ναι ετσι γραφει ,για τεκνα πολυ καλη τιμη και το 40ρι με m92s και το 32 αρι με g3000Σωστά , τον ρώτησα και είπε ότι είναι με τέκνα
ναι ετσι γραφει ,για τεκνα πολυ καλη τιμη και το 40ρι με m92s και το 32 αρι με g3000Σωστά , τον ρώτησα και είπε ότι είναι με τέκνα
Αυτά δεν τα ρωτάνεΚαλημέρα , να σφάξω κανένα ;
View attachment 82851
Δεν κάνεις λάθος . Giovanni είναι αυτός !!!Η αλήθεια είναι πως δεν γράφει στο εσωτερικό giovanni για να το πω με σιγουριά...
Αλλά από ότι ξέρω οι giovanni δεν το έγραφαν παντα....
Eιπα giovanni γιατί τα πτερυγια του με πηγαν προς τα εκεί...
Εκτός κ κανω λάθος...
View attachment 82854
Σφαξε και απ'τα δυο αν μπορεις να παρουμε ματι...να δουμε αν ισχυει για την tecna για το ενα και για το αλλο αν παιζουν τοσο πολυ οι διαμετροι των σκαγιων...Καλημέρα , να σφάξω κανένα ;
View attachment 82851
Μαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπωΚαλημέρα , να σφάξω κανένα ;
View attachment 82851
Γραμμάρια σε σκάγια 35.3 και σε πυρίτιδα 1.9Μαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπω
Πάμε στο As.
Γραμμάρια 1.9 έβγαλε στην αρχή και 35.7 σκάγια
Α ρε συστημένο σε στέλνω στα φυσίγγια .Η πυρίτιδα στο As ήταν πετρωμένη μέσα , αν είναι όντως τέκνα και βγει καλό φυσίγγι κανονίστε να τα εξαφανίσετε και να μην έχω να ρίχνω
Ωραιος θα σε ξαναπροτιμησω χαχαχ . Κατσε να παρω κανα 4 ακομα να χωΑ ρε συστημένο σε στέλνω στα φυσίγγια .
βασικα 3 γιατι εδωσα και 12 ευρω για ζυγαρια και παχυμετρο χαχαχΩραιος θα σε ξαναπροτιμησω χαχαχ . Κατσε να παρω κανα 4 ακομα να χω
Η διαμετρος σε ολα τα σκαγια ειναι σχεδον ιδια δεν καταλαβα διαφοραΜαχ 36 τέτοιο συγκεντρωτηρα πρώτη φορά βλέπω
Θέλω να πιστευω πως δεν έτυχε να συναντήσεις η δεν το πρόσεξες καθότι συνομιλώ με ιδιογομωτη-φυσιγγοσφάχτη μεγάλης εμπειρίας....Δεν κάνεις λάθος . Giovanni είναι αυτός !!!
Και φυσικά δεν το γράφει. Απ' όσο ξέρω κανείς δεν γράφει πάνω τη μάρκα, εκτός από τους Gualandi ...
Είσαι πολύ μπροστά!Α ρε συστημένο σε στέλνω στα φυσίγγια .
Αν δεν του αρέσουν όμως βλέπω να με κυνηγάει .Είσαι πολύ μπροστά!
Να σου πω την αλήθεια από τους 5 διαφορετικούς μόνο αυτός έχει μέσα ότι είπε χαχαχα . Αλλά ποσο απόθεμα να έχει ακόμα ; Είδωμεν .. να κάνει κρύα καλά θέλω και θα σου πω για το καθένα … οι 2 βγήκαν ήδη ΠΕΑν δεν του αρέσουν όμως βλέπω να με κυνηγάει .