πρεπει να ηταν πολυ ζεστος ο καιρος που τα εριξες για αυτο σε κουρασαν.Ρε παιδιά έχει αλλάξει κάτι στα 3Α; Σήμερα στις τσίχλες το κεφάλι μου έγινε σαν το κουδούνι. Πολύ δυνατός κρότος αλλά και πιο δυνατό κλώτσημα θαρρώ
πρεπει να ηταν πολυ ζεστος ο καιρος που τα εριξες για αυτο σε κουρασαν.Ρε παιδιά έχει αλλάξει κάτι στα 3Α; Σήμερα στις τσίχλες το κεφάλι μου έγινε σαν το κουδούνι. Πολύ δυνατός κρότος αλλά και πιο δυνατό κλώτσημα θαρρώ
Μια σχετική ζέστη είχε γύρω στους 16πρεπει να ηταν πολυ ζεστος ο καιρος που τα εριξες για αυτο σε κουρασαν.
Τα μέτρα του κουταλιού παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο!!! Αν είναι το κοντάκι στα μέτρα σου δεν αισθάνεσαι κλώτσημα!!!! Είναι σίγουρο σου το λέω εκ πείρας.......Πριν πολλά πολλά χρόνια είχα φτιάξει ένα σκυθικων με βάρος 2700. Λόγο βάρους λοιπών έπαιρνα φυσίγγια με λίγα γραμμάρια 28-30. Πήρα λοιπών και τα εν λόγο Φυσίγγια σε 28 γραμμάρια. Ήταν ο λόγος που εγκατέλειψα το όπλο αυτό αλλά το πούλησα στον κατασκευαστή ανταλλάσσοντας το με ένα πλάγιο βελγιου. Ακόμα θυμάμαι της κοπανιες που έτρωγα σε σημείο να σκέφτομαι να τραβήξω την σκανδάλη. Για αυτό λέω δίκαννο γενικής χρήσης cal 12 όχι κάτω από 3200.
Καλα ριξε αυτα και τα ξαναλεμεΤα μέτρα του κουταλιού παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο!!! Αν είναι το κοντάκι στα μέτρα σου δεν αισθάνεσαι κλώτσημα!!!! Είναι σίγουρο σου το λέω εκ πείρας.......
Δεν αντιλέγω γνωρίζω οτι το κοντακι σκοτώνει, αλλα αυτά ήταν αλλο πραμαΤα μέτρα του κουταλιού παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο!!! Αν είναι το κοντάκι στα μέτρα σου δεν αισθάνεσαι κλώτσημα!!!! Είναι σίγουρο σου το λέω εκ πείρας.......
Α1 είναι αυτή;Βeretta special 34γρ ν7..καλυκας φυσικα bornaghi με μαυρο καψουλι..συγκεντρωτηρας drago,σκαγια διαμετρου 2,4mm, κλεισιμο στα 57,3mm..
Και φτανουμε στην πυριτιδα..
Περιμενα να δω την csb1 οπως ελεγαν κ οι διαφημισεις τοτε..αμ δε...
Στελιο νομιζω πως καποτε ειχες κ εσυ απο τα ιδια κ σιγουρα θα μπηκες στον πειρασμο να ανοιξεις..
View attachment 7170
View attachment 7169
Αυτή είναι Α1 και καψούλι Cx2000 ... και χαμηλή δόση για 34 γρ. Ο κάλυκας μαύρος είναι; γιατί εγώ μαύρο τον βλέπω. Ξέρεις ποιάς χρονολογίας περίπου είναι ;Βeretta special 34γρ ν7..καλυκας φυσικα bornaghi με μαυρο καψουλι..συγκεντρωτηρας drago,σκαγια διαμετρου 2,4mm, κλεισιμο στα 57,3mm..
Στελιο νομιζω πως καποτε ειχες κ εσυ απο τα ιδια κ σιγουρα θα μπηκες στον πειρασμο να ανοιξεις..
View attachment 7170
View attachment 7169
Εμένα για psb1 ,μου φαίνεται.( Στα 32 γρ είχε Α1)Βeretta special 34γρ ν7..καλυκας φυσικα bornaghi με μαυρο καψουλι..συγκεντρωτηρας drago,σκαγια διαμετρου 2,4mm, κλεισιμο στα 57,3mm..
