Κωσταs Σφακια
Banned
Το φυσιγγι που ειχα ηταν fantom με granular 30γρΗ σηγκετροσης που βγαζουν η ισπανηκες.ο σπαρκ ειναι σηγκετροτηρας
Το φυσιγγι που ειχα ηταν fantom με granular 30γρΗ σηγκετροσης που βγαζουν η ισπανηκες.ο σπαρκ ειναι σηγκετροτηρας
Και αυτη δολοφονος πολη σφηκτες κατανομες.αν στηθη το φησηγκη σοστα κανη τρελα πραγματα χαμηλα ψιλα γρ.το λιοκανο εχει πολες δηνατοτιτες οπου της ανακαληπτουμε καθημερινα.γκρεμηζοντε πολη παλοι μηθοι που το δραστικο βεληνεκες ειταν 45 μετρα το ποληΤο φυσιγγι που ειχα ηταν fantom με granular 30γρ
Στα 60 μέτρα κ πάνω τσίχλα καθιστή νούμερο 6 πήρε σκάγια σε χρόνο dt ανάκρουση....εδώ είναι το μυστήριο...με μαλακό καιρό τζουφ μεν γρήγορο δε...με μείον κλώτσησε σα γοοοομαρι!!!βγάλε άκρη....κ εγώ τα παλιά εχωRio royal 36γρ ν6 εποχης uee ..
Καλυκας uee espana καψουλι λευκο..κλεισιμο 57,8mm..
Λιγα σκαγια που μετρησα τα βρηκα με διαμετρο 2,6 κ 2,7mm...και οχι 2,75 που ειναι το ισπανικο 6αρι..βεβαια κ κατι τετοιο θα ηταν απιθανο θεωρω.....
Συγκεντρωτηρας ο Ζ2μ η μαλλον απομιμηση Ζ2μ γιατι προφανως ειναι κατασκευης της κ τον χρησιμοποιει κ σημερα στα 36γρ κ ανω..
Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα οσοι τα εριχναν ελεγαν καλα λογια..
View attachment 6341
View attachment 6340
ωραιο φυσιγγι πραγματικα!φασσοφυσιγγο!Rio royal 36γρ ν6 εποχης uee ..
Καλυκας uee espana καψουλι λευκο..κλεισιμο 57,8mm..
Λιγα σκαγια που μετρησα τα βρηκα με διαμετρο 2,6 κ 2,7mm...και οχι 2,75 που ειναι το ισπανικο 6αρι..βεβαια κ κατι τετοιο θα ηταν απιθανο θεωρω.....
Συγκεντρωτηρας ο Ζ2μ η μαλλον απομιμηση Ζ2μ γιατι προφανως ειναι κατασκευης της κ τον χρησιμοποιει κ σημερα στα 36γρ κ ανω..
Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα οσοι τα εριχναν ελεγαν καλα λογια..
View attachment 6341
View attachment 6340
Όλα !!!στο κρύο λες κ ρίχνω άλλη μάρκα...με ήλιο που τα είχα ρίξει...μαζί με το μπαμ άκουσα κ όλη την κίνηση του κλείστρου....αν δεν έπεφτε η τσίχλα θα νόμιζα ότι έμεινε η τάπα μέσα...η πιο μακρινή τσίχλα που έχω ρίξει ποτέ...Μήπως έτυχε το φυσίγγι ή όλα τα φυσίγγια κλωτσάνε στο κρύο;
Τουρκία????εισάγουν κ τουρκικά φυσέκια????πολύ χοντρά δεν φαίνονται για να.6??
Τι μισόταπα είναι πάλι αυτή !!! Με τα περίεργα σχήματα και το σιέλ χρωματάκι ... 100% οθωμανικό ντιζάιν !!!
Βλεπω κ winchester στην "φαρετρα"...
Μερικά αμερικανικά δεν έβλαψαν κανέναν αλεξ...Βλεπω κ winchester στην "φαρετρα"...
Ειναι λατρεια τα ατιμα.....Μερικά αμερικανικά δεν έβλαψαν κανέναν αλεξ...
Δεν ξέρω !! Επειδή είναι cheddite, κι επειδή είναι τετράγωνη, θα έλεγα SLC, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, απλά δεν ξέρω να έβγαζε άλλη πυρίτιδα με αυτή τη μορφή ..............με παραξενεύει το βύσμα του,το οποίο δν περίμενα καν να το δω...με φελλό στο εσωτερικό του...
Η πυρίτιδα δν μου λέει κάτι....
@ΣΤΕΛΙΟΣ τα φώτα σου φίλε....
View attachment 6978
View attachment 6979
View attachment 6980
View attachment 6981
Φέρνει και ο Ρουμελιώτης τούρκικα και όποιος τα έχει ρίξει λέει καλά λόγια.Τουρκία????εισάγουν κ τουρκικά φυσέκια????πολύ χοντρά δεν φαίνονται για να.6??