ΔΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΒΕΝΕΛΛΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΑΝ ΦΩΒ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΕΤΤΑΚΙ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!! Μην φοβασαι εχεις παει και φανταρος..lazy.......Αυτά ας τα σφάξει, εγώ εκείνα που έπρεπε τα τσίμπησα. Όχι ότι δεν ανησυχώ και γω αλλά εκείνο το magnum το Rem με το buffer και τα 46gr n.4 πονάει η καρδιά μου να το πετάξω. Άσε που είναι με σύντηξη, οπότε νερό δεν φάνηκε να έχουν πάρει μέσα.
Θα δούμε, το πολύ πολύ να ρίξω ένα για δοκιμή και να κοιτάω από την άλλη.
Εκεινα ηταν ορειχαλκινα,Γιωργο(αν θυμαμαι καλα το μεταλλο).Έχω δει πολλά παλιά, χάρτινα και πολύ ταλαιπωρημένα φυσίγγια, όμως τα μέταλλα των αμερικανικών καλύκων της δεκαετίας του '50 και του '60 νομίζω είναι τα καλύτερα. Με μία ελαφρά επεξεργασία αποκτούν μία φοβερή γυαλάδα και γίνονται καλύτερα και από καινούρια! Συνήθως παρατηρώ έχουν υποστεί ένα μικρό ή μεγάλο θόλωμα και πάρα πολύ δύσκολα σκουριάζουν.
Και τα σημερινά με την παραμικρή υγρασία αρχίζουν να οξειδώνονται!
Για να αποσυντίθενται πιο εύκολα λένε είναι ο αντίλογος αλλά δε νομίζω να είναι μόνο αυτό. Άλλωστε τα έχουμε ξαναπεί...
herbergeur d image
hebergeur d images
hebergeur d image
heberger une image
hebergement d image
Σοκολ ρωσιαςΕσφαγη gevelot
capture
ήταν σε κουτί
click image upload
σκάγια 48γρ 3χιλ
post images
συγκεντρωτηρας αυτός
img host
και πυρίτιδα 2,1 γρ αυτή
image hosting 5mb
Αν και απο υγρασία το μεσα τους φαινεται σε πολύ καλή κατάσταση, η πυρίτιδα ηταν κολλημένη αλλά ανακάτεμα και ολα οκ.
Απο τη μια τα λυπάμαι να τα σφάζω αλλά απο την άλλη τα φοβάμαι να τα ρίξω, ασε που δεν έχω magnum όπλο
Σοκολ ρωσιαςΞέρει κανείς να μου πεί αν γνωρίζει κάποια από όλες τις πυρίτιδες ποιά είναι;
Μουλερητ αμερηκης φαρμακιιιιιΈνα 16άρι του Μπούσουλα, (δεν ξέρω αν φαίνεται καλά), με ball μπαρούτι.
heberger une image
Hébergeur d'images
hébergement gratuit d'images
Εγώ από κάτι φωτογραφίες νόμιζα ότι ήταν Α0, τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια. Το απόγευμα θα προσπαθήσω να ανεβάσω ποιο καθαρές φωτο και από τις 3 πυριτιδες. Έχω για σφαγή και ένα κουτί Μαπακι 10αρακια σε διάφανο κάλυκα και ένα κουτί πυρκάλ 34γρ κοκκινα. Ελπίζω να είναι η πυρίτιδα ίδια με τα πράσινα τα πυρκαλ να κάνω μια μπάζα, είμαι πολυυυυ κοντά στο να τις χρησιμοποιήσω τις πυρίτιδες αυτές.Σοκολ ρωσιας