Έχω κάτι χύμα θα ψάξω να βρω που είναιΙσως..ομως δεν ξερουμε για ποσο διαστημα τα γεμιζε Ελλαδα..
Οπως επισης ο ιδιος γεμιζε κ τα Ιταλικα SMI..
SMI HELLAS....
View attachment 6529
Μπράβο φίλε,χαλάλι για το πάθος μας! Κ γω τα ίδια κάνω! ...φτηνά σου βγήκαν..εδώ κυνηγομάγαζο είχε μέχρι πέρυσι σίγουρα (φέτος δεν έχω πάει) 5-6 κουτιά biturbo προς 19.90 παρακαλώ το κάθε ένα..
Χαλάλι θα μας λείψουν τα λεφτά Αλλά πες ότι πήγα για 4 ποτά κ θα σε έπιανε Κ το κεφάλι..Μπράβο φίλε,χαλάλι για το πάθος μας! Κ γω τα ίδια κάνω! ...φτηνά σου βγήκαν..εδώ κυνηγομάγαζο είχε μέχρι πέρυσι σίγουρα (φέτος δεν έχω πάει) 5-6 κουτιά biturbo προς 19.90 παρακαλώ το κάθε ένα..
Τους έχει ρίξει πάτημα....κάργα...Μαπακης 36γρ με συγκεντρωτηρα Ζ2Μ και πυριτιδα ΜΒ36..
Το κουτι ηταν το ιδιο με τα 33γρ ..Αλλα ειχε κολλησει αυτοκολλητακι πανω απο τα "33γρ" αναγραφοντας το σωστο βαρος σκαγιων που περιεχει το κουτι..
View attachment 6654
View attachment 6655
View attachment 6653
Και πάτημα όσο πρέπει.....στριμωγμενοΜαπακης 36γρ με συγκεντρωτηρα Ζ2Μ και πυριτιδα ΜΒ36..
Το κουτι ηταν το ιδιο με τα 33γρ ..Αλλα ειχε κολλησει αυτοκολλητακι πανω απο τα "33γρ" αναγραφοντας το σωστο βαρος σκαγιων που περιεχει το κουτι..
View attachment 6654
View attachment 6655
View attachment 6653
Fiocchi 616..Κώστα εξωτερικά το καψούλι μου μοιάζει για fiocchi;;;
Σε κυνηγομαγαζα βρισκεις στα ραφιαFiocchi 616..
Ο φυσιγγος.....
Σίγουρα θα υπάρχουν εφόσον είναι ακόμη πρόσφατα φυσίγγια στην ουσία...Σε κυνηγομαγαζα βρισκεις στα ραφια
Ναι Βασίλη.Κώστα εξωτερικά το καψούλι μου μοιάζει για fiocchi;;;
Με την m2 εχω κάνει απίστευτες τουφεκιές με αυτά στα παπιά!!!Τις προ άλλες βρέθεικε σφραγισμένο και ένα κουτάκι από το παλιό
206 Formula 33gr No:6 και προστέθεικε στη συλλογή...
View attachment 6949
View attachment 6950
Φίλος είχε καβάτζα από αυτά και του τσίμπησα 1 κουτάκι Χρήστο...Με την m2 εχω κάνει απίστευτες τουφεκιές με αυτά στα παπιά!!!
Εξαιρετικό φυσίγγι.
Κώστα έχει και άλλα κουτιά από εκεί που το βρήκες;
Και μόνο ότι γράφει η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική εμένα μου φτάνειΑxota στον Πειραια που για χρονια εισηγαγε τα φυσιγγια baikal και που γεμιζε και δικα της..
Α-33(γρ)...
View attachment 7057
View attachment 7056
View attachment 7058
fgrfgrΚαι μόνο ότι γράφει η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική εμένα μου φτάνει