Δουλεβης εεεε εγω θα σε φτιαξο χαχα της τριχες μου να δεις ποσους ποντους εχου σηκοθη.χαχαχαhébergement gratuit
Υ.Γ. Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα τη φάτσα του Γιάννη(Giannis k.).
Γειά σου ρε φίλε με τα ωραία σου!!!
Δουλεβης εεεε εγω θα σε φτιαξο χαχα της τριχες μου να δεις ποσους ποντους εχου σηκοθη.χαχαχαhébergement gratuit
Υ.Γ. Και τι δε θα 'δινα να έβλεπα τη φάτσα του Γιάννη(Giannis k.).
Γειά σου ρε φίλε με τα ωραία σου!!!
Δίκιο έχεις για το χαρτάκι κλεισίματος.Αλλά και από κάποιον ιδιογομωτή να είναι και πάλι αυτός ο παλιός κάλυκας έχει για μένα την αξία του.Αυτά τα σουηδικά τα ξέρεις;Φοβερά έλεγαν παλιοί λαγάδες.
screen capture windows
photo sharing
post images
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ για μενα εχει κοψει λαγο περιπου στα 60 μετρα δεκεμβρη μηνα με δυο σκαγια στα κολομερια πισοκωλα τουφεκισμενος ειχαν περασει στα σωθικα εμεινε ξεροςΔώσε φίλε Γιάννη... κι εμείς ακολουθούμε.
Πέραν των Imperial και Super-x(που είμαι φανατικός οπαδός) η άλλη μεγάλη μου τρέλα είναι τα αυστραλέζικα.Σας βάζω ένα, που σύμφωνα με μαρτυρίες παλιών λαγάδων (που είχαν δοκιμάσει όλα τα προηγούμενα) μπορεί να ήταν και καλύτερα(ντουφεκιά και κηδεία!!!). Άλλωστε η ICI (μετέπειτα εξαγοράστηκε από την IMI) είχε σαν θυγατρική της την CIL που κατασκεύαζε τα imperial(είχαν συμπτυχθεί).Εάν προσέξετε τη γυαλάδα στο χαρτί στο 2 imperial που έχω ανεβάσει και στο icil θα καταλάβετε την κοινή προέλευση (ίσως στη φωτογραφία δε φαίνεται καλά).Πρόκειται για φοβερή ποιότητα κατασκευής....
online photo storage
free upload pictures
upload
Δικός μας είσαι κι εσύ!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ για μενα εχει κοψει λαγο περιπου στα 60 μετρα δεκεμβρη μηνα με δυο σκαγια στα κολομερια πισοκωλα τουφεκισμενος ειχαν περασει στα σωθικα εμεινε ξερος
τι να υποθεσεις αφου το ξερεις πες την αληθεια εκτος απο καλος φιλος εισαι κ γειτονας απο μενα αρχισε τις ανασκαφες παιδιαΛάτρης των μαλλινόταπων να υποθέσω ε;
Χαχαχα!!! Καλημέρα φίλε!τι να υποθεσεις αφου το ξερεις πες την αληθεια εκτος απο καλος φιλος εισαι κ γειτονας απο μενα αρχισε τις ανασκαφες παιδια
Οοολο και κατι βρισκεις...Νομιζω και στο δικο σου το σπιτι θα αξιζει το κοπο να κανει κανεις ανασκαφες
Μην την περάσεις Γιώργο η πατινα δίνει και αυτή άλλη αξία άσε που είναι μια χαρά.Μ' αρέσει που είσαστε όλα τα φιλαράκια εδώ λάτρεις του παραδοσιακού και του παλιού!
Να βάλω κι εγώ μία πολύ παλιά που δεν έχω ακόμα προλάβει να περάσω με brasso!
Hébergeur d'images
hebergement image
Μην την περάσεις Γιώργο η πατινα δίνει και αυτή άλλη αξία άσε που είναι μια χαρά.
Εχω την ιδια.Αλφαδιαζει μονη της!Μ' αρέσει που είσαστε όλα τα φιλαράκια εδώ λάτρεις του παραδοσιακού και του παλιού!
Να βάλω κι εγώ μία πολύ παλιά που δεν έχω ακόμα προλάβει να περάσω με brasso!
Hébergeur d'images
hebergement image