Χλομό την κοβο.τα φηλτρακια είναι ψιλά και πολη σκούρα????Είναι jk6 η μπαρούτι ?
View attachment 91864
Χλομό την κοβο.τα φηλτρακια είναι ψιλά και πολη σκούρα????Είναι jk6 η μπαρούτι ?
View attachment 91864
Είναι jk6 η μπαρούτι ?
View attachment 91864
pic hosting siteΗ jk6 δεν έχει σχέση με την jk1στην όψη.
Από φωτογραφίες δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα.....Η jk6 είναι καστανόξανθη.pic hosting site
Στην όψη οχι φέρνει στη jk3
Αλλα η συσκευασία λεει gk6 και δοσολογίες..
Jk6 είναι η πυρίτιδα και η gk1 3 5 6 8 είναι πιθανόν για το εύρος γομωσεις.
Ξερω πως είναι η Jk6 αλλά και το jk1 λέει πυρίτιδα Jk6 αυτό σου λέω και είναι μαύρη σαν την jk3 η jk1.Από φωτογραφίες δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα.....Η jk6 είναι καστανόξανθη.
παρα πολυ καλα με ακουιλα.Εγώ πήρα κάτι LAKO (πρώτη φορά τα βλέπω) 33γρ Ν.7.
αυτα ειναι ισπανικα αλλα κατασκευη μπορει και τουρκια.Του έχουν μείνει κάτι TRUST 40γρ Ν.7 (10 το κουτί)
πού τα ξέρεις όλα αυτά!!!παρα πολυ καλα με ακουιλα.
αυτα ειναι ισπανικα αλλα κατασκευη μπορει και τουρκια.
εχω ριξει tryst και forza κουτες.πού τα ξέρεις όλα αυτά!!!
Συνονόματε τα ανέβασεις και σε ομαδική στο fb;
Αφού είναι ίδια φωτογραφίαΣυνονόματε τα ανέβασεις και σε ομαδική στο fb;
Λέω και γω, κάπου τα είχα δει δε μπορεί.Αφού είναι ίδια φωτογραφία
Ωραία φυσίγγια έβγαζε ο Λάκης (LAKO) είχαμε κυνηγήσει και παρέα στο Τσοτυλι και στην Πρέβεζα αφού ήταν φίλοι με τον πατέρα και τους θείους μου.Γνωστός μου πουλάει παλιά φυσίγγια του μακαρίτη του πατέρα του. Εγώ πήρα κάτι LAKO (πρώτη φορά τα βλέπω) 33γρ Ν.7.
Του έχουν μείνει κάτι TRUST 40γρ Ν.7 (10 το κουτί) και Remington 5 μονόβολα. Τα δίνει και τα δύο €15. Με μία γρήγορη ματιά είδα ότι κάποιοι πάφυλες είχαν ελαφρά σκουριά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Αν έχει και άλλα παλιά φυσίγγια, θα ενημερώσω.
Ωραία φυσίγγια ήταν τα TRUST.εχω ριξει tryst και forza κουτες.
Τον γνώρισα το Κυρ Βασιλη που έβγαζε τα Lako του λέω έχεις καμία κούταπαρα πολυ καλα με ακουιλα.
αυτα ειναι ισπανικα αλλα κατασκευη μπορει και τουρκια.
Φιλαράκι αυτά είναι τα καναδέζικα..
Αν υπάρχουν lako και πωλούνται, βγάλε μία ανακοίνωση εδώ...Γνωστός μου πουλάει παλιά φυσίγγια του μακαρίτη του πατέρα του. Εγώ πήρα κάτι LAKO (πρώτη φορά τα βλέπω) 33γρ Ν.7.
Του έχουν μείνει κάτι TRUST 40γρ Ν.7 (10 το κουτί) και Remington 5 μονόβολα. Τα δίνει και τα δύο €15. Με μία γρήγορη ματιά είδα ότι κάποιοι πάφυλες είχαν ελαφρά σκουριά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Αν έχει και άλλα παλιά φυσίγγια, θα ενημερώσω.