Τι θα δεις! Μπάλα θα πάνε καί τα 2!
Εαν παει και αυτο μπαλα.....εχω το ''φαρμακο'' φιλε!!! Θα την ''φερω'' εκει που θελω εγω.....χωρις αλλαγη του
τσοκ.!!!
Τι θα δεις! Μπάλα θα πάνε καί τα 2!
Προκοψε τα πεταλα και το προβλημα...Παει!Εαν παει και αυτο μπαλα.....εχω το ''φαρμακο'' φιλε!!! Θα την ''φερω'' εκει που θελω εγω.....χωρις αλλαγη του
τσοκ.!!!
Προκοψε τα πεταλα και το προβλημα...Παει!
Καλα ντε...Μια κουβεντα ειπαΠηγαινε στην γωνια .....να δεις αν ερχομαι!!!!
Αρχισες το ''δουλεμα'' τωρα ??
Πιστεψες οτι θα εχω ακοπα πεταλα....να μου ελεγες να τα οκτω απο τεσσερα που ειναι....παει στο καλο...αλλα σε
''εμαθα'' ξερω τι πειραχτηρι εισαι....
Βαλε sipeeeeeeΓια τους φιλους τους Μπεκατσαδες....φυσιγγια με SIPE ....Για ολα τα γουστα ....για οσα μετρα θελει και
αγαπαει ο καθε ενας....Ολα με διαφορετικο στησιμο....για πρωτη τουφεκια στην μπεκατσα!!!
ΥΓ. Φυσιγγια Ιδιογομωσης!!!!
Ειλικρινά κ.Νίκο θαυμάζω την υπομονή σας .View attachment 13173Οι φωτό του κ.ΝικοςΠ
Ειλικρινά κ.Νίκο θαυμάζω την υπομονή σας .
Στήνω ένα με obturator καί diana καί το ξανασκέφτομαι διότι θα βάζω 2 πράγματα στο φυσίγγι αντί ενός μόνο βύσματος .
Με obturator +diana βάζεις +0.05 εσύ κ.Νίκο συγκριτικά με απλό βύσμα ;Αραχτός....και συνταξιουχος Λαμπη μου!!! Προτιμω την Ιδιογομωση....απο το καφενειο φιλε!!!!
Νικο παρατηρησα οτι στο 4ο φυσιγγι απο τα αριστερα εχεις βαλει πρωτα diana κ μετα obturator....τι επιτυγχανεται με αυτη τη σειρα??...Για τους φιλους τους Μπεκατσαδες....φυσιγγια με SIPE ....Για ολα τα γουστα ....για οσα μετρα θελει και
αγαπαει ο καθε ενας....Ολα με διαφορετικο στησιμο....για πρωτη τουφεκια στην μπεκατσα!!!
ΥΓ. Φυσιγγια Ιδιογομωσης!!!!
Sipe ηλιοπουλος 34γρ φαρμακι ντουετο
Νικο παρατηρησα οτι στο 4ο φυσιγγι απο τα αριστερα εχεις βαλει πρωτα diana κ μετα obturator....τι επιτυγχανεται με αυτη τη σειρα??...