Παει καιρός... την επόμενη θα σου μιλήσω.. απλά δεν σε κατάλαβα με μία..Γκρι είχα, το έδωσα πριν ένα χρόνο
Παει καιρός... την επόμενη θα σου μιλήσω.. απλά δεν σε κατάλαβα με μία..Γκρι είχα, το έδωσα πριν ένα χρόνο
Γειά σου Κωστή.Φίλοι μου σας χαιρετώ
Μου έδωσε ένας μπάρμπας αυτό το μπαρούτι
Ξέρει κάποιος να μου πει τι μπαρούτι είναι και τι αναλογίες μου προτείνετε;
Το βάζω σε αυτό το γκρουπ γιατί είναι πολύ παλιό μπαρούτι και εσείς που είστε και σφάχτες μπορεί να το ξέρετε
Θυμάμαι που τα λέγαμε...Το χρωστούσα καιρό,αλλά από αμέλια,δεν το ποστάριζα.
Το παλιό Sokol 32gr
Ρουμελιώτης-Σπυρόπουλος σε Νο6 κ κάλυκα της Fiocchi Hellas...
Τις φωτό τις αφιερώνω στον φίλο μου τον Τάσο @tasos hunter
Πάντος με κυνηγάνε τα 6άρια...
View attachment 23676View attachment 23677View attachment 23678View attachment 23679
Αετόπουλο είσαι μωρέ....σιγά μην δν έβλεπες το made in ussr....Όποτε σίγουρα είναι παλαιοτερο το δικό σου, εξάλλου γράφει made in ussr υπονοώντας την προέλευση της πυριτιδας άρα ειναι πριν την διάλυση της Σοβιετικής ενωσης..
Για σφαξε αν περισεβη κανενα να δουμε αντεραΤο χρωστούσα καιρό,αλλά από αμέλια,δεν το ποστάριζα.
Το παλιό Sokol 32gr
Ρουμελιώτης-Σπυρόπουλος σε Νο6 κ κάλυκα της Fiocchi Hellas...
Τις φωτό τις αφιερώνω στον φίλο μου τον Τάσο @tasos hunter
Πάντος με κυνηγάνε τα 6άρια...
View attachment 23676View attachment 23677View attachment 23678View attachment 23679
Μου βάζεις δύσκολα τώρα.....αλλά τη να σφάξω,όταν το φυσίγγι είναι στα 57.2mm κλεισμένο κ ο Giovani μέσα σχεδόν απάτητος.....Για σφαξε αν περισεβη κανενα να δουμε αντερα
Αυτό τι σημαίνει Κώστα?Μου βάζεις δύσκολα τώρα.....αλλά τη να σφάξω,όταν το φυσίγγι είναι στα 57.2mm κλεισμένο κ ο Giovani μέσα σχεδόν απάτητος.....
Αυτά μάλιστα ...
Ναι σίγουρα.Βέβαια δεν ξέρουμε κ την δόση της πυριτιδας.......
Όσο να'ναι....θα είναι και αργό το φυσίγγι,αν το βύσμα είναι απάτητο...Αυτό τι σημαίνει Κώστα?
Καλημέρα και ευχαριστώ ΚωστήΓειά σου Κωστή.
Όπως τα βλέπω τα ακανόνιστα κομμάτια αυτής της πυρίτιδας,μου μοιάζει όπως η GM3.....οι παλαιότεροι φυσικά,θα μας το επιβεβαιώσουν.
Και βέβαια ξέρουμε!!!!!!! Σοκολ Πολωνίας 1,74χ34 σε ένα που έχω ανοίξει, με Τζιοβάνι και πατημένο κανονικά.Αυτό τι σημαίνει Κώστα?
Βέβαια δεν ξέρουμε κ την δόση της πυριτιδας.......
Δεν άντεξα και πήγα στο σπίτι του κ. Γιώργου Θεμιστοκλέους (αγωνιστής στον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59) να τον ρωτήσω αν θυμόταν τι μπαρούτι είναι τούτο που μου έδωσε. Δεν τα κατάφερα να μάθω αλλά μου έδωσε και άλλο υλικό και τον ευχαριστώ.Φίλοι μου σας χαιρετώ
Μου έδωσε ένας μπάρμπας αυτό το μπαρούτι
Ξέρει κάποιος να μου πει τι μπαρούτι είναι και τι αναλογίες μου προτείνετε;
Το βάζω σε αυτό το γκρουπ γιατί είναι πολύ παλιό μπαρούτι και εσείς που είστε και σφάχτες μπορεί να το ξέρετε
????μερικά σκάγια αυτοσχέδιας κατασκευής