Μπουφάν πάντως με σώβρακο μην το δοκιμάσεις να βγεις έξω. .Όχι καλέ... Απλά να ετοιμάζομαι....
Μπουφάν πάντως με σώβρακο μην το δοκιμάσεις να βγεις έξω. .Όχι καλέ... Απλά να ετοιμάζομαι....
Eγω το ριχνω στις δεντροτσιχλες και δεν εχω παραπονο κανενα..Αυτό το γνωρίζει κανείς να μου πει την γνώμη τού. Σε Ν5View attachment 17105
Κοίτα.... Πηγαινε με το καλό και δοκίμασε τα.Εγω άμα είχα τέτοιο κουτί στις φασσες θα έβραζα 2 κάθε πρωί μαζί με τον καφέ.Καλό ειναι αυτό η κακό.
Για ρώτα τον Σταμάτη,τα βάζει στην μαξους?Τα ίδια έλεγες και στον Σταμάτη με τα super labro ...
Καταλαβαίνω ότι κάποια όπλα μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά κάποια φυσίγγια, επίσης καταλαβαίνω ότι αν κάποιος έχει βρει τέτοια φυσίγγια για το όπλο του δεν τα αλλάζει! και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκει "λίγα". Μου έχει τύχει και εμένα με φυσίγγι που δεν το πίστευα, να βλέπω άλλον δίπλα μου να κάνει πολύ καλές τουφεκιές! όπως και το αντίθετο δηλ. να μου δόσουν κάποια φυσίγγια (από βέλγικη αγορά! αν θυμάμαι καλά τα λέγανε zed) γιατί δεν τα πήγαινε το όπλο του φίλου και το δικό μου είχε βρεί το φυσίγγι του.... αυτά.Για ρώτα τον Σταμάτη,τα βάζει στην μαξους?
Σωστα τα λες.Εδω έχουμε το ίδιο φαινόμενο όπως την maionchi με την nsi. Παλιά στο Τέξας δηλαδή με τώρα.Καποτε λοιπόν στην άγρια δύση δεν έβαζα άλλο φυσίγγι από το καφέ στον λαγό.Τωρα για κανένα λόγο.Ακομα και να μου γεμίσεις το όπλο από πριν θα το καταλάβω γιατί είμαι αλλεργικός!!Καταλαβαίνω ότι κάποια όπλα μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά κάποια φυσίγγια, επίσης καταλαβαίνω ότι αν κάποιος έχει βρει τέτοια φυσίγγια για το όπλο του δεν τα αλλάζει! και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκει "λίγα". Μου έχει τύχει και εμένα με φυσίγγι που δεν το πίστευα, να βλέπω άλλον δίπλα μου να κάνει πολύ καλές τουφεκιές! όπως και το αντίθετο δηλ. να μου δόσουν κάποια φυσίγγια (από βέλγικη αγορά! αν θυμάμαι καλά τα λέγανε zed) γιατί δεν τα πήγαινε το όπλο του φίλου και το δικό μου είχε βρεί το φυσίγγι του.... αυτά.
Δεν εχεις κ αδικο..αφου θες να τα κρατησεις κ ειναι γεματο το κουτι κ ενα να χαλασεις μετα εχασε την "αξια" του..Μπουφάν έψαχνα στην ντουλάπα άλλο βρήκα Κωνσταντίνε.Φαντασου ότι εγώ έκοψα την ασφάλεια για να τα ανοίξω. Ακόμα τρέμει το χέρι μου να το σφάξω.
best brunch hampstead
Δεν έχω τέτοια κολλήματα Τάσο.Δεν κάνω συλλογή από ατόφια κλειστά κουτιά.Εχω συλλογή από φυσίγγια από '' όλο τον κόσμο'' αλλά μονά,εμπορικά και από ιδιογομωτες.Απλα τα βλέπω και τα λυπάμαι.Εχω βγάλει ένα για σφάξιμο ήδη.Μπορει κάποιος συνάδελφος να θέλει να το αντιγράψει.Δεν εχεις κ αδικο..αφου θες να τα κρατησεις κ ειναι γεματο το κουτι κ ενα να χαλασεις μετα εχασε την "αξια" του..
κατι σαν το 50ευρω που κ μια σοκοφρετα να αγορασεις σου εχει φυγει ηδη κ δεν το καταλαβες..
Εεεεε τοτε τι λυπασε αφου θα εχεις αλλα 24?Απλα τα βλέπω και τα λυπάμαι.
Οχι φιλε αστο δεν πειραζειΜπουφάν έψαχνα στην ντουλάπα άλλο βρήκα Κωνσταντίνε.Φαντασου ότι εγώ έκοψα την ασφάλεια για να τα ανοίξω. Ακόμα τρέμει το χέρι μου να το σφάξω.
best brunch hampstead
Το ξέρω ότι δεν πειράζει.Καπου έχω την ζυγαριά... Θα πέσει παρουσίαση.Οχι φιλε αστο δεν πειραζει
Αστο μην το μετανιωσεις και με βριζεις μεταΤο ξέρω ότι δεν πειράζει.Καπου έχω την ζυγαριά... Θα πέσει παρουσίαση.
ωχχχ!!!Το ξέρω ότι δεν πειράζει.Καπου έχω την ζυγαριά... Θα πέσει παρουσίαση.
Ήξερα ότι έχω 1 κουτί 10αρι και ένα 11αρι.Αυτο ήταν ξεχασμενο χρόνια μάλλον γιατί είναι μέσα στο σπίτι και όχι στην γιάφκα.Οποτε όλα καλά,μην αγχώνεσαιΑστο μην το μετανιωσεις και με βριζεις μετα
Αργείς !!! τη βρήκες τη ζυγαριά; ...Ήξερα ότι έχω 1 κουτί 10αρι και ένα 11αρι.Αυτο ήταν ξεχασμενο χρόνια μάλλον γιατί είναι μέσα στο σπίτι και όχι στην γιάφκα.Οποτε όλα καλά,μην αγχώνεσαι
Γιώργο άργησες σήμερα... Νάνι γρήγορα!!Αργείς !!! τη βρήκες τη ζυγαριά; ...
δεν έχω κυνήγι αύριο, σκύλος βαβά, και εσύ ετοιμάζεις να ανοίξεις γιοματάρι...λέω να κάτσω λίγο ακόμα!Γιώργο άργησες σήμερα... Νάνι γρήγορα!!
Όχι για φασσες ΚώσταΓια βάλτο τα θες;;;
Ωραία.Όχι για φασσες Κώστα
Δεν τα θέλω για πολύ κρύο γι'αυτό και 34 γραμμάρια την θέλω για τώρα με θερμοκρασία γύρω στις15 με 20Ωραία.
Το συγκεκριμένο την έχει την Α1 στο 1.60×34 με 686...η φάσσα θα κυνηγηθεί με κρύο σίγουρα, άρα θα σε προδώσει πιστεύω....αν θες κάτι πιο αξιόλογο πήγαινε στα LK Kουτουμάνος "Alfa" που είναι και αυτό πλέον με Α1 και είναι ποιό άξιο αντανταγωνισμού....την Α1 την έχει στο 1.70 κ με βυσματάρα...Drago 20.
Αν θες μπορώ να ρίξω 1 φυσίγγι στο χαρτόνι στα 36m με 2* ή 1* ή 3* να δεις αποτύπωση κ να πάρουμε όλοι μια γνώμη.
Σε Ν6 τα έχω...αν θες πες μου.