Φυσιγγι με βαρια ιστορια
Βγάλε ρε χρυσό μου παιδί μια φωτό και το φυσίγγι......Και μην κάνεις κανένα αστείο και τα ρίξεις...κρίμα είναι....θα το μετανιώσεις....εχω 1μισο κουτι απο τετοια σε 3αρι νουμερο..χαρτινοσ καλυκας ..πως μπορουμε να μαθουμε πιεσεις? ετσι απο περιεργεια..
εχω ηδη ριξει καμποσα ..θα ριξω και τα υπολοιπα και θα κρατησω ενα ετσι να υπαρχει
Επιδή είναι παλιά φυσίγγια...γιατι θα το μετανιωσω??
Ομορφα φυσιγγια με ωραιο καψυλλιο!!!οριστε κ οι φώτο..και με ένα λαμπρο τορντο για σύγκριση μεγέθους..
Για πιο λόγο τα συγκρίνεις με το Tordo 30...;;οριστε κ οι φώτο..και με ένα λαμπρο τορντο για σύγκριση μεγέθους..
Εδώ ολόκληρη Lambro και δν γράφει ταχύτητες.... ...θα έγραφαν γραμμάρια τα AZZOT BAIKAL.....δε τα συγκρινω με τα τορντο για καποιο λογο..απλα ειναι πιο ψηλα..για να δωσω την αισθηση αυτη του μεγεθους
εντωμεταξυ στο κουτι δε γραφουν καν γραμμαρια..
Ηταν πολυ φτηνα οταν κυκλοφορουσαν ηταν γεμισμενα με σοκολ καλα ηταν εχω και εγω κρατησει μια δεκαδαΕδώ ολόκληρη Lambro και δν γράφει ταχύτητες.... ...θα έγραφαν γραμμάρια τα AZZOT BAIKAL.....
Φαίνεται πολύ ωραίο κλείσιμο! Επίσης η cheddite έχει ωραίο λογότυπο και τραβάει το μάτι!Για τον φιλο μας outlander που ειναι φαν της cheddite κ οχι αδικα..
8αστερο κλεισιμο..ετος 1995...34γρ..
Ξερω τι θα σκεφτεις εσυ.......που ειναι κ ενα κοπαδι φασσες.....
View attachment 3978
Ωραίο κουτί και ωραίο φυσίγγι.....Με ιδιαίτερο κλείσιμο....Για τον φιλο μας outlander που ειναι φαν της cheddite κ οχι αδικα..
View attachment 3978
που τα ξετρυπωσες παλι ρε αλανι!!!Για τον φιλο μας outlander που ειναι φαν της cheddite κ οχι αδικα..
View attachment 3978
τι μου θυμησες... τοτε 18 χρονων, μολις ειχα βγαλει αδεια.Για τον φιλο μας outlander που ειναι φαν της cheddite κ οχι αδικα..
View attachment 3978
Εμενα να δεις τι νοσταλγιες με πιανουν...τι μου θυμησες... τοτε 18 χρονων, μολις ειχα βγαλει αδεια.
ειχα βαλει τον περιπτερα να με παιρνει τηλ οταν εβγαινε το Κ&Σ, ειχε βαρεθει να τον ρωταω αν ηρθε το νεο τευχος..
ειχε βγαλει ωραιο περιοδικο ο Κυπριδημος. μεχρι κ τις αγγελιες διαβαζα!
σορυ για το οφ τοπικ, με επιακε μια νοσταλγια