Παρουσίαση Φυσιγγίων

Οταν τα λεω για τα 1.40 με σιπε οτι ειναι τελειως αδυναμα περα βρεχει Λαμπη
Εγώ πάντως τα προτιμώ γκαζαρισμένα καί προσέχω πολύ την ποιότητα των σκαγιών διότι ειν'αυτά που στέλλω να βρούν τον στόχο -θήραμα .

Σχετικα με την συσηζητηση που καναμε εδω
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-261

Παλαιοτερο nsi sipe σε καλυκα φυσικα nobel sport με καψουλι χρωματος κοκκινο..κλεισιμο 57,2mm
Σκαγια ν10 διαμετρου 1,9mm κ βαρους 32,04γρ,πυριτιδα διβασικη ( σβωλιασμενη )με βαρος 1,48γρ προφανως sipe..συγκεντρωτηρας snia gt..

View attachment 12743

View attachment 12744

Οποτε Στελιο προκειται για το ιδιο(..nsi ειναι αυτη....) παλιο sipe που ειχες ανοιξει παλαιοτερα με καποιες μικροδιαφορες που παντα υπαρχουν απο φυσιγγι σε φυσιγγι..
Λη τα σφάζεις ρε βάρβαρε..yel..yel. .sarcastic. .sarcastic.
Ευχαριστούμε Τάσο.

Παλαιοτερο nsi sipe σε καλυκα φυσικα nobel sport με καψουλι χρωματος κοκκινο..κλεισιμο 57,2mm
Σκαγια ν10 διαμετρου 1,9mm κ βαρους 32,04γρ,πυριτιδα διβασικη ( σβωλιασμενη )με βαρος 1,48γρ προφανως sipe..συγκεντρωτηρας snia gt..

View attachment 12743

View attachment 12744

Οποτε Στελιο προκειται για το ιδιο(..nsi ειναι αυτη....) παλιο sipe που ειχες ανοιξει παλαιοτερα με καποιες μικροδιαφορες που παντα υπαρχουν απο φυσιγγι σε φυσιγγι..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/post-488774
;)

Με τα νέα lot πόσο βάζεις στο 30άρι κ.Νίκο ;

Λαμπη εχω ακομα πολλα φυσεκια με lot του 16.....Τωρα θα πιασω στα χερια μου το lot του 17. Δεν ξερω
ακομα....η πρωτη δοκιμη θα γινει σε 67,4 - CX2000 - 1,40X30-sprak -N8,5 - 8* - 56. Πιστευω οτι εκει θα
τα δειξει ολα....Εαν μου ΄΄δωσει'' οτι το παλιο lot .....τοτε θα κλεινω οπως παλια....θα την ''ψαξω'' καλα....
γιατι ακουω πολλα φιλε!!!

View attachment 12743

View attachment 12744

Σε ίδια τέτοια φυσίγγια sipe σε 67αρη κάλυκα βρήκα 686 1,55x32 ήταν maionchi ακόμη....... Επίσης το ίδιο ακριβώς σε φυσιγγι του Θεοδωρίδη ........βέβαια ήταν και σε νο 8........

Και για μένα που δεν είμαι ψαγμενος Λάμπη τι σημαίνει αυτό; Που υστερεί;
Αν εννοείς Κώστα το 1.45 SIPE με σημερινά lot ,τότε οι ταχύτητες -ενέργεια των σκαγιών θα υστερούν απο την απαιτητέα για καθαρή -καταβολή .
Aυτά που έχουν τα παιδιά με το παλιό lot μια χαρά είναι και φονικότατα .
Ότι συμβαίνει με την παλιά και νέα SIPE είναι ακριβώς ίδιο με την παλιά --νέα Tecna.
Τί δηλαδή ; Mεγαλύτερη δοσολογία ,σύν πιό ισχυρό καψύλι .

Αν εννοείς Κώστα το 1.45 SIPE με σημερινά lot ,τότε οι ταχύτητες -ενέργεια των σκαγιών θα υστερούν απο την απαιτητέα για καθαρή -καταβολή .
Aυτά που έχουν τα παιδιά με το παλιό lot μια χαρά είναι και φονικότατα .
Ότι συμβαίνει με την παλιά και νέα SIPE είναι ακριβώς ίδιο με την παλιά --νέα Tecna.
Τί δηλαδή ; Mεγαλύτερη δοσολογία ,σύν πιό ισχυρό καψύλι .
Άντε να δούμε. Έχω κόλλημα με αυτό το φυσιγγι και ωραίες αναμνήσεις. Από ότι είδα και φέτος όμως ειδικά το πρωί και στην πολυ υγρασία ήταν καλό

Επίσης το ίδιο ακριβώς σε φυσιγγι του Θεοδωρίδη ........
Στο sipe? Φυσιγγι απο τα λιγα και αυτο...

Από ότι είδα και φέτος όμως ειδικά το πρωί και στην πολυ υγρασία ήταν καλό
Ειναι γιατι εχεις beretta.. .sarcastic.

Ασχημο δεν το λες καθολου αλλα οπως κ το gm3 ειναι δυνατα(λογικα θα το παρατηρησες συγκρινοντας το με το παλιο sipe..)επειδη ειναι χειμωνιατικο κυνηγι η τσιχλα κ πολλες φορες κυνηγιεται με αντιξοες ας πουμε καιρικες συνθηκες καπιοι κατασκευαστες φροντιζουν να σφιξουν λιγο τα φυσιγγια τους..αλλα η nsi θεωρω oτι εδω περα το παραεκανε..
και ειδικα το gm3 ειναι για να το παρεις κ να πας.. Εβρο..
καλυκες,καψουλια,πυριτιδες,συγκεντρωτηρες κ ολα τα καλα..κ δεν μπορει να βγαλει καποια σταθερα φυσιγγια..
Αλλα κ ο ανταγωνισμος καποιες φορες κανει τα πραγματα χειροτερα.. και η καθε προσπαθεια για συνεχη ανανεωση πολλες φορες φερνει αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που προσδοκει ο κατασκευαστης..

