Ναι το 36 σε 7.5 είχα ρίξειΕίναι το 32 αρι αυτό Όχι το 36αρι.
Ναι το 36 σε 7.5 είχα ρίξειΕίναι το 32 αρι αυτό Όχι το 36αρι.
Δεν ξέρω φίλε... ο παφυλλας είχε αστεράκια με άσπρο καψουλιΠοιό diana είναι αυτό? Ελληνικό η ισπανικό.
Το ισπανικό τότε είναι σύμφωνα και με την μπαρούτι.Δεν ξέρω φίλε... ο παφυλλας είχε αστεράκια με άσπρο καψουλι
Οχι είναι εντάξει....
Mαλλον είναι η hi skor 800x..
Δες την πυριτιδα απο το Rem express στην παρουσιαση του Στέλιου..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-108#post-581451
Καθώς κ εδώ..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-990
Νομίζω τέτοιο μεγάλο φάσμα γομωσεων έχει και η αμερικάνικη longshot. Τουλάχιστον σε κάτι βίντεο που γεμίζουν μονοβολα (αυτοσχέδια) αυτή χρησιμοποιούν.View attachment 71464
Αυτό το κράτησα στο αρχείο.
Εξωφρενικό, ... 28-53gr.
Φορητή εγκυκλοπαίδεια είσαι Τάσο ...
η ΜΟΝΗ πυρητηδα που το εκανε αυτο!!!View attachment 71464
Αυτό το κράτησα στο αρχείο.
Εξωφρενικό, ... 28-53gr.
Φορητή εγκυκλοπαίδεια είσαι Τάσο ...
Ξερο μιλαο την εχω δουλεψη με το φτιαρη,τετιο υληκο ουτε προκιτε να ξαναβγηη ΜΟΝΗ πυρητηδα που το εκανε αυτο!!!
Τοτε να παρω τηλ να μου φερουνε Εγω εχω την 700 .Και αυτη απο 24 μεχρι 34Ξερο μιλαο την εχω δουλεψη με το φτιαρη,τετιο υληκο ουτε προκιτε να ξαναβγη
Αν έχεις τέτοια δυνατότητα μέσα και εγώ όσο και να κάνει. . Η 700x με την 800x έχουν πολλές διαφορές, όχι μόνο στην προοδευτικότητα, καλή η 700x ,αλλά η 800X είναι η καλύτερη πυρίτιδα για λειοκανα που έχει υπάρξει.Τοτε να παρω τηλ να μου φερουνε Εγω εχω την 700 .Και αυτη απο 24 μεχρι 34
Απο φιλο θα παρω Οταν ηρθε για μονιμη εγκατασταση Ελλαδα εφερε πολλα ειδη ιδιογωμοσης Κυνηγουσε και στην Αμερικη .Αν έχεις τέτοια δυνατότητα μέσα και εγώ όσο και να κάνει. . Η 700x με την 800x έχουν πολλές διαφορές, όχι μόνο στην προοδευτικότητα, καλή η 700x ,αλλά η 800X είναι η καλύτερη πυρίτιδα για λειοκανα που έχει υπάρξει.
Χομπίστας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου … Να σε ευχαριστήσω αδελφέ για κάτι θέλω και δεν σε βρίσκω ….
imagehosting
Παλιο Χατζιστεφανου
Ήθελα να πάρω τα σκάγια
Ένα στρογγυλό σκαγι δεν βρήκα αλλά.
Αυτα σκότωναν τον λαγό στα 80μ
Με το πλαγιοκαννο
Ευχαριστώ για ποιο πράγμα; ;;;;Χομπίστας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου … Να σε ευχαριστήσω αδελφέ για κάτι θέλω και δεν σε βρίσκω ….
Μπορείς να βάλεις ένα λινκ να τα χαζεψουμε?Καλημέρα σε όλους!! Απ'ότι είδα, ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα federal prairie storm με βύσμα flight control FLEX wad. Πιστεύετε ότι θα αποδίδουν καλύτερα από τον κλασικό flight control? Ειδικά στα κλειστά τσοκ?
Γνωρίζεις τι διαφορά έχουν οι δύο flitecontrols;Καλημέρα σε όλους!! Απ'ότι είδα, ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα federal prairie storm με βύσμα flight control FLEX wad. Πιστεύετε ότι θα αποδίδουν καλύτερα από τον κλασικό flight control? Ειδικά στα κλειστά τσοκ?