Τα θρυλικο s32(δεν μιλαω για τα μετεπειτα με τα δυο νουμερα σκαγιων) δεν προλαβε την rex...το '00-'02 που εριχνα το s32 ηταν με nike οπως κ το meteo κ double..
Αμεσως μετα καπου στο "04 γεμιζε τα s32,meteo με aquilla 2(καμμια σχεση κ στο χρωμα με την σημερινη aquilla)..η αποδοση του ομως ηταν το ιδιο καλη αν οχι καλυτερη απο το προηγουμενο...
Οι πυριτιδες rex ηρθαν στα φυσιγγια του στοκα γυρω στο '07...
Σωστός ο Τάσος. Εγώ τα είχα πάρει μάλλον το 2009, μετά την αγορά του Baikal (2008), όταν έψαχνα διάφορους τύπους φυσιγγίων ώστε να εκμεταλλευτώ το φουλ τσοκ του, αντί να κόψω την κάννη του, όπως σκεφτόμουν αρχικά όταν το αγόραζα.
Κώστα κάπου εκεί στο 1,50 - 1,55 είχα βρει κι εγώ την πυρίτιδα στα Ballader, αλλά τότε ζύγιζα σε παραδοσιακή ζυγαριά, δεν είχα ηλεκτρονική ... Και 1,60 στο ΜΑΧ 100% Αποκεντρωτικό. Με καψούλι 688 και στα δυο.
Τα σκάγια δεν είχαν τρομερή διαφορά από το αναγραφόμενο, ήταν όμως κάπου μισό νούμερο ψιλότερα. Στο Ballader No8 ήταν περίπου 2,2mm 15,5 σκ/γρ. δηλ. μάλλον Νο 8,5 ... Και στο άλλο Ballader και στο ΜΑΧ 100% το Νο 9 ήταν 20,5 σκ/γρ. περίπου 2mm, δηλ. Νο 9,5 ....
Βάζω δυο παλιές βιαστικές τουφεκιές με Ballader, η πρώτη νο8 και η2η νο9 με το μονόκαννο Baikal φουλ τσοκ στα 20 μέτρα. Μόνο που νύχτωνε κι άναψε αυτόματα το φλας του κινητού (ένα Sony ericsson K800 τότε) και γυάλισε ο πίνακας, και δεν βγήκαν καλές! και πάλι καλά που μου φύγανε πάνω κι έτσι φαίνεται πόσο συγκεντρωτικές ήταν (λιγότερο από 50 πόντους συνολικό άνοιγμα!!). Και δεν μπήκα στον κόπο να τις επεξεργαστώ (να τονίσω και να μετρήσω τα σκάγια) ...
Και μια με το MAX 100% Αποκεντρωτικό Νο9 .... με το Baikal full choke στα 20 m. επίσης. Η μέρα με τη νύχτα η διαφορά τους !!