμένουμε φωτό από το κουτί....
Πάντος το φυσίγγι αυτό δν το έχω ξανά δει...έχει ωραίο κλείσιμο και καλοτυπομένο.
Παίζει να είναι και ιταλικά από το τύπωμα του παφυλα αλλά και το νούμερο σκαγιων.Αυτό το φυσίγγι το γνωρίζει κανείς;
Είναι Winchester και γράφει SCOUT στον κάλυκα.
View attachment 1693
Ένα που είχα ρίξει πέρυσι για δοκιμή σε έναν κότσυφα μου είχε χαρίσει την πιο όμορφη ντουφεκιά, πολύ μακρυά τραβέρσα, με ξερό το πουλί και καθόλου αίμα!
Δυστυχώς, αυτά είναι τα τελευταία τρία που έχω και είναι σε ν10.
Μοιάζει με την σειρά ranger που έβγαζαν παλιότερα.Πολύ πιθανό. Φαίνεται όμως πολύ ποιοτικό και στη ντουφεκιά φάνηκε "γερό".
Πάντως, σε διαδικτυακή αναζήτηση, δεν τα έχω πετύχει πουθενά.
Παλιά νομίζω ότι έριχναν 32γρ σε όλα τα αθλήματα(στην Αμερική ακομα) το συγκεκριμένο το πρότειναν για σκοποβολή και κυνήγι όπως πολλά 32αρια μέχρι και σήμερα.Κατα πρωτον ζητω συγγνωμη γιατι ειχα πει 28γραμμαρια ενω ειναι 32 γραμμαρια. Κατα δευτερον βαζω την φωτογραφια του κουτιου.View attachment 1720
Θα ειναι ενδιαφερον παφυλας....!Παλιά νομίζω ότι έριχναν 32γρ σε όλα τα αθλήματα(στην Αμερική ακομα) το συγκεκριμένο το πρότειναν για σκοποβολή και κυνήγι όπως πολλά 32αρια μέχρι και σήμερα.
Ένα φιλαράκι γύρω στο 2000 είχε φέρει από Αμέρικα φιοκι και μου χάρισε μερικά 32γρ νο 7,5 πορτοκαλις παφυλας τυπωμένος με ένα δίσκο και ένα κουνέλι να τρέχει, μου έδωσαν αξέχαστες τουφεκιές στην τσίχλα για μένα ότι καλύτερο έχω δοκίμασει. Ψάχνω και δεν μπορώ ούτε στο ίντερνετ να βρω φώτο από το φυσιγγι, ελπίζω να έχω κρατήσει μερικά δεν θυμάμαι.
bank of america atm near me right now
συγνωμη λαθος επί του πιεστηρίου καλυκας έγραψα παφυλας τύπωσε.Θα ειναι ενδιαφερον παφυλας....!
Πρέπει να αλλάξεις τυπογραφείο....συγνωμη λαθος επί του πιεστηρίου καλυκας έγραψα παφυλας τύπωσε.
Ωχ...και το ειχα κανει εικονα...σαν το παπι της Federal...συγνωμη λαθος επί του πιεστηρίου καλυκας έγραψα παφυλας τύπωσε.