Μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα...Ο Δορκάς δεν ξέρω γιατί αλλά τελευταία κάνει κάτι αψυχολογητες αλλαγές στα φυσίγγια του.
Μπορεί να παραμένουν το ίδιο ποιοτικά αλλά από εμένα έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου.
Μου το είπαν ότι όταν θα φέρουν πάλι το σεμι,θα είναι με άλλη πυρίτιδα...Με έχει μπερδέψει,σαν παλιά psb1 φαίνεται, δεν ξέρω, αυτό το φυσιγγι είχε psb2 , εκτός και δεν έχει ισπανική μπαρούτι αυτό.
Δημήτρη συμφωνώ και για αυτό έγραψα και παραπάνω ότι μπορεί να παραμένουν το ίδιο ποιοτικά.Μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα...
Αυτοί έχουν κανονάκια, εργαλεία μέτρησης υψηλής ακρίβειας και δεδομένα που για εμάς είναι άγνωστα!
Πιθανώς για λόγους κόστους, να έχουν αλλάξει το σετάπ σ ένα ίδιας απόδοσης με άλλο στήσιμο!
Αν είναι έτσι,δεν είναι κακό....
Εγώ προσωπικά θα περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες και θα το δοκιμάσω!
Δε μιλάω ακόμα!
Ούτε για αυτό ούτε για κανένα "νέο" φυσίγγι!
Απλά το κόβω,το μετράω και το μοιράζομαι,για να έχουμε μια εικόνα!
Το κανει πολλα χρονια αυτο.Ο Δορκάς δεν ξέρω γιατί αλλά τελευταία κάνει κάτι αψυχολογητες αλλαγές στα φυσίγγια του.
Μπορεί να παραμένουν το ίδιο ποιοτικά αλλά από εμένα έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου.
Σωστά, παρά πολλά χρόνια με ισπανικές γεμίζει.Πάντα γέμιζε με psb τα περισσότερα φυσίγγια του που συνεχίζει να παράγεται από τη Nobel. Οπότε και τροποποιήσεις λόγω έλλειψης υλικών δεν δικαιολογούνται.
Σίγουρα ξέρουν καλύτερα αυτοί από έναν απλό ιδιογωμοτι χωρίς μηχανήματα .....Μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα...
Αυτοί έχουν κανονάκια, εργαλεία μέτρησης υψηλής ακρίβειας και δεδομένα που για εμάς είναι άγνωστα!
Πιθανώς για λόγους κόστους, να έχουν αλλάξει το σετάπ σ ένα ίδιας απόδοσης με άλλο στήσιμο!
Αν είναι έτσι,δεν είναι κακό....
Εγώ προσωπικά θα περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες και θα το δοκιμάσω!
Δε μιλάω ακόμα!
Ούτε για αυτό ούτε για κανένα "νέο" φυσίγγι!
Απλά το κόβω,το μετράω και το μοιράζομαι,για να έχουμε μια εικόνα!
Από τα πρώτα της χρόνια, μου φαίνεται, έφτιαχνε τους κάλυκες και τα πλαστικά βύσματα για τα φυσίγγια τής...Εξολοκλήρου τα φτιάχνει η victory..
Και τους κάλυκες.
Για εμενα ειναι κοσμημα αυτη η εταιρια και παραδειγμα για εμας τους κακομοιρηδες.Εξολοκλήρου τα φτιάχνει η victory..
Και τους κάλυκες.
Τα φυσιγγια τους πολυ ποιοτικάΓια εμενα ειναι κοσμημα αυτη η εταιρια και παραδειγμα για εμας τους κακομοιρηδες.
Να σου πω την αληθεια δεν εχω αποψη.......Το είχες βρει καλό? Παρ όλα αυτά εγώ και τα 2 τα είχα βρει εξαιρετικά.
Πολύ ξενερα να αγοράζεις νούμερο 2 και να σου βγαίνει 4αρι.... Αν ήθελα 4 θα έπαιρνα 4 ρε ΔορκάδαΤΡΙΑ ΑΛΦΑ συνέχεια...
Φυσίγγι @wingmaster παλιό(είχε μαύρο cx),εκτός του λάθος νούμερου...αντί για 2 ήταν 4, έχει άλλη πυρίτιδα,από του φρέσκου, δικού μου(η πιο κόκκινη είναι το δικό μου σε 1.6)και λίγο παραπάνω. Κλείσιμο ίδιο, συγκεντρωτήρας ίδιος.
Δεν προχώρησε ποτέ.Το velox της NSI δεν θα ξαναβγεί σταμάτησε
Δυνατο σε ανακρουση, χωρις λογο παρολο 32gr.Δεν προχώρησε ποτέ.
Όχι δεν είναι.Δεν υπάρχει πυρίτιδα στο 1,6x40.
Αν έπρεπε να μαντέψω είναι B&P MB36 χαμηλωμένη στο 1,6 από το 1,87x36.
Δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες, δες αν ήταν αυτή.
View attachment 89666