Σε ίδια τέτοια φυσίγγια sipe σε 67αρη κάλυκα βρήκα 686 1,55x32 ήταν maionchi ακόμη....... Επίσης το ίδιο ακριβώς σε φυσιγγι του Θεοδωρίδη ........βέβαια ήταν και σε νο 8........

Καλημερα Βαγγελη!!! Ακου εαν θελεις την γνωμη μου.....οτι φυσεκι βρισκεις με sipe και σε 67ρη καλυκα
παρτο και ριχτο αφοβα φιλε. Δεν εχω καθολου γνωσεις απο φυσεκια εμποριου....βλεπω συναδελφους που τα
εχουν ''ξεσκονισει''.....και ειλικρινα τους θαυμαζω....ξερουν τι βαζουν στο οπλο τους. Μιλαω απο την
εμπειρια που εχω σε δικες μου δοκιμες. Η sipe σε καλυκα 67ρη δινει τον καλυτερο της εαυτο ......περα του
οτι οι καλυκες εχουν συγκεκριμενο υψος....που για μενα ειναι πολυ βασικο στην αποδοση του φυσιγγιου!!! ;)

Nobel Sport Sipe 32gr Νο9 από φίλο αγορασμένο αρχές 2020 γύρω στα 7.50€
received_289882495511822.jpegreceived_2615423742073923.jpegreceived_589954718298701.jpegreceived_931216083970931.jpegreceived_3875820719127214.jpeg
1.56gr Sipe η οποία βρισκόταν και στο εσωτερικό του κάλυκα, μέχρι και στις πτυχές του αστεροειδούς. Δεν έχω ξανανοίξει φυσίγγι με διβασική, ήξερα ότι σβωλιάζει, στην πράξη που το είδα έπαθα πλάκα, είχε πετρώσει στον πυθμένα, την εξυσα για να πέσει και να τη ζυγίσω.
Βύσμα GT24
Σκάγια νο9, δύο τυχαίες μετρήσεις 2.11χιλ και 2.17χιλ, δέκα τυχαία στη σειρά 20.58χιλ, ωραία στρογγυλά γυαλισμένα, μόνο ένα στραπατσαρισμενο βρήκα. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σωστά σε μέγεθος.
Καψουλι Μ686, κόκκινο χαρτάκι.
Κλείσιμο στο 57.86χιλ
Κάλυκας κίτρινος 12/70/12 Νόμπελ εννοείται.
Γνώμες για το σεταπ του;

Ντοκτορ παντα την γνωμη μου....το σεταπ ( δοσολογια ) ειναι σωστη....δεν μου αρεσει ο απατητος οπως
τον βλεπω GT24.....Η ογκομετρια σε ακοπο καλυκα 68,8 ειναι στα 12 χιλιοστα...θεωρω οτι επρεπε να ειναι
ρελιασμενο στα 57,3 για να δουλεψει σωστα.

View attachment 12869View attachment 12870View attachment 12871View attachment 12873View attachment 12874
1.56gr Sipe η οποία βρισκόταν και στο εσωτερικό του κάλυκα, μέχρι και στις πτυχές του αστεροειδούς. Δεν έχω ξανανοίξει φυσίγγι με διβασική, ήξερα ότι σβωλιάζει, στην πράξη που το είδα έπαθα πλάκα, είχε πετρώσει στον πυθμένα, την εξυσα για να πέσει και να τη ζυγίσω.
Βύσμα GT24
Σκάγια νο9, δύο τυχαίες μετρήσεις 2.11χιλ και 2.17χιλ, δέκα τυχαία στη σειρά 20.58χιλ, ωραία στρογγυλά γυαλισμένα, μόνο ένα στραπατσαρισμενο βρήκα. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σωστά σε μέγεθος.
Κλείσιμο στο 57.86χιλ
Γνώμες για το σεταπ του;
Χαμηλα πολυ φιλε

View attachment 12869View attachment 12870View attachment 12871View attachment 12873View attachment 12874
Βύσμα GT24
Κλείσιμο στο 57.86χιλ
Γνώμες για το σεταπ του;
Για τρυγωνια σε ζεστη καλουτσικο χωρεις υγρασιες.πολη αδιναμο.
Θελη cx2000 η 688 και πατιμα 57 να δουλεψη σωστα

Καλημερα Βαγγελη!!! Ακου εαν θελεις την γνωμη μου.....οτι φυσεκι βρισκεις με sipe και σε 67ρη καλυκα
παρτο και ριχτο αφοβα φιλε. Δεν εχω καθολου γνωσεις απο φυσεκια εμποριου....βλεπω συναδελφους που τα
εχουν ''ξεσκονισει''.....και ειλικρινα τους θαυμαζω....ξερουν τι βαζουν στο οπλο τους. Μιλαω απο την
εμπειρια που εχω σε δικες μου δοκιμες. Η sipe σε καλυκα 67ρη δινει τον καλυτερο της εαυτο ......περα του
οτι οι καλυκες εχουν συγκεκριμενο υψος....που για μενα ειναι πολυ βασικο στην αποδοση του φυσιγγιου!!! ;)
Καλημέρα Νίκο.Όντως η Sipe και ηs4 δουλεύουν καλύτερα σε κάλυκες 67.4 και κλείσιμο στα 56 Χιλ.

Back