Ναι αλλά ο ιδρυτής (ιδιοκτήτης; ) σίγουρα γαλλικής καταγωγής... Leon Beaux δεν μοιάζει για ιταλικό όνομα ... .xm.Το ωραιο ειναι πως ηταν Ιταλικη εταιρια.
Ναι αλλά ο ιδρυτής (ιδιοκτήτης; ) σίγουρα γαλλικής καταγωγής... Leon Beaux δεν μοιάζει για ιταλικό όνομα ... .xm.Το ωραιο ειναι πως ηταν Ιταλικη εταιρια.
Πάντως Βίκτωρα πιστεύω πως τόση ομορφιά οι γείτονες μας είχαν μάλλον τις περισσότερες πιθανότητες να την πλασάρουν.Το ωραιο ειναι πως ηταν Ιταλικη εταιρια.
Τα fantom είναι βιοτεχνια από τον Πύργο και βγαίνουν ακόμα (άκουσα ότι έκλεισε πρόσφατα αλλά μπορεί να μην είναι αλήθεια) Τα ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερα 2001 και τα διασποράς και τα 32γρ σε πορτοκαλί κάλυκα και ήταν πολύ καλά αν και λίγο ζωηρά.Αυτά εδώ ξέρει κανείς μέχρι πότε έβγαιναν; Έπεσε ένα κουτάκι στα χέρια μου. http://imgur.com/a/bXh4B Επίσης υπάρχει καμιά πληροφορία για κάτι φυσίγγια με πράσινο κάλυκα που έγραφαν MASTER ερμης αε,ένα άλλο HUNTER ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σε διαφανο κάλυκα,ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ σε διάφανο κάλυκα επίσης; Κυρ Τάσο;;
Αυτά θα μας τα πει ο Μέγιστος αργότερα που θα δεί το μυνημα, άργησε σήμερα μάλλον μας ετοιμάζει έκπληξη με τα τσιχλονια.Ευχαριστώ Κωνσταντίνε.Το είχα δεί το site απλά για τα συγκεκριμένα που έχω ήθελα να ξέρω του πότε περίπου ειναι..το τηλ έχει αλλάξει απ ότι βλέπω,χώρια του οτι στα δικα μου έχει το 0 μπροστά οπότε (15ετιας +),όποτε μπορέσω θα σφάξω κ κανένα να δώ ενδο-λεπτομέριες..
Ακριβώς δεν ξέρω πόσο παλιά μπορεί να είναι..Είναι δύσκολο να πούμε με ακρίβεια..Λογικά όπως λες σίγουρα 15ετιας..Ευχαριστώ Κωνσταντίνε.Το είχα δεί το site απλά για τα συγκεκριμένα που έχω ήθελα να ξέρω του πότε περίπου ειναι..το τηλ έχει αλλάξει απ ότι βλέπω,χώρια του οτι στα δικα μου έχει το 0 μπροστά οπότε (15ετιας +),όποτε μπορέσω θα σφάξω κ κανένα να δώ ενδο-λεπτομέριες..
Χα Χα Χα οχι κ μέγιστος ρε Κωνσταντίνε είπαμε..Αυτά θα μας τα πει ο Μέγιστος
Μπα..Αυτά μου ετοίμασαν έκπληξη κ δεν εμφανίστηκαν..άργησε σήμερα μάλλον μας ετοιμάζει έκπληξη με τα τσιχλονια.
Νικος Μπουρικας καλαματα,Δεν παράγονται πια..MASTER ερμης αε,
Νομίζω (με επιφύλαξη..)ότι κατασκευάζονταν στον μελιγαλα Μεσσηνίας..HUNTER ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ σε διαφανο κάλυκα,
http://www.4umarket.gr/pc-790/fusig...ED%DF%E1%20%F6%F5%F3%E9%E3%E3%E9%FE%ED&s=7182Τα express 34 απο Μιχαηλ Καματερο σε πορτοκαλί κάλυκα,υπάρχουν ακόμα;