Παλιά φυσίγγια

Η jk6 δεν έχει σχέση με την jk1στην όψη.
pic hosting site
Στην όψη οχι φέρνει στη jk3
Αλλα η συσκευασία λεει gk6 και δοσολογίες..
Jk6 είναι η πυρίτιδα και η gk1 3 5 6 8 είναι πιθανόν για το εύρος γομωσεις.

pic hosting site
Στην όψη οχι φέρνει στη jk3
Αλλα η συσκευασία λεει gk6 και δοσολογίες..
Jk6 είναι η πυρίτιδα και η gk1 3 5 6 8 είναι πιθανόν για το εύρος γομωσεις.
Από φωτογραφίες δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα.....Η jk6 είναι καστανόξανθη.

Από φωτογραφίες δεν βγαίνει σωστό συμπέρασμα.....Η jk6 είναι καστανόξανθη.
Ξερω πως είναι η Jk6 αλλά και το jk1 λέει πυρίτιδα Jk6 αυτό σου λέω και είναι μαύρη σαν την jk3 η jk1.
του παιδιού πρέπει να είναι jk1 Αλλά το ξανά λέω λέει πυρίτιδα Jk6 για αυτό και το φυσίγγι γράφει Jk6

Γνωστός μου πουλάει παλιά φυσίγγια του μακαρίτη του πατέρα του. Εγώ πήρα κάτι LAKO (πρώτη φορά τα βλέπω) 33γρ Ν.7.

Του έχουν μείνει κάτι TRUST 40γρ Ν.7 (10 το κουτί) και Remington 5 μονόβολα. Τα δίνει και τα δύο €15. Με μία γρήγορη ματιά είδα ότι κάποιοι πάφυλες είχαν ελαφρά σκουριά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Αν έχει και άλλα παλιά φυσίγγια, θα ενημερώσω.

Γνωστός μου πουλάει παλιά φυσίγγια του μακαρίτη του πατέρα του. Εγώ πήρα κάτι LAKO (πρώτη φορά τα βλέπω) 33γρ Ν.7.

Του έχουν μείνει κάτι TRUST 40γρ Ν.7 (10 το κουτί) και Remington 5 μονόβολα. Τα δίνει και τα δύο €15. Με μία γρήγορη ματιά είδα ότι κάποιοι πάφυλες είχαν ελαφρά σκουριά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Αν έχει και άλλα παλιά φυσίγγια, θα ενημερώσω.
Ωραία φυσίγγια έβγαζε ο Λάκης (LAKO) είχαμε κυνηγήσει και παρέα στο Τσοτυλι και στην Πρέβεζα αφού ήταν φίλοι με τον πατέρα και τους θείους μου.

παρα πολυ καλα με ακουιλα.

αυτα ειναι ισπανικα αλλα κατασκευη μπορει και τουρκια.
Τον γνώρισα το Κυρ Βασιλη που έβγαζε τα Lako του λέω έχεις καμία κούτα
Σταμάτησα μου λέει μόνο για μένα βγάζω κανένα φυσιγγακι
Αν κάτσω θα σου βγαλω μου είπε κάνα δυο κουτια
Αλλά δεν ξανά μιλήσαμε καιρό τώρα

Αν υπάρχουν lako και πωλούνται, βγάλε μία ανακοίνωση εδώ...

Back