Παρουσίαση Φυσιγγίων

Λαμπη απο οτι ελεγαν κ οι πιο "ειδικοι" απο εμενα το παλιο μπιτουρμπο(που ανεβασα φωτο)ηταν μια κοντρα δοση της εποχης εκεινης..Η μικρη μου ενσταση ειναι οτι θεωρω καπως λιγο το 1,65-70×36 με tecna που λες οτι ισχυε πριν απο 20 χρονια..χωρις αυτο να σημαινει οτι κ το 2γρx36 του παλιου μπιτουρμπο ηταν νορμαλ..

Μια που τα αναφερες ειπα να βαλω μαχαιρι κ σε ενα maionchi super caccia ν3 διαμετρου 3,3mm κ βαρους 37,52γρ,καψουλι κοκκινου χρωματος,συγκεντρωτηρας αποσπωμενου πατου,
πυριτιδα tecna με βαρος 1,83γρ κ κλεισιμο στα 56,7mm...
View attachment 12461
View attachment 12462
Έτσι Τάσο μην ξεχνάμε ότι τα ιταλικά περνούσαν από δοκιμές για cip και όχι από την τράπεζα δοκιμών lambro (παλιά αναφορά στο κουτί) που γέμιζαν όσο ηθελαν.

Λαμπη απο οτι ελεγαν κ οι πιο "ειδικοι" απο εμενα το παλιο μπιτουρμπο(που ανεβασα φωτο)ηταν μια κοντρα δοση της εποχης εκεινης..Η μικρη μου ενσταση ειναι οτι θεωρω καπως λιγο το 1,65-70×36 με tecna που λες οτι ισχυε πριν απο 20 χρονια..χωρις αυτο να σημαινει οτι κ το 2γρx36 του παλιου μπιτουρμπο ηταν νορμαλ..

Μια που τα αναφερες ειπα να βαλω μαχαιρι κ σε ενα maionchi super caccia ν3 διαμετρου 3,3mm κ βαρους 37,52γρ,καψουλι κοκκινου χρωματος,συγκεντρωτηρας αποσπωμενου πατου,
View attachment 12461
View attachment 12462
Άντε σφάξε κι εσύ φυσίγγια κ σε βλέπω από Σεπτέμβρη αγκαζέ με καμιά Λαναρά.... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

View attachment 12461
View attachment 12462
Δέν μπορώ να σου αλλάξω άποψη κι'ούτε θέλω να σε πείσω .
Απλά να σου πώ ότι το set up αυτό πιόπάνω γεμισμένο με tecna lot 2013 και μετά δέν μπορεί να καταβάλει φάσσα πέραν των 30 μέτρων .

Υ.Γ Είμαι βέβαιος ότι χρονολογείται ακριβώς ίδιο σχεδόν με το biturbo 36gr 688 1.80X36 διότι η δοσολογία του πάει αναλογικά ορθή με αυτό .
Καψούλι 686 ?

Last edited:
Δέν μπορώ να σου αλλάξω άποψη κι'ούτε προσπαθώ να σε πείσω .
Αλιμονο αν ειχαμε τετοιες απαιτησεις ο ενας απο τον αλλον..κουβεντα κανουμε με βαση οσα γνωριζουμε η βλεπουμε....
Άντε σφάξε κι εσύ φυσίγγια κ σε βλέπω από Σεπτέμβρη αγκαζέ με καμιά Λαναρά.... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Την κορη του Λαναρα μπορει.. για μηχανη δεν το βλεπω... .crying smile.

Αλιμονο αν ειχαμε τετοιες απαιτησεις ο ενας απο τον αλλον..κουβεντα κανουμε με βαση οσα γνωριζουμε η βλεπουμε....

Την κορη του Λαναρα μπορει.. για μηχανη δεν το βλεπω... .crying smile.
Καψούλι ρώτησα αν θές να μας πείς ποιό έχει με φώτο .....

Υ.Γ Είμαι βέβαιος ότι χρονολογείται ακριβώς ίδιο σχεδόν με το biturbo 36gr 688 1.80X36
Σε ποια χρονιά περιπου αναφερεσε για το biturbo?

