Ε ναι δε το ξέρετε ότι είναι αλλιώς η υγρασία της Κέρκυρας?λιακοοοοοοοοΕισαι νησι ρε Λιακο.....οσο να το κάνεις........
Ε ναι δε το ξέρετε ότι είναι αλλιώς η υγρασία της Κέρκυρας?λιακοοοοοοοοΕισαι νησι ρε Λιακο.....οσο να το κάνεις........
Μα εκεί είναι που χρειάζεται κυριολεκτικά η κόντρα-δόση Kosta ContraDosiΕισαι νησι ρε Λιακο.....οσο να το κάνεις........
Σε τι νούμερο τα εριχνες?Εμένα και σε πολλους Άλλους εδώ δεν μας έκατσε 3 κούτες πήραμε πρειν κάτι χρόνια σε κανεναν δεν δούλεψε προπαντός με νότια και υγρασια ήταν για κλαματα
Mονο για αστείο το παίρνω αυτόΝα σου πω για πέρσι που δεν είχε πολλά πουλιά και δεν έκανα και περπατητο, μόνο καρτέρι, 4 κούτες.
Καλά εντάξει κλεισου στον μικρόκοσμο σου. Να δέχεσαι και να μαθαίνεις και λίγα πραγματάκια. ( ευτυχώς που έχουμε και βαιπερ και ξέρει κόσμος από δω μέσα το τι λέω και κάνω. )Mονο για αστείο το παίρνω αυτό
Ξέρω ξέρω έπρεπε να κατέβω ένα νούμερο σκαγια… όταν ένα φυσηγγι δεν τραβάει και 5 νούμερα να κατέβεις τσάμπα κόπος εκτός και της βαράς στα 5 μέτραΣε τι νούμερο τα εριχνες?
Σε καλες χρονιές 4 κούτες της ρίχνεις άνετα εδώ … μια μόνο θέλαμε στα μπασίματα… μακαρη να μας ξαναερθουνΚαλά εντάξει κλεισου στον μικρόκοσμο σου. Να δέχεσαι και να μαθαίνεις και λίγα πραγματάκια. ( ευτυχώς που έχουμε και βαιπερ και ξέρει κόσμος από δω μέσα το τι λέω και κάνω. )
Βαγγέλη, ίσως λέει σαν δύσκολο πεδίο το χωράφι, επειδή (η φάσσα ειδικά), μας βλέπει και θέλει μακρινή βολή.Ο μπάρμπας λέει σε ένα δύσκολο πεδίο- χωράφι αν αυτό είναι το δύσκολο τότε ποιο είναι το εύκολο? Αλλά τα παραπάνω φυσίγγια είναι για φάσα και λαγό ότι καλύτερο.
Εγώ σε ρώτησα επειδή σνομπάρες τη μία κούτα που είπα τώρα αν εσύ έχεις τόσο δυνατά περάσματα που σε μια ψόφια χρόνια για όλους και χωρίς ξυλωτα ρίχνεις 2000 φυσιγγια μπραβο απλά με βάση όσα λένε όλοι και όσα έβλεπα και εγώ που πήγαινα κάθε μέρα μου φαίνεται ουτοπικόΚαλά εντάξει κλεισου στον μικρόκοσμο σου. Να δέχεσαι και να μαθαίνεις και λίγα πραγματάκια. ( ευτυχώς που έχουμε και βαιπερ και ξέρει κόσμος από δω μέσα το τι λέω και κάνω. )
Αν δεις δοκιμές που έχει ανεβάσει ο μπάρμπας είναι για να μην αγοράσεις τίποτα, ειδικά σε δόκιμες με μονοβολά οπού ξαφνικά εμφανίζεται ένας σκοτωμένος κάπρος από το πουθενά.Βαγγέλη, ίσως λέει σαν δύσκολο πεδίο το χωράφι, επειδή (η φάσσα ειδικά), μας βλέπει και θέλει μακρινή βολή.
