Χθες το βράδυ, κάτι έψαχνα σε ένα συρτάρι, κι έπεσε το μάτι μου σ'ένα σακουλάκι με διάφορα φυσίγγια που είχα σφάξει παλαιότερα, πριν 10-15 χρόνια, τα οποία είχα συναρμολογήσει ξανά και είχα κολλήσει τα δυο κομμάτια του κάλυκα με 2-3 γύρους μονωτική ταινία. Όπως κάνω συνήθως, μέχρι να τα ξαναγεμίσω σε άλλο κάλυκα και να τα ρίξω είτε στο σκοπευτήριο είτε στο κυνήγι.
Αυτά κάπου είχαν ξεμείνει, κι έτσι μου ήρθε να ξανανοίξω μερικά να ξαναζυγίσω τα υλικά και να κρατήσω φωτογραφίες, γιατί παλιά κρατούσα μόνο σημειώσεις ...
Λέω να ανεβάσω μερικά κι εδώ, σιγά-σιγά ...
Υ.Γ. Τελικά, ξέχασα τι ακριβώς έψαχνα ... κι ακόμη δε μπορώ να θυμηθώ !!!
Ξεκινώ με το ΣΤΟΚΑΣ D&D ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ DOUBLE 9+8 ...
NOBELSPORT 688 - πυρίτιδα μάλλον REX II (απ'ότι θυμάμαι ότι ανέφερε στους καταλόγους του εκείνης της εποχής). Για τα σκάγια τι να πω, όχι 2 νούμερα μόνο, αλλά ένας αχταρμάς ... μερικά πιο ψιλά κι από 10ράκια ... Οπότε ο συνολικός αριθμός είναι στο περίπου, κατά μέσον όρο. Αλλά και στις σημειώσεις μου, που τότε τα είχα μετρήσει ένα-ένα, 562 τα είχα βγάλει ...
Αυτά κάπου είχαν ξεμείνει, κι έτσι μου ήρθε να ξανανοίξω μερικά να ξαναζυγίσω τα υλικά και να κρατήσω φωτογραφίες, γιατί παλιά κρατούσα μόνο σημειώσεις ...
Λέω να ανεβάσω μερικά κι εδώ, σιγά-σιγά ...
Υ.Γ. Τελικά, ξέχασα τι ακριβώς έψαχνα ... κι ακόμη δε μπορώ να θυμηθώ !!!
Ξεκινώ με το ΣΤΟΚΑΣ D&D ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ DOUBLE 9+8 ...
NOBELSPORT 688 - πυρίτιδα μάλλον REX II (απ'ότι θυμάμαι ότι ανέφερε στους καταλόγους του εκείνης της εποχής). Για τα σκάγια τι να πω, όχι 2 νούμερα μόνο, αλλά ένας αχταρμάς ... μερικά πιο ψιλά κι από 10ράκια ... Οπότε ο συνολικός αριθμός είναι στο περίπου, κατά μέσον όρο. Αλλά και στις σημειώσεις μου, που τότε τα είχα μετρήσει ένα-ένα, 562 τα είχα βγάλει ...