gvp9000
Banned
Άρη, στο sporting ρίχνεις με ότι νούμερο σκαγιών θες ;
Να υποθέσω ότι ο περιορισμός των 28γρ είναι απόλυτος.
Επίσης μπορείς στην διάρκεια του αγώνα και ανάλογα το πιατάκι να αλλάζεις τσοκ ;
Άρη, στο sporting ρίχνεις με ότι νούμερο σκαγιών θες ;
Το 692 έχει με τα λεγόμενα της beretta 36 cm κώνους και το dt 48.
Λογικά γιαυτο έβαλε τόσα.
Ψόφια όμως.
Μερικά που θυμάμαι τα βρήκα σφηνωμένα στο χαρτόνι.
Τώρα με 5% ή νο 6.5 θαναι καλύτερα.
Όχι, δεν μπορεί.Εαν θελησει ΠΧ. ο Ρουμελιωτης να βγαλει τετοιο φυσιγγιο ή ο οποιος ''Ρουμελιωτης΄΄ δεν μπορει
να βγαλει ??
μεχρι 28gr κ μεχρι 2,5mm.Άρη, στο sporting ρίχνεις με ότι νούμερο σκαγιών θες ;
Πάνω στην πουλα δεν μπορεις.Επίσης μπορείς στην διάρκεια του αγώνα και ανάλογα το πιατάκι να αλλάζεις τσοκ ;
Όχι, δεν μπορεί.
Δεν μπορεί ο Ρουμελιώτης γιατί εξειδικεύεται στο φτηνό φυσίγγι, όχι στο εξειδικευμένο φυσίγγι με σκάγια 5% αντιμόνιο, ακριβή πυρίτιδα, κάλυκα κλπ.
Και καλά κάνει, φτηνό φυσίγγι θέλει ο λαός και μπράβο του που σαν επιχειρηματίας προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς.
Ο Ναυπλιώτης μπορεί, διότι δεν εξειδικεύεται στο φτηνό φυσίγγι.
Ναι Νίκο αυτό που έριξες είναι ένα εξειδικευμένο φυσίγγι. Μπορεί εσένα να μη σου άρεσε αλλά είναι ένα πολύ εξειδικευμένο φυσίγγι από το οποίο δεν περιμένει να κάνει πωλήσεις, αλλά είχε την άνεση να το βγάλει. Του κάνει μάρκετινγκ φαντάζομαι. Δυο μέρες τώρα για αυτόν μιλάμε.ΟΚ...Φτηνο του φυσιγγιο το ξερουμε...οκ..
Το ακριβο εξειδικευμενο του ποιο ειναι ?? Αυτο που εριξα???
Εχει και καποια άλλα ακριβα και εξειδικευμενα ??
Μηπως γνωριζεις ποια ειναι ??
Ξερεις γιατι ρωταω ??? Δεν ειδα τιποτα ''ιδιαιτερο'' και εξειδικευμενο σε αυτο που εριξα...Μονο
οτι ειχε σκαγια με 5% αντιμονιο και πολυ στενο ρελι !!!
Νίκο ρίξτο στα 30 ή 36.5, άσε τα 80.ΟΚ...Φτηνο του φυσιγγιο το ξερουμε...οκ..
Το ακριβο εξειδικευμενο του ποιο ειναι ?? Αυτο που εριξα???
Εχει και καποια άλλα ακριβα και εξειδικευμενα ??
Μηπως γνωριζεις ποια ειναι ??
Ξερεις γιατι ρωταω ??? Δεν ειδα τιποτα ''ιδιαιτερο'' και εξειδικευμενο σε αυτο που εριξα...Μονο
οτι ειχε σκαγια με 5% αντιμονιο και πολυ στενο ρελι !!!
Βγάζει όταν έχει κέφια..και με 5% κλπ.Εγώ δεν είπα ότι εξειδικεύεται στα εξειδικευμένα φυσίγγια ο Ναυπλιώτης για να σου πω και άλλα, είπα ότι ένα εξειδικευμένο αν θέλει μπορεί να το βγάλει, ενώ ο Ρουμελιώτης που αναρωτιόσουν αν μπορεί, δεν μπορεί, αυτό είπα.