View attachment 7170
View attachment 7169
Ετσι πιστευω κ εγω..χαμηλα δειχνει οτι ειναι...Αυτή είναι Α1 και καψούλι Cx2000 ... και χαμηλή δόση για 34 γρ
Δεκα χρονια σιγουρα ..Ο κάλυκας μαύρος είναι; γιατί εγώ μαύρο τον βλέπω. Ξέρεις ποιάς χρονολογίας περίπου είναι ;
Τώρα βρήκες να το παρουσιάσεις που είμαι στη δουλειά και μετά φεύγω στο χωριό, και δεν μπορώ να κοιτάξω τις σημειώσεις μου ;;; Και δε θα γυρίσω μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη !!
Ναι bornaghi italy γραφουν..Ο κάλυκας γράφει στον πάτο BORNAGHI ;;;; Εμένα έγραφαν BERETTA ...
Δεν μου μοιαζει καθολου..αλλα κ αυτη να ηταν κ παλι πολυ χαμηλα θα ηταν για 34γρ..Εμένα για psb1 ,μου φαίνεται.( Στα 32 γρ είχε Α1)
Εμένα για psb1 ,μου φαίνεται.( Στα 32 γρ είχε Α1)
Έτσι, σωστά ... Πάντως και το 32 γρ. (SS-SPEED) όταν τα πήρα εγώ, όταν πρωτοήρθαν Ελλάδα, δεν είχε Α1 ... Για D20 την είχα κάνει τότε, χωρίς να είμαι και σίγουρος, πάντως σίγουρα ήταν στρογγυλά φυλλίδια (δίσκοι) πράσινα, στο 1,55 γρ. αν θυμάμαι καλά.Δεν μου μοιαζει καθολου..αλλα κ αυτη να ηταν κ παλι πολυ χαμηλα θα ηταν για 34γρ..
Τα condor k τα ρουμελ...καρμπον τα σκάγια....λιιιιιιγο αυγοειδες.Τα percorso είναι για το GNTM!!!αψογαΚαλησπέρα σε όλου σας , μιας και κάθομαι σέμερα και απο κυνήγι τίποτα είπα να σφάξω μερικά για τους γνώστες
Εγώ δεν γνωριζω και πολλα πολλα αλλα σιγουρα υπαρχουν φιλοι που το κατεχουν το αθλημα.
Η ζυγαρια στα μεγαλα νουμερα πιστευω τα παει καλα , στα δεκατα π.χ 1.3 που αφορα την πυριτιδα φαγαμε ακυρο , δεν ηταν και τοσο ακριβειας
(Ειχα και την μουρμουρα της γυναικας μην την χαλασω και δεν μπορει να ξανακανει γλυκα και ιστοριες )
Παντως μια γενικη εικονα υπαρχει ..
Το nsi ηταν στουμπωμενη η πυριτιδα οπως και βλεπετε
Με του κυριου Ρουμελιωτη το ερωτευτικα λιγο που λενε τα παμε καλα και πηρα αρκετα κουτακια να εχω
Ωραιος! Ευχαριστουμε!Καλησπέρα σε όλου σας , μιας και κάθομαι σέμερα και απο κυνήγι τίποτα είπα να σφάξω μερικά για τους γνώστες
Εγώ δεν γνωριζω και πολλα πολλα αλλα σιγουρα υπαρχουν φιλοι που το κατεχουν το αθλημα.
Η ζυγαρια στα μεγαλα νουμερα πιστευω τα παει καλα , στα δεκατα π.χ 1.3 που αφορα την πυριτιδα φαγαμε ακυρο , δεν ηταν και τοσο ακριβειας
(Ειχα και την μουρμουρα της γυναικας μην την χαλασω και δεν μπορει να ξανακανει γλυκα και ιστοριες )
Παντως μια γενικη εικονα υπαρχει ..
Το nsi ηταν στουμπωμενη η πυριτιδα οπως και βλεπετε
Με του κυριου Ρουμελιωτη το ερωτευτικα λιγο που λενε τα παμε καλα και πηρα αρκετα κουτακια να εχω