Ναι GT 27 είναι, και καψούλι 688. ...Δεν έχω skeet, μόνο ένα trap μου έδωσε ο φίλος ...Στέλιο η τάπα είναι nsi gt? Καψούλι τι έχει? Αν μπορέσεις άνοιξε και ένα nsi japan skeet.
Οκ ευχαριστώ. Ε τόσοι σκηταδόροι στον Πανελλήνιο ένα φυσίγγι θα βρεθεί!Ναι GT 27 είναι, και καψούλι 688. ...Δεν έχω skeet, μόνο ένα trap μου έδωσε ο φίλος ...
Και το σκητ gt27 έχει.........είχα σφάξει παλιότερα!Οκ ευχαριστώ. Ε τόσοι σκηταδόροι στον Πανελλήνιο ένα φυσίγγι θα βρεθεί!
Α οκ. Είναι λογικό πάντως να έχει φυσίγγι σκήτ ίδιο συγκεντρωτήρα με τράπ? Θέλω να πώ η φιλοσοφία των αγωνισμάτων είναι διαφορετική. Τα περισσότερα πιάτα σκήτ σπάνε νομίζω στα 15 20 μετρα το πολύ, ενώ τα πιάτα του τράπ είναι απομακρυνόμενα. Καταλαβαίνω ότι υπαρχει διαφορά στα σκάγια δηλ 9,5 και 7,5 όπως επίσης προφανώς θα υπάρχει διαφορά και στο τσοκάρισμα. Αλλά ρωτάω κυρίως το εξής. Προλαβαίνει αυτός ο τυπος συγκεντρωτήρα να ανοίξει σωστά την κοντινή τουφεκιά του σκητ?Και το σκητ gt27 έχει.........είχα σφάξει παλιότερα!
Για να είμαι ειλικρινής όταν το εσφαξα περίμενα άλλον συγκεντρωτηρα τύπου piston skeet αντ αυτού βρήκα τον gt 27 και προφανώς λόγω του νούμερου σκαγιών και διαφορετικού τσοκ όπως πολύ σωστά έγραψες η δουλειά γίνεται!!!Α οκ. Είναι λογικό πάντως να έχει φυσίγγι σκήτ ίδιο συγκεντρωτήρα με τράπ? Θέλω να πώ η φιλοσοφία των αγωνισμάτων είναι διαφορετική. Τα περισσότερα πιάτα σκήτ σπάνε νομίζω στα 15 20 μετρα το πολύ, ενώ τα πιάτα του τράπ είναι απομακρυνόμενα. Καταλαβαίνω ότι υπαρχει διαφορά στα σκάγια δηλ 9,5 και 7,5 όπως επίσης προφανώς θα υπάρχει διαφορά και στο τσοκάρισμα. Αλλά ρωτάω κυρίως το εξής. Προλαβαίνει αυτός ο τυπος συγκεντρωτήρα να ανοίξει σωστά την κοντινή τουφεκιά του σκητ?
Δεν υπαρχει εμπορικο φυσιγγι σκητ φιλε με βυσμα piston skeet , εκτος απο ενα τοπικης βιοτεχνιαςΑ οκ. Είναι λογικό πάντως να έχει φυσίγγι σκήτ ίδιο συγκεντρωτήρα με τράπ? Θέλω να πώ η φιλοσοφία των αγωνισμάτων είναι διαφορετική. Τα περισσότερα πιάτα σκήτ σπάνε νομίζω στα 15 20 μετρα το πολύ, ενώ τα πιάτα του τράπ είναι απομακρυνόμενα. Καταλαβαίνω ότι υπαρχει διαφορά στα σκάγια δηλ 9,5 και 7,5 όπως επίσης προφανώς θα υπάρχει διαφορά και στο τσοκάρισμα. Αλλά ρωτάω κυρίως το εξής. Προλαβαίνει αυτός ο τυπος συγκεντρωτήρα να ανοίξει σωστά την κοντινή τουφεκιά του σκητ?
Υπαρχει φιλε μου της nobelsport το nsi quattro premium skeet αλλα ειναι ακριβο στα 8 ευρω το κουτι.Δ
Δεν υπαρχει εμπορικο φυσιγγι σκητ φιλε με βυσμα piston skeet , εκτος απο ενα τοπικης βιοτεχνιας
Πωλειται σε μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το φυσιγγι φιλε ; κ αν ναι σε ποιο ;Υπαρχει φιλε μου της nobelsport το nsi quattro premium skeet αλλα ειναι ακριβο στα 8 ευρω το κουτι.
https://www.nobelsport.it/en/products-en/shooting/olympic-skeet
Πωλειται σε μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το φυσιγγι φιλε ; κ αν ναι σε ποιο ;
Ειναι σιγουρα με piston skeet ?To έχει ο καλκατζάκος στη σελίδα του
https://www.kalkantzakos.com/Product/6090/quatro-premium-skeet,-skopeutika-fusiggia-nobel-sport
Ρίξε μια ματιά εδω απο Αθήνα τουλαχιστονΠωλειται σε μαγαζι στην Ελλαδα αυτο το φυσιγγι φιλε ; κ αν ναι σε ποιο ;
Καλησπέρα!. Μήπως φίλε Στέλιο έσφαξες το πράσινο MIRAZ CLEVER, SPORTING PRO EXTRA 28 gr, να μας πείς πόσα γραμμάρια μπαρούτι έχει? Τηλεφώνησα στον Αλαμάνο που τα φέρνει αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με δαύτον από το τηλέφωνο!. Σε ευχαριστώ!.Στέλιο τα έριξες τα φυσίγγια αυτά? Θα ήθελα πληροφορίες και εντυπώσεις. Ενδιαφέρον το πράσινο pro extra sporting με piston skeet. Αλλα και το άλλο το μαύρο pro extra μάλιστα έχει βγεί και εξελιγμένη έκδοση pro extra evolution. Θα ήθελα πληροφορίες από όποιον τα έχει ρίξει σε σκοπευτήριο.
τα ειδα κ ευχαριστω , ξερεις ομως να μου πεις σιγουρα αν εχουν piston skeet ? Τα βγαζει με 3 εκδοσεις η εταιρια
Έχει ανεβάσει ανάλυση ο Στέλιος σε παλαιότερη ανάρτηση. Το πράσινο είχε 1,49γρ σε 206VΚαλησπέρα!. Μήπως φίλε Στέλιο έσφαξες το πράσινο MIRAZ CLEVER, SPORTING PRO EXTRA 28 gr, να μας πείς πόσα γραμμάρια μπαρούτι έχει? Τηλεφώνησα στον Αλαμάνο που τα φέρνει αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με δαύτον από το τηλέφωνο!. Σε ευχαριστώ!.
Δεν το έχω ανοίξει να δώ. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση το βλέπω λίγο δύσκολο να έχει άλλο από αυτό που λέει ο κατασκευαστής.τα ειδα κ ευχαριστω , ξερεις ομως να μου πεις σιγουρα αν εχουν piston skeet ? Τα βγαζει με 3 εκδοσεις η εταιρια
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-495664Καλησπέρα!. Μήπως φίλε Στέλιο έσφαξες το πράσινο MIRAZ CLEVER, SPORTING PRO EXTRA 28 gr, να μας πείς πόσα γραμμάρια μπαρούτι έχει? Τηλεφώνησα στον Αλαμάνο που τα φέρνει αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με δαύτον από το τηλέφωνο!. Σε ευχαριστώ!.