Ήσουν Σχιστό χθες με μια 1196;Καλημερα σε ολη την παρεα ..
Μετα απο χθεσινη δοκιμη σε πιατακια τα 28αρια του ΔΟΡΚΑ μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.
Αν και ειχε ζεστη η τουφεκια δεν ηταν κουραστικη οπως σε αλλα 28αρια.
Αρκετα γρηγορο θα το ελεγα με τη γνωστη κατανομη και τις πιεσεις που δινει ο συγκεντρωτηρας του Καρδαρα.
Εφοσον κρατησει την τιμη του και δεν αρχισουν τις ταρζανιες .. θα το προτιμαω..
View attachment 73838
Αποκλείεται ιταλικό φυσίγγι να έχει μουφα σκάγια μέσα, αλλά εδώ έχουμε και την απάντηση της CEO της NSI+
View attachment 73625
View attachment 73626
View attachment 73627
View attachment 73628
Υπάρχουν και κάτι νανάκια μέσα ...
View attachment 73630
εσει θέλεις τον μανάβη σου!!!!!Ε ναι δε το ξέρετε ότι είναι αλλιώς η υγρασία της Κέρκυρας?λιακοοοοοοοο
Ποσό τα πήρες Βαγγέλη;Καλημερα σε ολη την παρεα ..
Μετα απο χθεσινη δοκιμη σε πιατακια τα 28αρια του ΔΟΡΚΑ μου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις.
Αν και ειχε ζεστη η τουφεκια δεν ηταν κουραστικη οπως σε αλλα 28αρια.
Αρκετα γρηγορο θα το ελεγα με τη γνωστη κατανομη και τις πιεσεις που δινει ο συγκεντρωτηρας του Καρδαρα.
Εφοσον κρατησει την τιμη του και δεν αρχισουν τις ταρζανιες .. θα το προτιμαω..
View attachment 73838
Για αυτό το φυσιγγι Ηλία άμα εριχνες σε ν7 Πιστεψε με δεν θα είχες πρόβλημα ειδικά σε υγρασία.Ξέρω ξέρω έπρεπε να κατέβω ένα νούμερο σκαγια… όταν ένα φυσηγγι δεν τραβάει και 5 νούμερα να κατέβεις τσάμπα κόπος εκτός και της βαράς στα 5 μέτρα
4 κούτες είναι 1000 φυσίγγια ,και δεν έχει καμμία σχέση η Κρήτη με την ηπειρωτική Ελλάδα για αυτό λέω μην κοιτάς μόνο έξω από την πόρτα σου. Τέλος γιατί χαλάμε το τοπικ πρέπει να είσαι και λίγο ανοικτομυαλος.Εγώ σε ρώτησα επειδή σνομπάρες τη μία κούτα που είπα τώρα αν εσύ έχεις τόσο δυνατά περάσματα που σε μια ψόφια χρόνια για όλους και χωρίς ξυλωτα ρίχνεις 2000 φυσιγγια μπραβο απλά με βάση όσα λένε όλοι και όσα έβλεπα και εγώ που πήγαινα κάθε μέρα μου φαίνεται ουτοπικό
Το Τολμών Νικά τον καταδρομέων είναι γνωστό αλλά το Θαρσην Χρη των πεζοναυτών δεν είναι τόσο. Για αυτό ερώτησα.Όχι φίλε. Καμία σχέση.
Το σεβασμό μου σε όλους όσους υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις.
Έχω δοκιμαση ότι φυσηγγι υπάρχει στα 32 γρ. Αυτό ειδικά ούτε να το ξαναδώ…αν ξανα αγωρασο εμπορικά μόνο ρουμελιοτη η gorillla αν βρω καμία προσφορα στα 34 γρΓια αυτό το φυσιγγι Ηλία άμα εριχνες σε ν7 Πιστεψε με δεν θα είχες πρόβλημα ειδικά σε υγρασία.