ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
B&P Tricolor View attachment 4596
B&P Tricolor View attachment 4596
Την Τετάρτη ΚωστήΠότε εννοείς προχθές;;
Είπα κι εγώ.....Την Τετάρτη Κωστή
NSI Prestige dispersante 4/6
Έβαλα το διασπορεα το μπαρουτι μπορειs να ξεχωρισειs πιο ειναι? Παντωs ειναι πολυ γλυκο φυσιγγιοΩραίες παρουσιάσεις Νίκο! Περιμένω το διαπσορεα του nsi..
μια παρατήρηση μόνο.. εάν δεν έχει tare η ζυγαριά σου βάλε πρώτα το μεταλλικό πιατάκι πάνω και έπειτα άνοιξε τη ζυγαριά ρίξε μέσα τι θελεις και ζύγισε. Δεν χρειάζεται να το ρίχνεις μετά και να αφαιρείς...
Ναι καλά μέτραει το έβαλα 5 φορεs2.05 c7??????
μετράει καλά η ζυγαριά σου;;
Βέβαια είναι κλεισμένο πολύ ψηλά....
Νίκο ωραία η παρουσίασή σου.NSI Prestige dispersante 4/6
Εναs σταυροs ειναι Ο διασπορεαs με ενα περιεργο ταπακι με αμορτισέρ απο κάτω ξεχωριστό.Ναι τωρα τη ζυγισα μοναχή και βγήκε 2.05 ακριβωs γιατι το βρισκεται τοσο περιεργο? Ειναι παντωs πολυ μαλακοΝίκο ωραία η παρουσίασή σου.
Παράξενο για C7 στο 2,05....επιδή δν τν ξεχωρίζω καλά,ο διασπορέας ποιός είναι...;;
Φένεται λειτουργικός....
Όταν μπορέσεις και αν,ρίχτο σε χαρτόνι να δούμε τη κάνει...
Ναι φιλε Γιωργο τη ζυγισα και χωριs το καπάκι 2.05 ακριβωs2.05 c7??????
μετράει καλά η ζυγαριά σου;;
Βέβαια είναι κλεισμένο πολύ ψηλά....
Νίκο ωραία η παρουσίασή σου.
Παράξενο για C7 στο 2,05....επιδή δν τν ξεχωρίζω καλά,ο διασπορέας ποιός είναι...;;
Φένεται λειτουργικός....
Όταν μπορέσεις και αν,ρίχτο σε χαρτόνι να δούμε τη κάνει...
Νομίζω 8 Κώστα. Μου αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με υγρασία επειδή είναι πολύ μαλακό και λόγο τηs μόνοβασικηsΝίκο σε ευχαριστώ πολύ...Δν συνηθίζονται μονοβασικές με τέτοια φορτώματα.....Το "μαλακό" που λες μάλλον βασίζεται στο κλείσιμο 58,4mm...
Από τιμή..;;;
Καλά και εγώ θα πάρω κανένα κιβώτιο γιατί με τέτοιουs σταυρoυs δεν υπάρχουν πολλά άσε που ρίχνειs και δεν το κατάλαβαινειs πολύ μαλακόΤρέλανε μας!!!!! Πάω να το πάρω! Στελιοοοο που είσαι? Τασοοο!
Το 33 λεs? Θα με κάνειs να το σφάξω και αυτοΚάτι παρόμοιο με της bp είναι.