Έχω κι έχω ένα ίδιο χωρίς να γράφει πληροφορίες. Κι αναρωτιομουν τι είδους είναι.View attachment 14583
Ίδια στάμπα αλλά δεν είναι ίδιο, δυστυχώς
Ρουμελιώτης Πάτρα φίλε Μιχάλη, πάρα πολύ καλά φυσίγγια, τα τελευταία σοκολ τα πήρα από τον Αντρέα το 2009Έχω κι έχω ένα ίδιο χωρίς να γράφει πληροφορίες. Κι αναρωτιομουν τι είδους είναι.
Δεν τα έχω ρίξει. Τυχαία έπεσε ένα και μοναδικό φυσίγγι στα χέρια μου.Ρουμελιώτης Πάτρα φίλε Μιχάλη, πάρα πολύ καλά φυσίγγια, τα τελευταία σοκολ τα πήρα από τον Αντρέα το 2009
Στην Πελοπόννησο φίλε μου ήταν και θα μείνει στην ιστορία το (σοκολάκι) του Ρουμελιώτη, δεν δούλευαν τίποτα άλλο αυτά, και τα ροτβάιλΔεν τα έχω ρίξει. Τυχαία έπεσε ένα και μοναδικό φυσίγγι στα χέρια μου.
Δοση ξερουμεΣτην Πελοπόννησο φίλε μου ήταν και θα μείνει στην ιστορία το (σοκολάκι) του Ρουμελιώτη, δεν δούλευαν τίποτα άλλο αυτά, και τα ροτβάιλ
1,75χ34Δοση ξερουμε
Με 616 silver........Δοση ξερουμε
Απο αποδοση???υγρασιες κρυοΣτην Πελοπόννησο φίλε μου ήταν και θα μείνει στην ιστορία το (σοκολάκι) του Ρουμελιώτη, δεν δούλευαν τίποτα άλλο αυτά, και τα ροτβάιλ
Ήταν φυσίγγι που το δούλευαν από την ημέρα που ξεκινά μέχρι και που τελείωνε το κυνήγι, δεν έπαιρνε χαμπάριΑπο αποδοση???υγρασιες κρυο
Και η λιγότερη υγρασία που έχουμε εμείς εδώ είναι χειμώνα καλοκαίρι 78% και πάνω, λες και είμαστε στο λιμάνιΑπο αποδοση???υγρασιες κρυο
....είσαι μεγάλη π...τ...α τελικά....
Να σου στειλω ρε θηριο....είσαι μεγάλη π...τ...α τελικά....
Άντε τώρα να μας πάρει ο ύπνος το βράδυ...Όλα μου τα αμερικανακια μαζί, μερικα βεβαια ειναι καινουργια αλλα το 80% ειναι αρκετα παλια.
View attachment 14683View attachment 14684View attachment 14685
Εν το μεταξυ ειναι 39 διαφορετικοι τυποι και τα περισσοτερα δεν εχω ιδεα τι ειναι.