gvp9000
Banned
Ναι, NSI Sipe.Σε ποια αναφέρεσαι φίλε Βασίλη; Τα SIPE?
Γενικώς δεν είμαι και πολύ της λεπτομέρειας αλλά ειδικά σε αυτό το φυσίγγι έκανα πολλές δοκιμές σε τσίχλες και πάντα είχα ζωντανά.
Ναι, NSI Sipe.Σε ποια αναφέρεσαι φίλε Βασίλη; Τα SIPE?
Με την μπενελι η την ρεμινγκτονΝαι, NSI Sipe.
Γενικώς δεν είμαι και πολύ της λεπτομέρειας αλλά ειδικά σε αυτό το φυσίγγι έκανα πολλές δοκιμές σε τσίχλες και πάντα είχα ζωντανά.
Και με τις δύο.Με την μπενελι η την ρεμινγκτον
Δεν είναι αυτό Γιάννη, απλά στην Rem δεν πατάω το κουμπί της μετάκαυσης.Η ρεμηκτον θαχε κανη μπενελη στανταρ
Εεεε,μάλλον κάτι θα γίνεται με τα μέτρα της Ρεμι...Και με τις δύο.
Εγώ φέτος που πήρα ένα κουτί, ήταν σε κόκκινο καλυκα
Ναι, NSI Sipe.
Η μπενελι θέλει σκύλο πάλη τα ίδια θα λεμε!!!!Ναι, NSI Sipe.
Δεν την καίει καλά την πυρίτιδα εεε ?Η μπενελι θέλει σκύλο πάλη τα ίδια θα λεμε!!!!
Να την πάρεις για αλλαγή χαρτογραφήσεις … να ανεβάσει αλογαΔεν την καίει καλά την πυρίτιδα εεε ?
Ψεκάζει νερό στον θάλαμο καύσης.
Ρε που έχω μπλέξει ...
Κάποτε έπιαναν αυτά ... τώρα τα λέμε για να γελάμε.Να την πάρεις για αλλαγή χαρτογραφήσεις … να ανεβάσει αλογα
Πλάκα πλάκα ,τριλογία μπορεί να γράψει κάποιος ,πάνω σε αυτό το τοπικάρχοντας των δαχτυλιδιών κ μλκςΚάποτε έπιαναν αυτά ... τώρα τα λέμε για να γελάμε.
Ιταλικα !!!Τιμή ?
Πολύ χαίρομαι να βλέπω τέτοια για να αισθάνομαι ότι σε μερικές περιπτώσεις συμφέρει η ιδιογόμωση.
Πολύ χαίρομαι να βλέπω τέτοια για να αισθάνομαι ότι σε μερικές περιπτώσεις συμφέρει η ιδιογόμωση.
Μαλλινόταπο, 34 γραμμάρια 33,40 ευρω!
Εδώ είναι η περίπτωση που πληρώνεις μόνο όνομα, και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.