Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το κουτί και έχω διασποράς πυρκαλΆνοιξα το χρονοντούλαπο. Αγοράστηκαν πριν καμια 20 αριά χρόνια. Διασποράς αλλά ποτέ δεν ρίχτηκαν.
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το κουτί και έχω διασποράς πυρκαλΆνοιξα το χρονοντούλαπο. Αγοράστηκαν πριν καμια 20 αριά χρόνια. Διασποράς αλλά ποτέ δεν ρίχτηκαν.
Θα με κάνεις να ξεκινήσω παλι τα φυσίγγιαΚαλημερα παιδες! Βαζω φωτο ενα φυσιγγι που μου το ειχανε δωσει το 1998....πανεμορφο...
Νικολα...της B&P ειναι αυτο που εβαλα.?Θα με κάνεις να ξεκινήσω παλι τα φυσίγγια
Ιδέα δεν έχω... Ίσως κάποιο άλλο παιδί γνωρίζει.Νικολα...της B&P ειναι αυτο που εβαλα.?
Εδω βρηκα καποιες πληροφοριες.....η εταιρεια εκλεισε το 1982...ισως και ηταν προγονος των καλυκων gordon....Καλημερα παιδες! Βαζω φωτο ενα φυσιγγι που μου το ειχανε δωσει το 1998....πανεμορφο...
Ιταλοί συλλέκτες είναι; ;;Εδω βρηκα καποιες πληροφοριες.....η εταιρεια εκλεισε το 1982...ισως και ηταν προγονος των καλυκων gordon....
https://www.ilbraccoitaliano.net/forum/showthread.php?p=1129089
Φορουμ σαν το δικο μας ειναι....Ιταλοί συλλέκτες είναι; ;;
Καλημερα παιδες! Βαζω φωτο ενα φυσιγγι που μου το ειχανε δωσει το 1998....πανεμορφο...
Munizioni λέει, RM μήπως;Νικολα...της B&P ειναι αυτο που εβαλα.?
η εταιρεία Negrello Este, έκλεισε τον Ιούλιο του 1982Munizioni λέει, RM μήπως;
Πανεμορφα...Κασέτα σκοποβολής περιστεριών Negrello P3 Tornados.
Μπλε με Sidna φόρτωση
Κίτρινο με MB φόρτωση
Piombi 7-7,5-8 Wad
Guaina Este.
Την πρώτη φορά που πυροβόλησα το περιστέρι στα 17, στο San Cesario sul Panaro, αυτά ήταν τα 8 φυσίγγια μου στην πρώτη κάννη και 7 στη δεύτερη, πάνω και κάτω από τις κάννες SC1 MAP 74 ** / *.
Εξαργύρωσα με 9 περιστέρια σκοτωμένα σχεδόν όλο το πρώτο βαρέλι.
Καλα οχι και σαν το δικό μαςΦορουμ σαν το δικο μας ειναι....
Εχω ενα κουτακι μολις βρω χρονο θα το βαλω φωτο.Ειναι πανεμορφα και δεν τα βρισκεις και ευκολαΚασέτα σκοποβολής περιστεριών Negrello P3 Tornados.
Μπλε με Sidna φόρτωση
Κίτρινο με MB φόρτωση
Piombi 7-7,5-8 Wad
Guaina Este.
Την πρώτη φορά που πυροβόλησα το περιστέρι στα 17, στο San Cesario sul Panaro, αυτά ήταν τα 8 φυσίγγια μου στην πρώτη κάννη και 7 στη δεύτερη, πάνω και κάτω από τις κάννες SC1 MAP 74 ** / *.
Εξαργύρωσα με 9 περιστέρια σκοτωμένα σχεδόν όλο το πρώτο βαρέλι.
Δεν φαίνεται στη φώτο καθαρά αλλά δεν μοιάζει κλασικό αμορτισέρ.Κιαθιο ξερετε τη εχει μεσα.χαχα ολα ταχο μαχεροση τα παραξενα