Έναν σταυρό είχε θυμάμαι, όχι ακριβώς ποδαράκιαΟ αποκεντρωτηρας ο κοκκινος δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με αυτους που κυκλοφορουν στο εμποριο σημερα...
Ξερετε αν εχει "ποδαρακια" στα πτερυγια του;
Έναν σταυρό είχε θυμάμαι, όχι ακριβώς ποδαράκιαΟ αποκεντρωτηρας ο κοκκινος δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με αυτους που κυκλοφορουν στο εμποριο σημερα...
Ετσι πρεπει να ναι Βασιλη... Και απο την πανω πλευρα βλεπω οτι ειναι σχεδον επιπεδος ενω οι μεταγενεστεροι ειναι κοιλοι.Έναν σταυρό είχε θυμάμαι, όχι ακριβώς ποδαράκια
Κανε το Νικο οταν μπορεις. Εχει ενδιαφερον... ετσι για την "ιστορια" και μονο...Οπως τα λεει ο Ντοκτορ ειναι....Οταν εχει χρονο ( προσωπικος μου φωτογραφος ) θα σφαξω ενα και θα
κανουμε παρουσιαση!!
Ο αποκεντρωτηρας ο κοκκινος δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με αυτους που κυκλοφορουν στο εμποριο σημερα...
Τους εχω Νικο και οντως δουλευουν με μισο τσοκ και κατω για να μην αφηνουν τρυπα στη μεση ...Στρατο και οι '' τωρινοι'' με τα ''αυτακια'' στο κατω μερος ....δουλευουν πολυ καλα φιλε!!!
Ετσι πρεπει να ναι Βασιλη... Και απο την πανω πλευρα βλεπω οτι ειναι σχεδον επιπεδος ενω οι μεταγενεστεροι ειναι κοιλοι.
Ωραιο φυσιγγι αλλα λιγο μπελας για να το φτιαξεις.....προσωπικα προτιμω να κλεισω λιγο το τσοκ...Μην ''υποτιμας'' την λακουβα που εχουν οι τωρινοι στο επανω μερος... Παιρνουν 8γραμμαρια σκαγια...
απο πανω βαζεις τζαμακι και ρελιαζεις...και εχεις και ωραιο ''κεντρο'' Στρατο .!!!
Ωραιο φυσιγγι αλλα λιγο μπελας για να το φτιαξεις.....προσωπικα προτιμω να κλεισω λιγο το τσοκ...
Για την ωρα βηχω....οταν μαθω να γεμιζω δε θα λεω οτι ειναι μπελας...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!
Βρε φιλε....ή γιομωζουμε....η βηχουμε....τι παει να πει ''μπελας''.....
Παπαγιάννης Μεσσήνη, παιδάκι ήμουν κ τα θύμαμαι, πρέπει να είναι 20ετιας τουλάχιστον
Ο αποκεντρωτηρας ο κοκκινος δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με αυτους που κυκλοφορουν στο εμποριο σημερα...
Έναν σταυρό είχε θυμάμαι, όχι ακριβώς ποδαράκια
MAX-D DIASPORASΈχει σφάξει κάνεις κανένα από αυτά?
Μέσα έπεσες, τα έχουν τα χρόνια τους!Παπαγιάννης Μεσσήνη, παιδάκι ήμουν κ τα θύμαμαι, πρέπει να είναι 20ετιας τουλάχιστον
Στο MAX D DIASPORAS αν ειναι d20 ειναι λιγη η πυριτιδα... Ισως να ειναι 206s...MAX-D DIASPORAS
1,50 Χ 34 γρ. Νο.9 (Πυρίτιδα δεν ξέρω, στρογγυλοί δίσκοι πράσινοι, τότε είχα υποθέσει D20 S ή 206 S ....)
View attachment 14535
D&D (DOUBLE) DIASPORAS
1,65 Χ 34 γρ. Νο. 9+8 ... Πυρίτιδα γκρι στρογγυλοί δίσκοι, νομίζω ότι στις διαφημίσεις έλεγε REX ??????????
View attachment 14536