Διαβασα και διαφημιση της dispan...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο παλια εταιρια?
Δημητρης Σπανουδης απο το 1953 αν θυμαμε καλα..ισως κ η πιο παλια στην Ελλαδα..Διαβασα και διαφημιση της dispan...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο παλια εταιρια?
Εχει καλα προιοντα!! Αλλα να ειχε λιγο καλυτερη ιστοσελιδα.....Δημητρης Σπανουδης απο το 1953 αν θυμαμε καλα..ισως κ η πιο παλια στην Ελλαδα..
Σημερινο ευρημα CAL 10 3 + 1/2 ιντζες ρελι
....δεν χωράει στην οθόνη!
Ρουκετα,,,,,,....δεν χωράει στην οθόνη!
Ελα λέγε.....Μην κάνεις μισές δουλειές.....ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ SZ GRADE No4
Σκαγια=32(192 Σκαγια)
Σκαγια στο γραμαριο=1.071(6)
Πυριτιδα=-----
Βυσμα=ΘΩΔΗ 19?
Καψουλι=CX2000
Καλυκας=CHEDDITE T3
Υψος καλυκα=57,70(Μετρησα 3)
Διαμετρος σκαγιου=31,20(10 σκαγια στη σειρα)
Τιμη=900δρχ αν ενθυμουμαι καλα.
Την πυριτιδα για ευνοητους λογους δεν αναφερω δοσολογια...
ΥΓ.Θα τα ριξω στα τρυγονια σημερα
View attachment 3211View attachment 3212View attachment 3213View attachment 3214View attachment 3215
Φόρα ένα προστατευτικό μεσελάκι για την οδοντοστοιχία καλού κακού.. Από την στιγμή που δεν κυκλοφορούν πλέον και ο κατασκευαστής είναι συγχωρεμένος δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για ιστορικούς λόγους γίνεται η αναφορά. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει βαρελότα βρίσκει συνταγές δεν περιμένει από εμάς.ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ SZ GRADE No4
Σκαγια=32(192 Σκαγια)
Πυριτιδα=-----
Βυσμα=ΘΩΔΗ 19?
Καψουλι=CX2000
Καλυκας=CHEDDITE T3
View attachment 3211View attachment 3212View attachment 3213View attachment 3214View attachment 3215
Αν θες να φτιάξεις βαρελότα....ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....Φόρα ένα προστατευτικό μεσελάκι για την οδοντοστοιχία καλού κακού.. Από την στιγμή που δεν κυκλοφορούν πλέον και ο κατασκευαστής είναι συγχωρεμένος δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για ιστορικούς λόγους γίνεται η αναφορά. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει βαρελότα βρίσκει συνταγές δεν περιμένει από εμάς.
Ελα λέγε.....Μην κάνεις μισές δουλειές.....
Τη πάει να πει δν αναφέρεις δοσολογία πυρίτιδας για ευνόειτους λόγους....
Γράψε....Κύριοι η πυρίτιδα είναι στο 1,90
Φοβάσαι μην υποθούν κακές συζητήσεις κατά της εταιρείας και πέσουν έξω οι πωλήσεις....;;
Φόρα ένα προστατευτικό μεσελάκι για την οδοντοστοιχία καλού κακού.. Από την στιγμή που δεν κυκλοφορούν πλέον και ο κατασκευαστής είναι συγχωρεμένος δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για ιστορικούς λόγους γίνεται η αναφορά. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει βαρελότα βρίσκει συνταγές δεν περιμένει από εμάς.
Κανα δυο του Ζαγοραιου πλαστικα διαφανα που ειχα βρει εγραφαν και στον καλυκα το ονομα τουΖΑΓΟΡΑΙΟΣ SZ GRADE No4
Σκαγια=32(192 Σκαγια)
Πυριτιδα=-----
Βυσμα=ΘΩΔΗ 19?
Καψουλι=CX2000
Καλυκας=CHEDDITE T3
Νομιζω συνονοματε αυτα που εχεις, πρεπει να ειναι πιο παλιας κοπης.Κανα δυο του Ζαγοραιου πλαστικα διαφανα που ειχα βρει εγραφαν και στον καλυκα το ονομα του