Σαλεπιτζης ειναι ο ανθρωπος...τι θελεις...θαυματα??Ρε μας κοροϊδεύουν;;;;;;;;;;;;
Σαλεπιτζης ειναι ο ανθρωπος...τι θελεις...θαυματα??Ρε μας κοροϊδεύουν;;;;;;;;;;;;
Χέστα φίλε.....Σαλεπιτζης ειναι ο ανθρωπος...τι θελεις...θαυματα??
Και άλλο καψουλι και 0.2mm διαφορετικό κλείσιμο... είναι πιο ακριβά τα 686Χέστα φίλε.....
Ρεεεε.........πωλούνται τα Euromix στα ράφια ΦΕΤΟΣ προς 6,80€ και τα Τordo 32 προς 7,20€..........και όλα αυτά ΓΙΑΤΙ;;;;;; Για το (1gr) διαφορά που έχουν μεταξύ τους;;;;;;;
Παίρνεις χαμπάρι τη κάνουν στν κόσμο;;;;;;;;;;
Ναι!! Έχεις δίκιο........τα Euromix θα έχουν......+60 bar παραπάνω....Και άλλο καψουλι και 0.2mm διαφορετικό κλείσιμο...
Γι αυτό δε μ αρέσουν καθόλου μάλλον...Ναι!! Έχεις δίκιο........τα Euromix θα έχουν......+60 bar παραπάνω....
Από 7.00€ ως 7.20€Γι αυτό δε μ αρέσουν καθόλου μάλλον...
7.20€ το πορτοκαλί σε σας ε; 6.50€ το βρίσκω εγώ στο κωριο
Αμα εχεις καλους παπαγαλους ολα γινονται....Χέστα φίλε.....
Ρεεεε.........πωλούνται τα Euromix στα ράφια ΦΕΤΟΣ προς 6,80€ και τα Τordo 32 προς 7,20€..........και όλα αυτά ΓΙΑΤΙ;;;;;; Για το (1gr) διαφορά που έχουν μεταξύ τους;;;;;;;
Παίρνεις χαμπάρι τη κάνουν στν κόσμο;;;;;;;;;;
Η ζυγαριά σου μετράει κ σκάγια.Δεν θυμάμαι αν εχει παρουσιαστεί...
J&B light 31gr. N8
CHEDDITE 12/70/8 μπλε
Cx2000
6* 57.0mm, εσωτ. διαμ:16.7-16.8, υψος ρελιού 2mm,παχος ρελιου 1.6 mm
AQUILA 1.48gr.
Gualandi brg22 αν δεν κανω λάθος,εχει ποδαρακια απο κάτω
Σκάγια 2.2mm, 16 στο γραμμάριο, θεωρητικό συνολο στα 31γρ. 496. Μέτρησα 29.18γρ αλλα λειπουν 2 σκάγια απο το ζύγι.
View attachment 8789View attachment 8790View attachment 8791View attachment 8792View attachment 8793
Το 686 κάνει την διαφορά σε αυτό το σετ απ. Καλμαρει την gm3
για σφαχτο να δουμε τον συγκεντρωτηρα.Βρήκα ένα imperial 32gr στο καρτέρι. Το έχει παρουσιάσει Κάποιος ή να το κόψω.
Να το ρίξω δεν το ρισκάρω Πάντος
Mε βάση αυτό που λέτε κ.Νίκο ,την εικόνα δλδ των πουλιών μετά την ντουφεκιά αν την ίδια συγκεκριμένη μέρα ο φίλος σας έριχνε το euromix με 688 και 31 γρ σκάγια θαχε ακαριαίες καταβολέςΕσφαξα το πορτοκαλι.....μου εδωσε μερικα ( 5 ) φυσεκια ενας συναδελφος κυνηγος στο περασμα....γιατι
εαν επεφτε το πουλι .....ηταν παντα ζωντανο....τα ποιο πολλα ετρωγαν την τουφεκια γεμιζε ο τοπος φτερα
και αυτα εφευγαν.....κουνοντας το μαντηλι. Λεω για τα TORDO - 32 -N8 . Αυτα που εσφαξε και ο φιλος ο Αρης.
Σε καλυκα ΝΟΒΕΛ. ρελιασμενα στα 58. Διακυμανσεις πυριτιδα απο 1,50 εως 1,54 - σκαγια απο 32 εως 32,50.