Καψούλι ρώτησα αν θές να μας πείς ποιό έχει με φώτο .....
Δεν το ειδα οταν διαβασα το post σου το εγραψες μετα..
20200426_205829.jpg

Λάμπη έχω την εντύπωση, από αναφορές για άλλα φυσίγγια παλιότερα, ότι στην Κύπρο λόγω του πολύ θερμότερου κλίματος σας οι εταιρείες στέλνουν φυσίγγια με πολύ πιο ήπια σεταπ, απ' ότι στην Ελλάδα σε συνδυασμό με το ότι χρησιμοποιείτε υποχρεωτικά δικαννα.

Λάμπη έχω την εντύπωση, από αναφορές για άλλα φυσίγγια παλιότερα, ότι στην Κύπρο λόγω του πολύ θερμότερου κλίματος σας οι εταιρείες στέλνουν φυσίγγια με πολύ πιο ήπια σεταπ, απ' ότι στην Ελλάδα σε συνδυασμό με το ότι χρησιμοποιείτε υποχρεωτικά δικαννα.
Αν εννοείς Βασίλη ότι η LAMBRO ή NSI διαφοροποιούν τις γομώσεις σε στάνταρτ φυσίγγια τους π.χ NSI SIPE 32 προσαρμόζοντας τα στο θερμότερο κλίμα όχι δεν συμβαίνει ε όσων γνωρίζω .
Εξάλλου είναι και μικρη η αγορά .
Αν κάποιος συνφορουμίτης έχει NSI percorso caccia καί θέλει να κάνει μια παρουσίαση θάταν πολύ επιμορφωτικό γι'αυτό που λές Βασίλη

Last edited:
Αν εννοείς Βασίλη ότι η LAMBRO ή NSI διαφοροποιούν τις γομώσεις σε στάνταρτ φυσίγγια τους π.χ NSI SIPE 32 προσαρμόζοντας τα στο θερμότερο κλίμα όχι δεν συμβαίνει ε όσων γνωρίζω .
Εξάλλου είναι και μικρη η αγορά .
Αν κάποιος συνφορουμίτης έχει NSI percorso caccia καί θέλει να κάνει μια παρουσίασει θάταν πολύ επιμορφωτικό γι'αυτό που λές Βασίλη
Θυμάμαι συγκεκριμένα για το περκορσο ότι υπήρχε μια παρτίδα με Α1 πυρίτιδα για Κύπρο που είχε έρθει και Ελλάδα και είχαν γίνει παράπονα απόδοσης στις ελληνικές καιρικές συνθήκες.

Θυμάμαι συγκεκριμένα για το περκορσο ότι υπήρχε μια παρτίδα με Α1 πυρίτιδα για Κύπρο που είχε έρθει και Ελλάδα και είχαν γίνει παράπονα απόδοσης στις ελληνικές καιρικές συνθήκες.
Ναί αληθεύει αυτό αλλά είναι μεμονωμένο γεγονός .Καί με ΑΟ την έφεραν μια φορά .
Ίσως ήταν παραγγελία του αντιπροσώπου προς το εργοστάσιο για ειδικούς λόγους .......

Υ.Γ Αυτή με ΑΙ ήταν κρότου λάμψης :D:D
Με ΑΟ ήταν φοβερό φυσίγγι .Μ'άρεσε περισσότερο απ'αυτό με Tecna .Φοβερό

Ναί αληθεύει αυτό αλλά είναι μεμονωμένο γεγονός .Καί με ΑΟ την έφεραν μια φορά .
Ίσως ήταν παραγγελία του αντιπροσώπου προς το εργοστάσιο για ειδικούς λόγους .......

