Γκραν Τούρινγκ
ειναι τα καινουργια με as
Τότε θα πέσει λεμπίδι αύριο μάλλον.Προτη φορα τα βλεπο
Δοσε σφαξιμοοοοο ερεθηζομε στα σφαξιματαααααΤότε θα πέσει λεμπίδι αύριο μάλλον.
Στο σκοπευτήριο μου τα έδωσαν.
Σφάξε το να το δούμε. Ούτε εγώ το έχω ξαναδεί. Αλλά δεν έχω πάει να πάρω φυσίγγια καθόλου φέτος !!! 4-5 πούλες που έχω ρίξει μέχρι τώρα στο σκοπευτήριο είχα περίσσευμα μερικά κουτιά NSI Japan skeet από πέρυσι !!!Τότε θα πέσει λεμπίδι αύριο μάλλον.
Στο σκοπευτήριο μου τα έδωσαν.
7,50 και ανω εχει αυτη την στιγμη το nsi gt.Αύριο όμως που λέω να ξαναπάω, πρέπει να πάρω φυσίγγια, δεν ξέρω όμως τι θα βρω ???
Βασίλη, GT της NOBEL είναι.Για πείτε εντυπώσεις και ποιό είναι το βύσμα ...
GT h24 είναι ο συγκεντρωτήρας. Αν ζύγισες σωστά την πυρίτιδα (που δεν το αμφισβητώ), τότε ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!Πολλές κ@βλες πέφτουν .... κάτσε να τα κόψω τώρα μην πάθω καμιά ζημιά
57.8mm - 1.6mm
Σκάγια = 27.692gr = 388 σκάγια = 2.31mm = #7.96
Πυρίτιδα = AS 1.34gr
Βύσμα = Βαριέμαι να ψάχνω, πείτε το ...
View attachment 73620
View attachment 73621
View attachment 73622
View attachment 73623
View attachment 73624
Ζυγίζω με εργαστηριακό ζυγό που διακριβώνεται ... δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.Αν ζύγισες σωστά την πυρίτιδα (που δεν το αμφισβητώ)
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/post-294654Ζυγίζω με εργαστηριακό ζυγό που διακριβώνεται ... δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.
Εγώ ρε συ δε το κοψα?gt συγκεντρωτηρας και as.μαλακο γρήγορο και χωρίς υπολείμματα στη κανη.πολυ ωραίο φυσιγγι.20 κουτάκια φόρτωσα για τα τσιχλοειδη
Εγώ το βρήκα πιο καλό απ' το europe και δε ξέρω γιατιGT h24 είναι ο συγκεντρωτήρας. Αν ζύγισες σωστά την πυρίτιδα (που δεν το αμφισβητώ), τότε ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!
(Άλλαξε χρώμα κάλυκα το Due Europe - από κόκκινο σε μπλε - κι έγινε GT !!!)
Καμμία άλλη διαφορά !!!
Βέβαια πολύ καλό ήταν το Due Europe, και αρκετά μαλακό ...
Καλά έκανες.Εγώ ρε συ δε το κοψα?gt συγκεντρωτηρας και as.μαλακο γρήγορο και χωρίς υπολείμματα στη κανη.πολυ ωραίο φυσιγγι.20 κουτάκια φόρτωσα για τα τσιχλοειδη
Υπολείμματα μηδέν ... επιβεβαιώνω ...Εγώ ρε συ δε το κοψα?gt συγκεντρωτηρας και as.μαλακο γρήγορο και χωρίς υπολείμματα στη κανη.πολυ ωραίο φυσιγγι.20 κουτάκια φόρτωσα για τα τσιχλοειδη
Γιατί είσαι ΝΔ και όχι ΚΚΕΕγώ το βρήκα πιο καλό απ' το europe και δε ξέρω γιατι