Διαμετρος σκαγιων 2,10 εως 2,18. Το σημαντικοτερο ηταν οτι ο GT21 ηταν εντελως απατητος. Εβγαλα
ογκομετρια σε δικο μου καλυκα 68,5 ειχε 13 ολοκληρα χιλιοστα απατητα. Οσοι γνωριζουν απο ιδιογομωση
καταβαινουν τι γραφω. Του ρελιασα ενα κουτι στα 57 χιλιοστα....και τα 5 που εσφαξα στα 56,5 - 1,50χ32.
Την αλλη μερα με ρωταγε τι ''μαγικα'' εκανα και δουλευαν τα φυσεκια του.
ΥΓ. Αυτα τα φυσεκια ειναι για γαμους και πανηγυρια........... για κυνηγι δεν κανουν.....παντα κατα την γνωμη μου.
Ναι όντως, μια φορα μονο ζυγισα κατι δεκαράκια... Ειναι κινεζος βεβαια και εχει κάτι αποκλίσεις ως 0.02.Η ζυγαριά σου μετράει κ σκάγια.
Mε βάση αυτό που λέτε κ.Νίκο ,την εικόνα δλδ των πουλιών μετά την ντουφεκιά αν την ίδια συγκεκριμένη μέρα ο φίλος σας έριχνε το euromix με 688 και 31 γρ σκάγια θαχε ακαριαίες καταβολές
Αυτή την λίγη ενέργεια που υπολειπόταν το TORDO για να καταβάλει ακαριαία την τσίχλα την έχει το EUROMIX στις συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες εκείνης της μέρας .Έχουν ίδια ακριβώς ποσότητα πυρίτιδας κ βύσμα με πιο δυνατό καψούλι κ λιγότερο βάρος το Euromix άρα τουλάχιστον + 7-10 m/s αρχική .Tύπος ενέργειας E= 1/2 M X (VXV)Λαμπη μου δεν ξερω με τι πυριτιδα και πως ειναι στημενο και γεμισμενο αυτο το euromix για να σου πω την γνωμη μου. Αυτο που εσφαξα το TORDO .... και αυτα που βρηκα.....παντα κατα την γνωμη μου....ειναι απαραδεκτο
σαν φυσεκι.....σε κανενα καιρο δεν μπορει να ''δουλεψει''......ισως μεχρι τα 25 μετρα μπορει να πεσει καποιο
πουλι απο πολυτραυματικο σοκ.....απο εκει και περα ειναι κλαψε με μανα κλαψε με. Ο κυνηγος δεν ηταν φιλος
μου.....εξ οψεως τον ηξερα.....εβλεπε οτι τα δικα μου πουλια επεφταν ξερα....με ρωτησε τι φυσιγγια ριχνω.
ΥΓ. Την συγκεκριμενη μερα εγω εριχνα με 206s cx2000-1,65x32 drago17-N8,5 - 8* -68,5 - 56,5.
Toυ εδωσα λιγα φυσιγγια.....και το χαμογελο εφτασε μεχρι τα αυτια του φιλε.
ΥΓ.2.Αυτος πλεον ειναι μελλοντικος ιδιογομωτης .
Σε σκάγια που την έχω δοκιμάσει μέτρησα 1-1 150σκαγια 9 1/2ν κ δεν εχασε καθόλου.Ναι όντως, μια φορα μονο ζυγισα κατι δεκαράκια... Ειναι κινεζος βεβαια και εχει κάτι αποκλίσεις ως 0.02.
Αυτή την λίγη ενέργεια που υπολειπόταν το TORDO για να καταβάλει ακαριαία την τσίχλα την έχει το EUROMIX στις συγκεκριμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες εκείνης της μέρας .Έχουν ίδια ακριβώς ποσότητα πυρίτιδας κ βύσμα με πιο δυνατό καψούλι κ λιγότερο βάρος το Euromix άρα τουλάχιστον + 7-10 m/s αρχική .Tύπος ενέργειας E= 1/2 M X (VXV)
Y.Γ Όμως !!! Αυτό δεν σημαίνει ότι το TORDO δεν είναι καλό.Σε άλλα ατμοσφαιρικά δεδομένα θα θερίζει το TORDO και το Euromix θα κάνει overkill ή θα σκορποσκαγιάζει ......Αυτά προς αποφυγή λανθασμένων συμπερασμάτων .Αν βρισκόσασταν σ'ένα Α υψόμετρο σίγουρα το EUROMIX δούλευε καλύτερα παρά σε κάμπο