Υ.Γ Αυτή με ΑΙ ήταν κρότου λάμψης :D:D
Με ΑΟ ήταν φοβερό φυσίγγι .Μ'άρεσε περισσότερο απ'αυτό με Tecna .Φοβερό
Λαμπη ισχυει αυτο που ειπε ο Βασιλης , πολυ χαμηλοτερες δοσεις τα κυπριακα φυσιγγια , ειχα βρει κ 2.10 σε παλιο Biturbo

Λαμπη ισχυει αυτο που ειπε ο Βασιλης , πολυ χαμηλοτερες δοσεις τα κυπριακα φυσιγγια , ειχα βρει κ 2.10 σε παλιο Biturbo
Εκτός προδιαγραφών ασφαλείας 100% αν ήταν πρίν το 2010
Η VICTORY γεμίζει την 35γρ ΑΟ 1.90 για εξαγωγή ,το ίδιο και για ντόπια αγορά

Παιδια τα φώτα σας...Κάποιος γνωστος ψαχνει απελπισμένα να βρει ή να αντιγραψει το παρακάτω φυσιγγι για μπεκάτσα. The best/ 2 παπιά /ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Ν 9-7/ cheddite ψηλό μεταλλο/ 6*. Το εφεξα και εχει εχει Θώδη,προφανώς ελικοειδή. Εχει κ τηλεφωνο:22920-2426x. Το x πιθανόν ειναι 9. Καμμια πληροφορία; Η συνταγή του μηπως ειναι γνωστή; Θα προτιμουσα να μην το κοψω γιατί δεν εχει πολλα τετοια ο γνωστός μου.Με μια γρηγορη αναζητηση βρισκω Καΐλα στο Λαύριο.IMG_20200428_205110.jpgIMG_20200428_205133.jpgIMG_20200428_205139.jpgIMG_20200428_205146.jpg

Παιδια τα φώτα σας...Κάποιος γνωστος ψαχνει απελπισμένα να βρει ή να αντιγραψει το παρακάτω φυσιγγι για μπεκάτσα. The best/ 2 παπιά /ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Ν 9-7/ cheddite ψηλό μεταλλο/ 6*. Το εφεξα και εχει εχει Θώδη,προφανώς ελικοειδή. Εχει κ τηλεφωνο:22920-2426x. Το x πιθανόν ειναι 9. Καμμια πληροφορία; Η συνταγή του μηπως ειναι γνωστή; Θα προτιμουσα να μην το κοψω γιατί δεν εχει πολλα τετοια ο γνωστός μου.Με μια γρηγορη αναζητηση βρισκω Καΐλα στο Λαύριο.View attachment 12512View attachment 12513View attachment 12514View attachment 12515
Θα μπορούσες να το κόψεις να το ελέγξεις και μετά να το κλείσεις σε άλλον κάλυκα αν θες

Παιδια τα φώτα σας...Κάποιος γνωστος ψαχνει απελπισμένα να βρει ή να αντιγραψει το παρακάτω φυσιγγι για μπεκάτσα. The best/ 2 παπιά /ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Ν 9-7/ cheddite ψηλό μεταλλο/ 6*. Το εφεξα και εχει εχει Θώδη,προφανώς ελικοειδή. Εχει κ τηλεφωνο:22920-2426x. Το x πιθανόν ειναι 9. Καμμια πληροφορία; Η συνταγή του μηπως ειναι γνωστή; Θα προτιμουσα να μην το κοψω γιατί δεν εχει πολλα τετοια ο γνωστός μου.Με μια γρηγορη αναζητηση βρισκω Καΐλα στο Λαύριο.View attachment 12512View attachment 12513View attachment 12514View attachment 12515
Eίναι ιδιογομωτής ο γνωστός σου φίλε ?
Για να το αντιγράψεις ακριβώς ίδιο θα χρειαστεί να θυσιάσεις 2 απ'αυτά .
Αν τα θυσιάζετε μπορώ να βοηθήσω στο κατά δύναμη ..hunter.

https://www.facebook.com/huntingandfishingkailas
Φίλε για ρώτα τον, μπορεί να τα βγάζει ακόμα!
Το πράσινο του 30γρ πριν αρκετά χρόνια ήταν φωτιά. Δεν το ξαναβρήκαμε στην περιοχή μας δυστυχώς αργότερα.

Στην καμαριζα -αγιο Κωνσταντίνο-ήταν.Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Είχα δει κάποιους που βαραγανε φασσες πολύ μακριά με τα μαύρα τα best.και πήγα και πήρα για τσίχλες από εκεί. Οκτώβρη μήνα φευγανε μακριά και πέφτανε μετά ξερά
Μάλλον πολύ διατρητικα. Στη φασσα πολύ καλά!!!

Back