Παρουσίαση Φυσιγγίων

Οχι είναι εντάξει....
Mαλλον είναι η hi skor 800x..

Δες την πυριτιδα απο το Rem express στην παρουσιαση του Στέλιου..

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-108#post-581451

Καθώς κ εδώ..

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές-Αρχείο.106/page-990
IMG_20220315_124802.jpg

Αυτό το κράτησα στο αρχείο.
Εξωφρενικό, ... 28-53gr.
Φορητή εγκυκλοπαίδεια είσαι Τάσο ...

View attachment 71464

Αυτό το κράτησα στο αρχείο.
Εξωφρενικό, ... 28-53gr.
Φορητή εγκυκλοπαίδεια είσαι Τάσο ...
Νομίζω τέτοιο μεγάλο φάσμα γομωσεων έχει και η αμερικάνικη longshot. Τουλάχιστον σε κάτι βίντεο που γεμίζουν μονοβολα (αυτοσχέδια) αυτή χρησιμοποιούν.

Τοτε να παρω τηλ να μου φερουνε Εγω εχω την 700 .Και αυτη απο 24 μεχρι 34
Αν έχεις τέτοια δυνατότητα μέσα και εγώ όσο και να κάνει. . Η 700x με την 800x έχουν πολλές διαφορές, όχι μόνο στην προοδευτικότητα, καλή η 700x ,αλλά η 800X είναι η καλύτερη πυρίτιδα για λειοκανα που έχει υπάρξει.

Αν έχεις τέτοια δυνατότητα μέσα και εγώ όσο και να κάνει. . Η 700x με την 800x έχουν πολλές διαφορές, όχι μόνο στην προοδευτικότητα, καλή η 700x ,αλλά η 800X είναι η καλύτερη πυρίτιδα για λειοκανα που έχει υπάρξει.
Απο φιλο θα παρω Οταν ηρθε για μονιμη εγκατασταση Ελλαδα εφερε πολλα ειδη ιδιογωμοσης Κυνηγουσε και στην Αμερικη .

imagehosting
Παλιο Χατζιστεφανου
Ήθελα να πάρω τα σκάγια
Ένα στρογγυλό σκαγι δεν βρήκα αλλά.
Αυτα σκότωναν τον λαγό στα 80μ
Με το πλαγιοκαννο😅😅😅
Χομπίστας μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου … Να σε ευχαριστήσω αδελφέ για κάτι θέλω και δεν σε βρίσκω …. ;)

Καλημέρα σε όλους!! Απ'ότι είδα, ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα federal prairie storm με βύσμα flight control FLEX wad. Πιστεύετε ότι θα αποδίδουν καλύτερα από τον κλασικό flight control? Ειδικά στα κλειστά τσοκ?
Μπορείς να βάλεις ένα λινκ να τα χαζεψουμε?

Καλημέρα σε όλους!! Απ'ότι είδα, ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα federal prairie storm με βύσμα flight control FLEX wad. Πιστεύετε ότι θα αποδίδουν καλύτερα από τον κλασικό flight control? Ειδικά στα κλειστά τσοκ?
Γνωρίζεις τι διαφορά έχουν οι δύο flitecontrols;

Back