Ο Ρουμελιώτης επικεντρώνεται στο να έχει όσο το δυνατόν πιο φτηνά υλικά για να ρίξει το κόστος, και να φτιάχνει όσο το δυνατόν πιο φτηνά φυσίγγια. Για αυτό θα ήταν επιχειρηματικά άστοχο να βγάλει κάποιο εξειδικευμένο φυσίγγι. 28 γραμμάρια "κυνηγητικό" και ότι άλλο έχει ανάγκη ο λαός.
Hercules unigue αλα χαμηλη βλεπο την δοση
Τα 80μ ξεχάστε τα παίδες, είναι διαφήμιση.Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλησε να βγάλει ένα long range φυσίγγι σε σκοπευτική γόμωση;;;
Ρίχνουν στο trap και στο skeet σε τέτοιες αποστάσεις;
Γιατί δεν έβγαλε μία κυνηγητική γόμωση για μεγάλες αποστάσεις, πχ 36γρ, 4ν σκάι.
Ναι Νίκο αυτό που έριξες είναι ένα εξειδικευμένο φυσίγγι. Μπορεί εσένα να μη σου άρεσε αλλά είναι ένα πολύ εξειδικευμένο φυσίγγι από το οποίο δεν περιμένει να κάνει πωλήσεις, αλλά είχε την άνεση να το βγάλει. Του κάνει μάρκετινγκ φαντάζομαι. Δυο μέρες τώρα για αυτόν μιλάμε.
Εγώ δεν είπα ότι εξειδικεύεται στα εξειδικευμένα φυσίγγια ο Ναυπλιώτης για να σου πω και άλλα, είπα ότι ένα εξειδικευμένο αν θέλει μπορεί να το βγάλει, ενώ ο Ρουμελιώτης που αναρωτιόσουν αν μπορεί, δεν μπορεί, αυτό είπα.
Ο Ρουμελιώτης επικεντρώνεται στο να έχει όσο το δυνατόν πιο φτηνά υλικά για να ρίξει το κόστος, και να φτιάχνει όσο το δυνατόν πιο φτηνά φυσίγγια. Για αυτό θα ήταν επιχειρηματικά άστοχο να βγάλει κάποιο εξειδικευμένο φυσίγγι.
Στα 28 γραμμάρια "κυνηγητικό" και ότι άλλο έχει ανάγκη ο λαός εξειδικεύεται.
Το εξειδικευμενο φυσιγγιο θελει γνωσεις....
Μαρκετινγκ....ναι σε αυτο ειναι καλός...και συζηταμε 2 μερες οπως ειπες γι΄'αυτον....
Αγαπητέ Νίκο, φυσίγγι και η κουτσή Μαρία μπορεί να φτιάξει.
Απόδειξη είναι ότι φτιάχνω μέχρι και εγώ
Να διευθύνεις και να διοικήσεις μία εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτή την εποχή, στον κυνηγητικό χώρο, και σε αυτή τη χώρα είναι η δύσκολη εξίσωση. Εκεί είναι που θέλει γνώσεις, επάρκεια, ευφυΐα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία για να τα καταφέρεις.
Αν πάρεις τους καλύτερους ιδιογομωτές στην Ελλάδα και τους βάλεις να διοικήσουν μία τέτοια εταιρεία, είμαι σίγουρος ότι μέσα σε 6 μήνες θα την πτωχεύσουν.
Εύχομαι λοιπόν στις ελληνικές εταιρείες καλόν αγώνα και θα είμαι ο πρώτος να τους επαινέσω σε επιχειρηματικές τους επιτυχίες.
Τους άσσους τους πήγαινε κορδόνι ο γέροντας βλέπωΤι μου θυμησες τωρα βρε φιλε !!!
Δες και καποια απο την εποχη του πατερα μου...Τουλαχιστον 70 χρονια πριν...!!!
View attachment 53971
View attachment 53972
View attachment 53973
Αυτό όμως ει
Αυτό απ ότι βλέπω, είναι ρελιασμένο κανονικά. Όχι όπως τα χοντρά νούμερα.Πάρτε και το
Remington Heavy Dove
3 1/4 - 1 1/8 - #7.5
59.3mm - 1mm
30.418gr - 360 σκάγια - #7.4 usa - #7.3 italy
1.143gr πυρίτιδα (Γιάννη ποιά ???)
Πάχος κάλυκα πολύ μεγάλο ... δυσκολεύτηκα να τον κόψω.
View attachment 53939
View attachment 53940
View attachment 53941
View attachment 53942
View attachment 53943