Παλιά φυσίγγια

Τα ιδια και δικα μου τα IMPERIAL....Να χαρω εγω τις φόλες μας!!! :)
Έκλεινε ένα μαγαζί με κυνηγετικά και τα πήρε ένας φίλος μου με έκπτωση απ ότι θυμάμαι. Πάλι καλά.

Όμως μου έχει κάτσει το imperial μπλέ.
Δεν ξέρω γιατί ;;;;; Δεν ψάχνω βαθύτερα στην ντουλάπα μην ξυπνήσω κανέναν δράκο.

Πεταμένα χρήματα ....

Έκλεινε ένα μαγαζί με κυνηγετικά και τα πήρε ένας φίλος μου με έκπτωση απ ότι θυμάμαι. Πάλι καλά.

Όμως μου έχει κάτσει το imperial μπλέ.
Δεν ξέρω γιατί ;;;;; Δεν ψάχνω βαθύτερα στην ντουλάπα μην ξυπνήσω κανέναν δράκο.

Πεταμένα χρήματα ....

Απο τα λαθη μας μαθαινουμε φιλε.....τωρα ξερεις....αγοραζεις σφαζεις μετράς....δοκιμαζεις....αυτη ειναι
η σειρα....
Μην πεταξεις τιποτα...οταν αρχισεις να γεμιζεις....ολες οι φολες που εχεις θα γινουν φυσεκια αξιολογα...
και για ΟΛΑ τα οπλα!!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Κώστα αν υπάρχουν κάπου διαθέσιμα προς πώληση, στείλε μου σε παρακαλώ κάποιο link. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα Κωστή κ χρόνια πολλά κ σε σ'ένα.
Τα συγκεκριμένα τα πήρα από ανταλλαγή....δν υπάρχουν πλέον...εκτός κ τύχει να τα βρεις κάπου ξεχασμένα σε κανά κυνηγομάγαζο...

Το legia 34 φυσιγγαρα.
Ειναι πολύ ποιοτικό δεν κλωτσάει και έχει πολύ ωραία κατανομή. Το μόνο κακό είναι ότι βρίσκεις μόνο 4αρια.
Η τάπα όλα τα λεφτά. Είναι τύπου lb6 με φελλό. Από τα πολυ αγαπημένα φυσιγγια
Καλησπέρα Γιάννη. Ξέρεις που μπορώ να βρω από αυτά τα Legia? Ας είναι και τεσσάρια........
Ευχάριστώ και ΄σένα.

Καλησπέρα Κωστή κ χρόνια πολλά κ σε σ'ένα.
Τα συγκεκριμένα τα πήρα από ανταλλαγή....δν υπάρχουν πλέον...εκτός κ τύχει να τα βρεις κάπου ξεχασμένα σε κανά κυνηγομάγαζο...
Οκ Κώστα, δεν πειράζει. Αν διαθέτεις για ανταλλαγή παλιά φυσίγγια (και όποιος άλλος φίλος έχει) στείλτε μου pm.
Δεν έχω πολλά, αλλά μπορεί να ταιριάξουμε κάτι. Ευχαριστώ όλους.

Οκ Κώστα, δεν πειράζει. Αν διαθέτεις για ανταλλαγή παλιά φυσίγγια (και όποιος άλλος φίλος έχει) στείλτε μου pm.
Δεν έχω πολλά, αλλά μπορεί να ταιριάξουμε κάτι. Ευχαριστώ όλους.
Έχω έχω legia κοκινα παλιά αν έχεις κάτι που με ενδιαφέρει σου δίνω έχω νομίζω ένα κουτί νο2 και 3 κουτιά νο6 θα δω

Έχω έχω legia κοκινα παλιά αν έχεις κάτι που με ενδιαφέρει σου δίνω έχω νομίζω ένα κουτί νο2 και 3 κουτιά νο6Αν εννοείς την κασετίνα την πλακέ

Έχω έχω legia κοκινα παλιά αν έχεις κάτι που με ενδιαφέρει σου δίνω έχω νομίζω ένα κουτί νο2 και 3 κουτιά νο6 θα δω
Αν εννοείς την κασετίνα την πλακέ που κυκλοφορούσαν γύρω στο 1995, το έχω. Σ'ευχαριστώ πάντως.

Back