Τα είχα παρει και καλά 30αρια αλλά δεν...... Δεν είναι ότι κλωτσούσαν, ήταν ο κροτος δε ξερω......Ισχύει αυτό που λες είναι λίγο δυνατουτσικα
Τα είχα παρει και καλά 30αρια αλλά δεν...... Δεν είναι ότι κλωτσούσαν, ήταν ο κροτος δε ξερω......Ισχύει αυτό που λες είναι λίγο δυνατουτσικα
67αριΣε 70 αρι καλυκα ειναι;
Γιώργο ότι θέλει γεμίζει ο κάθε ένας....δν κρίνω τν Βαγγέλη φυσικά...απλά πάντα το είχα απορία....
Υποστηρίζω ακράδαντα πως δν υπάρχει καμία διαφορά το 1.58 με το 1.60 σε οποιαδήποτε πυρίτιδα....
...και θα συνεχίσει να μας πηγαίνει για πολύ ακόμα!Aυτές τις δυο "σκούπες "ποτέ θα τις φερουν? Mας εχει η NOBLSPORT καρότσι.View attachment 16552View attachment 16553
Tζαμάκι -ρέλλι σωστά ;Καλημερα βαζω ενα φυσιγγι που σφαξαμε.......SUPER Lambro.: Μεταλλο 22mm, βαρος σκαγιων 36.03γρ., βαρος πυριτιδας TEKNA 1.90γρ., υψος κλειστου φυσιγγιου 62.20mm, παχος ρελιου 2.20mm, βαθος ρελιου 4.32mm, συγκ. Gt21, διαμ. Σκαγιων 3.3mm, καψυλλιο 686! Δυστυχως δεν ανεβαινουν οι φωτο.......
Σωστα Λαμπη.....παραλειψη μου!Tζαμάκι -ρέλλι σωστά ;
Tζαμάκι -ρέλλι σωστά ;
Με drago 17 σίγουρα θα κλείνει στα 56.5 μμ καί ταχύτητες 415+m/s καθαρά για πιό χειμερινές συνθήκες .Λαμπη μου κατ'αρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια σου για την ''βαση'' ( 1,90Χ36-DRAGO 20 ) της Τεκνα.
Την ''επιασα '' στα χερια μου....το σεταπ που ανεφερε ποιο πανω ο Αλεξ τροποποιημενο με αλευρι...και
drago 17 σε αστεροειδες κλεισιμο.....απλα γαζωνει φιλε!!!
Με drago 17 σίγουρα θα κλείνει στα 56.5 μμ καί ταχύτητες 415+m/s καθαρά για πιό χειμερινές συνθήκες .
Mε cx2000 ή 688 κ.Νίκο ;Ναι Λαμπη....σωστος...στα 56,5 κλεισμενο και δουλεψε αψογα με 25 βαθμους.....σκεψου τι θα κανει στους
5 - 10 βαθμους!!!!
Mε cx2000 ή 688 κ.Νίκο ;
Πολυ ωραιο σεταπ..και σε αστεριΚαλημερα βαζω ενα φυσιγγι που σφαξαμε.......SUPER Lambro.: Μεταλλο 22mm, βαρος σκαγιων 36.03γρ., βαρος πυριτιδας TEKNA 1.90γρ., υψος κλειστου φυσιγγιου 62.20mm, παχος ρελιου 2.20mm, βαθος ρελιου 4.32mm, συγκ. Gt21, διαμ. Σκαγιων 3.3mm, καψυλλιο 686! Δυστυχως δεν ανεβαινουν οι φωτο.......
Το φυσίγγι από τον καιρό πανούκλα, αλλά τα σκάγια κούκλα...Το βρήκα κάτω σήμερα.View attachment 17032
Μαλλον ευθύνεται η κεντρική.Το φυσίγγι από τον καιρό πανούκλα, αλλά τα σκάγια κούκλα...
Δεν μπορω να διακρινω καλα αν προκειται για κεντρικη η ξεραμενη λασπη..Μαλλον ευθύνεται η κεντρική.