Υπάρχουν πολλά διαφορά σε αυτό το στυλ.... Γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ελληνικά..... Εγώ τυχαία μου χάρισαν ένα ελληνικό λογικά πριν 30 χρόνια περίπου!!Κάπου το έχω ξανά δει αυτο..............................
Υπάρχουν πολλά διαφορά σε αυτό το στυλ.... Γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ελληνικά..... Εγώ τυχαία μου χάρισαν ένα ελληνικό λογικά πριν 30 χρόνια περίπου!!Κάπου το έχω ξανά δει αυτο..............................
Ειναι 3φορα που δεν με πιστεύεις σε ανάρτηση μου.. αλλα δεν πειράζει.. απο την σελίδα 180 που έβαζε ο καλός φίλος konstantinos ξανα εβαλα μερικές φορές ίδιες φωτογραφίες.. αλλα αυτή είναι σήμερα..Κάπου το έχω ξανά δει αυτο..............................
Πω πω υπέροχες αναμνήσεις. Ελπίζω κάποιος να έχει περισσότεραView attachment 25242
Φίλε αυτό λες; δυστηχως έχω μόνο 1....
Στο εύχομαι....Πω πω υπέροχες αναμνήσεις. Ελπίζω κάποιος να έχει περισσότερα
Ρε τρελάθεικες;;;Ειναι 3φορα που δεν με πιστεύεις σε ανάρτηση μου.. αλλα δεν πειράζει..
Καλά κρασιά Νίκο....άλλα σου γράφω,αλλα μου γράφεις φίλε....
Εκεί το δα και γώ πρώτη φορά σε φωτό , μαζική παραγωγή σε ιδιογομωση και ντιανα πάνω σε πυριτιδα και από πάνω το obturatorΡε τρελάθεικες;;;
Τέλος πάντων......ένα τέτοιο είχε κ ο Χέλμης....
Εχεις ξανα πει ότι δεν πιστεύεις σε άλλες 2 φωτογραφίες..αυτό κατάλαβα.. τελος πάντων..Καλά κρασιά Νίκο....άλλα σου γράφω,αλλα μου γράφεις φίλε....
Γάματο....λες κ σου έγραψα πως δν σε πιστεύω.....
Καλά κρασιά Νίκο....άλλα σου γράφω,αλλα μου γράφεις φίλε....
Γάματο....λες κ σου έγραψα πως δν σε πιστεύω.....
Νίκο νομίζω παρεξήγησες τον Κωστή .Ειναι 3φορα που δεν με πιστεύεις σε ανάρτηση μου.. αλλα δεν πειράζει.. απο την σελίδα 180 που έβαζε ο καλός φίλος konstantinos ξανα εβαλα μερικές φορές ίδιες φωτογραφίες.. αλλα αυτή είναι σήμερα..
Εγώ θαυμάζω τα παλιά αντικείμενα και θα γυρίσω να πω τέτοια κουβέντα ρε Νικόλα;;;Εχεις ξανα πει ότι δεν πιστεύεις σε άλλες 2 φωτογραφίες..αυτό κατάλαβα.. τελος πάντων..
Όλα καλά Ντίνο....κανένα πρόβλημα με το Νίκο.Νίκο νομίζω παρεξήγησες τον Κωστή .
Καλησπέρα φιλε...ναι με εχει τρολαρει κανα 2 φορές και κατάλαβα ότι είναι 3τη.. δεν υπάρχει πρόβλημα.Νίκο νομίζω παρεξήγησες τον Κωστή .
Με εχεις ξανα τρολαρει.. και κατάλαβα παλι ότι τρολαρεις.. τέλος!Εγώ θαυμάζω τα παλιά αντικείμενα και θα γυρίσω να πω τέτοια κουβέντα ρε Νικόλα;;;
Προς θεού.....