R . PINTO COMO
Πρώτη φορά που ασχολήθηκα με ιδιογόμωση ήταν με δαυτα... 1 δόση ball powder winchester τεσσάρια για λαγό του γέρου έβγαζε 3.5 μεζούρες φλομπερίσια!!! Και μη πάνε χαμένα τα σκάγια τα επιχαλκωμενα ... Τα έκανα 7*4 σε σειρά!!! Έκοβε καρακάξα καθιστή στα 30 μέτρα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Παράγονται ακόμα? Εντυπωσιακά! Και φαίνονται και όλα τα υλικά τους!!
Αυτά με το χαρτονάκι στα δεξιά της φωτό είναι Fiocchi μήπως;
Ακριβος οπως τα λεςΑυτά με το χαρτονάκι στα δεξιά της φωτό είναι Fiocchi μήπως;
Και τα άλλα αριστερά με το διάφανο πλαστικό Gevelot ;
Ελα σοβαρεψου με δαύτα τις πλαστελινες τα πατάς και μένουν ζουλιγμεναΠαράγονται ακόμα? Εντυπωσιακά! Και φαίνονται και όλα τα υλικά τους!!
Εντάξει, αν βρω τίποτα τέτοια, θα τα βάζω σε κουτί με αφρολεξ!!!Ελα σοβαρεψου με δαύτα τις πλαστελινες τα πατάς και μένουν ζουλιγμενα
Τα λεγομενα αστεριας που τα λεγαμε εδω.απο τα καλητερα.γερμανικα νομηζο ειταν??Μιας που λέτε για φλομπερ..
Και εγώ δεν ξέρω ποσο καιρό έψαχνα να βρω μια φωτο στο ιντερνετ απο τα NCS που εριχνα πιτσιρικας.....
Το μόνο που έβρισκα ήταν κάποιες πληροφοριες για αυτή την εταιρία (Νouvelle Cartucherie Survilliers) που όμως αφορούσαν φυσίγγια ραβδωτού....
Ώσπου κ με πολυ κόπο επιτέλους τα βρήκα....
View attachment 69197
@PPV από τον Μοσχονά, ο μόνος που τα έφερνε.........
Γαλλικά ήταν..καλα φυσιγγιακια....Τα λεγομενα αστεριας που τα λεγαμε εδω.απο τα καλητερα.γερμανικα νομηζο ειταν??
Κύριε Γιάννη, είχα ένα τέτοιο οπλο πιτσιρικάς αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πολλά τραυματισμενα πουλιά.
Με ειδιογομοσήηηΚύριε Γιάννη, είχα ένα τέτοιο οπλο πιτσιρικάς αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πολλά τραυματισμενα πουλιά.
Πως μπορούμε να ζωηρεψουμε λίγο την τουφεκια του χωρίς να γίνει επικίνδυνο;
Θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιο σεταπ;Με ειδιογομοσήηη