Εχω δικες μου ρεΔεν βγαίνεις να κλέψεις δύο ελιές από το γείτονα να δούμε πως δουλεύει το εργαλείο;
Θα σου στειλω οταν θα τσακισει ο μικρος
Εδω και να θελω δεν μπορω να βαλω βιντεο
Εχω δικες μου ρεΔεν βγαίνεις να κλέψεις δύο ελιές από το γείτονα να δούμε πως δουλεύει το εργαλείο;
Μαινάλου
Η ελάτη είναι χωριό στην περιοχή του μαίναλουΜαινάλου
Το συγκεκριμένο μέλι είναι νομίζω και ΠΟΠ, ονομάζεται βανίλια ελάτης Μαινάλου, όχι από το χωριό Ελάτη. Βγαίνει μόνο στο Μαίναλο και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας. Επειδή βγαίνει δύσκολα από τα πλαίσιο οι μελισσοκόμοι παλιά δεν το πολυσυμπαθούσαν. Τώρα που είναι της μόδας και ακριβό δε δίνει το έλατο. Περισσότερα, οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι.Η ελάτη είναι χωριό στην περιοχή του μαίναλου
Στη ΒυτίναΠου το βρίσκετε αυτό ρε παιδιά;
Στη Βυτίνα
Είναι όντως πολύ ωραίο.
Νομίζω ότι έχει και έκθεση μελιού στο Ζάππειο σύντομα.Αν βρεθώ προς τα εκεί θα το ψάξω σίγουρα
Εγώ έγραψα που το πείρα δεν είναι μόνο η βυτίναΤο συγκεκριμένο μέλι είναι νομίζω και ΠΟΠ, ονομάζεται βανίλια ελάτης Μαινάλου, όχι από το χωριό Ελάτη. Βγαίνει μόνο στο Μαίναλο και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας. Επειδή βγαίνει δύσκολα από τα πλαίσιο οι μελισσοκόμοι παλιά δεν το πολυσυμπαθούσαν. Τώρα που είναι της μόδας και ακριβό δε δίνει το έλατο. Περισσότερα, οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι.
Αν θες μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο από παράγω.Που το βρίσκετε αυτό ρε παιδιά;
Nαι, βέβαια! Ευχαριστώ!Αν θες μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο από παράγω.
Και το αποτελεσμα απο τον λεβεντακο μουΟκτωβριος
Η εποχη της ελιας
Και τι πιο νοστιμο απο τις ελιες τσακιστες
Προσφατα στο πανυγηρι που πηγαμε να προσκυνησουμε στην Χαρη Της Παναγιας του Αρακαπα της Ιαματικης 8 Σεπτεμβριου- Δοξαζω Το Ονομα Και Την Χαρη Της - ειδα αυτο το εργαλειο για το ευκολο και γρηγορο τσακισμα της ελιας
Ετσι μιας και ειχα τα εργαλεια εξω με τα υπολοιπα μερεμετια εκατσα και το εφτιαξα για να ετοιμασει τις πρωτες ο μεγαλος γιος
Τον εβαλα να λαβει μερος στην κατασκευη και φυσικα θα φτιαξει τις πρωτες του ελιες τσακκιστες
Υπαρχουν πολλες παραλλαγες
Εφτιαξα την πιο απλη και γρηγορη με οτι ειχα προχειρο
Ενα καψιμο τα ξυλα και βερνικωμα για ομορφια αλλα και αντοχη και ετοιμο
Απο τα πιο νόστιμα στειλε φιλε και εμεναΑν θες μπορώ να σου στείλω τηλέφωνο από παράγω.