Mafia Calabria
Moderator
Χαρη σε υπερευχαριστω.Φίλε δεν πηγα στο πατρικό ακόμα (εκεί έχω τη συλλογή) παρόλα αυτά, έχω το ένα απ τα δυο του Στόκα που μου ζήτησες κι εδώ που είμαι. View attachment 17808View attachment 17809View attachment 17810
Χαρη σε υπερευχαριστω.Φίλε δεν πηγα στο πατρικό ακόμα (εκεί έχω τη συλλογή) παρόλα αυτά, έχω το ένα απ τα δυο του Στόκα που μου ζήτησες κι εδώ που είμαι. View attachment 17808View attachment 17809View attachment 17810
Eχει κλεισει εδω κ κατι χρονια...Με την ονομασία Πάνθηρ έβγαζε φυσίγγια και ένα μαγαζί στον Ωρωπό (Προβελέγγιος).Δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα την παραγωγή.
Ναι.Τα.φυσιγγια πανθηρας τα έβγαζε ο Λάσκαρης στη Ν.Ιωνια.Το μαγαζί υπάρχει ακόμα αλλά ο ίδιος σταμάτησε να γεμίζει. Πάντος επειδή εμπορεύεται υλικά ιδιογωμοσης σου παρέχει πολύτιμες συμβουλές.Τα πάνθηρ που γεμιζει ο Λάσκαρης στην Νέα Ιωνία είναι αυτά Γιώργο;
Θυμάμαι έβγαζε ένα 28αρι σε μαύρο κάλυκα που τότε πήγαινε τρομερά στο πλαγιόκαννο.
Με την ονομασία Πάνθηρ έβγαζε φυσίγγια και ένα μαγαζί στον Ωρωπό (Προβελέγγιος).Δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα την παραγωγή.
Ο Μαπακης πούλησε την εταιρία παραγωγής φυσιγγιων Supet extra στον Παπαευαγγελοπουλο, ο όποιος και την κράτησε για λίγα χρόνια. Την επίβλεψη και τις γομωσεις τις έδινε ο ίδιος ο Μαπακης. Το διάφανο ήταν αρκετά συγκεντρωτικό και δεν το συμπαθούσα.Αυτο όμως που μου άρεσε πολύ ήταν το μπλε με 30 γραμμάρια και το πράσινο στα 32 με G3000.Γιωργο εχεις ριξει στο κυνηγι καποιο απο αυτα που εχεις στην φωτο του Παπαευαγγελοπουλου( ηταν τα τελευταια χρονια συνεργατης του Μαπακη)?
τα super extra 33γρ διαφανο με την A1 που εχεις πρωτο αριστερα μου αρεσε παρα πολυ(του 2003 αγορα) με το δικαννο baikal κ χωρις να κουραζει...παιζει να ηταν κ το πιο διαδεδομενο φυσιγγι του.......
Eχει κλεισει εδω κ κατι χρονια...
Αν κρίνω από τον αρχικό τηλεφωνικό κώδικα (0724) κρίνω να πω πως ήταν σχεδόν ντόπιο φυσίγγι από το Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Ευχαριστώ Τάσο.
C(l)opy paste που λέμε...Ευχαριστώ Τάσο.
Εντομεταξύ τα κουτιά του αν παρατήρησες είναι ίδια με τα κουτιά των παλιών Federal Hi-Brass....
Η Federal το έκανε c(l)opy paste....C(l)opy paste που λέμε...
Νίκο μου είναι της δεκαετίας του 90 της Κυπριακής εταιρίας Ψημολοφίτη με το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής τους τότε να πηγαίνει σε εξαγωγές